Jelszóigénylés

Bármennyien is lesznek, bizonyítani akarnak

Megosztás:
Megjelent: 2021. november 3., szerda
A fiúk bizakodnak, hogy minél többen tudnak játszani hétvégén.

Az SZRSE utánpótlását nem csak a lányok képviselik hétvégén, hiszen fiú gyerek együttesünk két komoly meccset vív majd idegenben, míg az U21-es bajnokságban hazai derbire készülünk!

Fiú gyerek csapatunk busza meg sem áll Dunaújvárosig, ahol a házigazda mellett a Dág lesz az ellenfele. Egyelőre a keret összetétele még izgalmas kérdés, de a mester bizakodó.

– Kérdőjeles, hogy mennyien tudunk utazni, de igyekszünk pozitívan állni a tornához, hiszen két olyan csapattal találkozunk, amelyek velünk egy szintet képviselnek – kezdte a torna beharangozását Csányi Dániel vezetőedző. – Bízom a srácokban, hogy összekapják magukat és meg tudják mutatni, hogy eredményesen tudnak játszani. Egyik sem lesz sima meccs, de mindkét találkozón reális esélyünk van a győzelemre, bizonyítani szeretnénk – fogalmazott a tréner.

Tatár Mihály Fiú U15 OGYB I.osztály Alapszakasz, Dunaújváros
12:30 Dág KSE – Szegedi RSE 
14:00 DSE Röplabda Akadémia – Szegedi RSE 
Vezetőedző: Csányi Dániel


Férfi U21-es együttesünk a Lila iskolában fogadja a Rákosmente csapatát, remélhetőleg most nagyobb létszámmal, mint a múlt héten a MAFC ellen – akkor heten voltak az SZRSE keretében.

– Örülök, hogy otthon játszunk – kezdte a beszélgetést Hulmann Zsolt vezetőedző. – Továbbra is centergondokkal küzdünk, ezért remélem, hogy Kollár Patrik csatlakozni tud hozzánk. Ha nagyobb lesz a létszámunk, mint legutóbb, akkor támadásban komolyabb erőt képviselhetőnk, és a variációs lehetőségek növelésének is örülnék. Ebben a bajnokságban minden ellenfél komoly erőbedobásra késztet minket, most sem lesz másként, próbáljuk kihasználni, hogy U19-es csapatként tudunk tapasztalatot szerezni az idősebbek között – mondta a szakember.

Férfi NB II - U21 'B' csoport, Szeged, Lila iskola
17:00 Szegedi RSE – Rákosmente 
Vezetőedző:
 Hulmann Zsolt

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com