Jelszóigénylés

Pörgessük fel a szezont!

Megosztás:
Megjelent: 2021. október 7., csütörtök
Két korosztályos csapatunk is első tornáján szerepel hétvégén.

A leány serdülő csapatok mellett még három korosztályos együttesünk játszik hétvégén bajnoki tornákon, egyaránt idegenben. A szolnoki, kecskeméti és dunaújvárosi túrák egyaránt azt a célt szolgálják, hogy felpörgessük a szezont, hiszen két együttes most kezdi az idényt, a harmadik pedig javítana a kezdeti csalódás után.Fiú serdülő csapatunknak nem sikerült jól a hazai szezonrajt, így reméljük, most idegenben bizonyítanak a srácok. Erre Szolnokon lesz lehetőségük, ahol a házigazda mellett a Kazincbarcika lesz az ellenfél.

– A bajnokság elején sorra találkozunk a favoritokkal, de talán jó is, hogy túlesünk ezeken a kihívásokon – jegyezte meg Csányi Dániel vezetőedző. – Nyilván itt a Szolnokra gondolok, de a Kazincbarcika ismeretlen számunkra, így bármi lehet. Remélem, hogy a múlt hetinél sokkal jobb teljesítményt nyújtunk, ebben az idősebb játékosok csatlakozása is segít majd. Pörgősebb edzéseket vezényeltem ezen a héten, próbáltam mentálisan erősíteni a játékosokat, nehogy a szezon elején gödörbe kerüljünk – hangsúlyozta a tréner.

Buzek László U17 Fiú OSB I.osztály Alapszakasz, Szolnok
12:30 VRCK - Szegedi RSE 
14:00 Szolnoki SPC - Szegedi RSE
Vezetőedző: Csányi DánielLeány mini együttesünk Kecskemétre utazik, ahol a házigazda mellett az Újpest és a Gödöllő lesz az ellenfele.

– A felkészülésünk még tart, edzésből jövünk, most nem az eredmények, hanem a technikai elemek gyakorlása élvez prioritást, a szezon második felére koncentrálunk. Nehéz lenne jósolni a szezon első tornája előtt, én is kíváncsian várom, hogy mire leszünk képesek – nyilatkozta Váradi Zoltán vezetőedző.

Őryné Merő Nóra Leány U13 OMB I.osztály 1.torna, Kecskemét
11:30 UTE U13A – Szegedi RSE
14:30 GÖDÖLLŐI RC – Szegedi RSE
16:00 Szegedi RSE – KESI 'A'
Vezetőedző:
 Váradi Zoltán​Fiú mini csapatunk is buszra száll, a végállomás Dunaújváros lesz, ahol a házigazda mellett a Pénzügyőr és a Kaposvár ellen bizonyíthat az SZRSE.

– Nem szeretnék nagy célokat megfogalmazni az első torna előtt, az a legfontosabb, hogy lássam, miben kell leginkább fejlődnünk – kezdte a beszélgetést Honti Szilárd vezetőedző. – Fontos visszajelzés lesz a torna, az őszi szezon további munkáját meg fogja határozni. Ezért is örülök, hogy teljes kerettel várjuk a megmérettetést. Magunkra, a saját játékunkra kell figyelni, semmi másra. Persze az eredmény is motiváló lehet, hiszen győzelemre abszolút van esély, ha az edzéseken gyakorolt játékrendszereket élesben is jól használjuk. Több újrakezdő is lesz a csapatban, így a tornagyőzelem nyilván nem lehet elvárás – hangsúlyozta a mester.

Dunszt Ferenc Fiú U13 OMB I.osztály 1.torna, Dunaújváros
11:30 Szegedi RSE – Röak Kaposvár Sárga
​13:00 DSE RÖPLABDA AKADÉMIA – Szegedi RSE
17:30 Szegedi RSE – PÉNZÜGYŐR SE A
Vezetőedző: Honti Szilárd

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com