Jelszóigénylés

Használjuk ki a hazai pálya előnyét!

Megosztás:
Megjelent: 2022. február 3., csütörtök
Meccsdömping lesz hétvégén a Lila iskolában

A lányokhoz hasonlóan a fiúk is csak vasárnap lépnek pályára utánpótlás bajnokikon – kivéve a duplázó U21-esek, ők ugyanis szombaton is játszanak. Egy meccs kivételével az összes Szegeden lesz!

Fiú mini csapatunk a Lila iskolában élvezi a hazai pálya előnyét, sorrendben a Kecskemét, a MÁV Előre és a Pénzügyőr ellen.

– Rendkívül pozitív előjelekkel várjuk a szegedi tornát – kezdte beharangozó nyilatkozatát Honti Szilárd vezetőedző. – Úgy tűnik, létszámban teljesek leszünk, ilyen még nem volt ebben a szezonban. Technikailag is sokkal felkészültebbnek érzem a srácokat, az utóbbi időben ugyanis nagy hangsúlyt fektettünk a támadások csiszolására, és egyre bátrabb ütéseket mutatnak be a tanítványok, bontogatják a szárnyaikat. A Kecskemét és a Pénzügyőr lesz várhatóan erősebb ellenfél, de szeretnénk meglepni őket, bátor játékot és stabil mezőnymunkát várok a srácoktól. A MÁV Előre ellen nyerni kellene, de nem szabad lebecsülni az ellenfelet, kiélezett meccsnek ígérkezik. Nagyon boldog és büszke voltam, amikor a fiúk maguktól kérték, hogy szombaton is legyen még egy ráhangoló edzés, amit örömmel meg is tartok nekik. A fiúk mentalitása egyre profibb, remélem, ez téthelyzetben is látszódni fog – tette hozzá a tréner.

Fiú U13 OMB I. osztály, Szeged
2022.február 06. vasárnap
10:00 KESI 'A' – Szegedi RSE 
14:30 Szegedi RSE – MÁV Előre Akadémia A
17:30 PÉNZÜGYŐR SE A - Szegedi RSE
Vezetőedző: Honti Szilárd

Fiú serdülő együttesünknek sem kell utaznia, hiszen szintén a Lila iskolában lép pályára – sorrendben a MAFC és a Pécs ellen.

– Csak két hiányzónk lesz, de pont a feladóink lettek betegek, így szokatlan felállást gyakoroltunk a héten – árulta el Csányi Dániel vezetőedző. – Így is bízom a csapatban, mert látszik, hogy kezdenek beérni a srácok. Reménykedtem, hogy ebben az időszakban már kijön az edzésmunka eredménye, és az elmúlt hetek munkája alapján bizakodó is vagyok, az őszi szezonhoz képest egyértelműen előreléptünk, remélem, ez téthelyzetben is látszik majd. Pintér Gergely lesz a feladónk, van olyan rutinos és mentálisan is erős játékos, hogy megoldja a feladatot. Hatékony támadójátékkal szeretnénk előrukkolni – jegyezte meg a szakember.

Fiú U17 OSB II.osztály Középszakasz, Szeged
2022.február 06. vasárnap
10:00 Szegedi RSE  – MAFC-Németh László
14:30 Szegedi RSE –  PTE-PEAC
Vezetőedző: 
Csányi Dániel

Fiú U21-es legénységünk szombaton a Gödöllőt fogadja a Lila iskolában, majd vasárnap is pályára lép, a KISTEXT vendégeként.

– Kíváncsi vagyok, milyen kerettel tudunk majd kiállni a hétvégi duplázásra – kezdte nyilatkozatát Hulmann Zsolt vezetőedző. – Nem rossz csapat a Gödöllő, de ha olyan jó megmozdulásaink lesznek, mint a Rákosmente ellen voltak, és csökkentjük a ki nem kényszerített hibák számát, akkor szép eredményt érhetünk el. A KISTEXT csapatát itthon legyőztük, így az ismétlés lehetne a cél, de a vasárnapi U19-es forduló miatt több játékosra nem számíthatok, így nehéz lesz belenyúlni a meccsbe, ha nem a tervek szerint alakul. Bármilyen kerettel utazunk, szeretnénk nyerni – hangsúlyozta a mester.

Férfi NB II - U21 `B`csoport, Szeged
2022.február 05. szombat
13:30 Szegedi RSE – GÖDÖLLŐI RC

Férfi NB II - U21 `B`csoport, Budapest
2022.február 06. vasárnap
15:00 KISTEXT – Szegedi RSE 
Vezetőedző: Hulmann Zsolt.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com