Jelszóigénylés

Pörgessük fel a szezont!

Megosztás:
Megjelent: 2021. október 7., csütörtök
Két korosztályos csapatunk is első tornáján szerepel hétvégén.

A leány serdülő csapatok mellett még három korosztályos együttesünk játszik hétvégén bajnoki tornákon, egyaránt idegenben. A szolnoki, kecskeméti és dunaújvárosi túrák egyaránt azt a célt szolgálják, hogy felpörgessük a szezont, hiszen két együttes most kezdi az idényt, a harmadik pedig javítana a kezdeti csalódás után.

Fiú serdülő csapatunknak nem sikerült jól a hazai szezonrajt, így reméljük, most idegenben bizonyítanak a srácok. Erre Szolnokon lesz lehetőségük, ahol a házigazda mellett a Kazincbarcika lesz az ellenfél.

– A bajnokság elején sorra találkozunk a favoritokkal, de talán jó is, hogy túlesünk ezeken a kihívásokon – jegyezte meg Csányi Dániel vezetőedző. – Nyilván itt a Szolnokra gondolok, de a Kazincbarcika ismeretlen számunkra, így bármi lehet. Remélem, hogy a múlt hetinél sokkal jobb teljesítményt nyújtunk, ebben az idősebb játékosok csatlakozása is segít majd. Pörgősebb edzéseket vezényeltem ezen a héten, próbáltam mentálisan erősíteni a játékosokat, nehogy a szezon elején gödörbe kerüljünk – hangsúlyozta a tréner.

Buzek László U17 Fiú OSB I.osztály Alapszakasz, Szolnok
12:30 VRCK - Szegedi RSE 
14:00 Szolnoki SPC - Szegedi RSE
Vezetőedző: Csányi Dániel

Leány mini együttesünk Kecskemétre utazik, ahol a házigazda mellett az Újpest és a Gödöllő lesz az ellenfele.

– A felkészülésünk még tart, edzésből jövünk, most nem az eredmények, hanem a technikai elemek gyakorlása élvez prioritást, a szezon második felére koncentrálunk. Nehéz lenne jósolni a szezon első tornája előtt, én is kíváncsian várom, hogy mire leszünk képesek – nyilatkozta Váradi Zoltán vezetőedző.

Őryné Merő Nóra Leány U13 OMB I.osztály 1.torna, Kecskemét
11:30 UTE U13A – Szegedi RSE
14:30 GÖDÖLLŐI RC – Szegedi RSE
16:00 Szegedi RSE – KESI 'A'
Vezetőedző:
 Váradi Zoltán

​Fiú mini csapatunk is buszra száll, a végállomás Dunaújváros lesz, ahol a házigazda mellett a Pénzügyőr és a Kaposvár ellen bizonyíthat az SZRSE.

– Nem szeretnék nagy célokat megfogalmazni az első torna előtt, az a legfontosabb, hogy lássam, miben kell leginkább fejlődnünk – kezdte a beszélgetést Honti Szilárd vezetőedző. – Fontos visszajelzés lesz a torna, az őszi szezon további munkáját meg fogja határozni. Ezért is örülök, hogy teljes kerettel várjuk a megmérettetést. Magunkra, a saját játékunkra kell figyelni, semmi másra. Persze az eredmény is motiváló lehet, hiszen győzelemre abszolút van esély, ha az edzéseken gyakorolt játékrendszereket élesben is jól használjuk. Több újrakezdő is lesz a csapatban, így a tornagyőzelem nyilván nem lehet elvárás – hangsúlyozta a mester.

Dunszt Ferenc Fiú U13 OMB I.osztály 1.torna, Dunaújváros
11:30 Szegedi RSE – Röak Kaposvár Sárga
​13:00 DSE RÖPLABDA AKADÉMIA – Szegedi RSE
17:30 Szegedi RSE – PÉNZÜGYŐR SE A
Vezetőedző: Honti Szilárd

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Hír
2021. október 18., hétfő
Hír
2021. október 18., hétfő
Képgaléria
Képgaléria
2021. október 18., hétfő
Hír
2021. október 17., vasárnap
Hír
2021. október 15., péntek
Hír
2021. október 14., csütörtök
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com