Jelszóigénylés

Megkezdődött az U20-as bajnokság

Megosztás:
Megjelent: 2022. szeptember 26., hétfő
Magabiztos játékkal kezdtek csapataink

Az SZRSE utánpótlását hat csapat képviselte a korosztályos bajnokságokban hétvégén. Elsőként az U20-as korosztályú együtteseket értékeljük.
Milodanovics Andrea csapata, a leány U20 narancs Budapesten játszott a Budaörsi DSE- EMERICUS, valamint az UTE U20 Lila együttese ellen. Az első mérkőzésen 3:0-ra kerekedtek felül a budaörsi együttesen, az ezt követő kiélezett meccsen pedig végül nem sikerült szettet nyerni a szegedi lányoknak.

- Milodanovics Andrea: Az első meccsünket megnyertük 3:0-ra, aminek kifejezetten örülök. Nagyon jó mérkőzés volt, a lányok fegyelmezetten játszottak, a győzelemre koncentráltak, ami meg is hozta a gyümölcsét. Nagyon elégedett voltam, azzal, amit láttam, és örültem, hogy mindent úgy csináltak, ahogyan azt megbeszéltük korábban. Ezzel a magatartással nyertük meg ezt a mérkőzést. Mivel több játékosom is két bajnokságban szerepel idén, a második meccsre már elfáradtak, emellett az esélyeinket még az is rontotta, hogy a két mérkőzés között kevés időnk volt regenerálódni. Hiába küzdöttek a lányok, és hiába volt kiélezett a küzdelem, nem sikerült megnyernünk egyik szettet sem az UTE ellen. Attól függetlenül, hogy mi lett az eredmény, én nagyon büszke vagyok a csapatomra. Dolgozunk tovább, tanulunk a hibákból, és kijavítjuk azokat. Hatalmas gratuláció a lányaimnak.Torma Ágnes Leány U20 OB I.osztály Alapszakasz, Budapest
BDSE-Emericus – Szegedi RSE Narancs 0:3 (18:25, 22:25, 19:25)
UTE U20 Lila – Szegedi RSE Narancs 3:0 (25:20, 25:21, 25:22)
Szegedi RSE Narancs: Kiss Nóra, Bálint Viktória, Farkas Antónia, Szalay Kata, Kiss Boglárka, Nyers Noémi, Sojnóczky Sára, Nagy-Hegyesi Réka, Nagy Léna.
Vezetőedző: Milodanovics Andrea.
A másik leány U20-as szegedi csapat szintén Budapesten kezdte az idei szezont: több játékosnak is ez volt élete első tétmeccse.

- Tátrai Sándor : Az első forduló izgalmait nagyon jól kezelte a csapat. Lelkesek voltak a lányok, alig várták már, hogy pályára léphessenek. Természetesen az egészséges drukk mindenkin látszódott, de mire elindult az első meccs, minden mást ki tudtak zárni. Azt kértem tőlük, hogy csak saját játékunkkal foglalkozzunk, és élvezzük ki a lehetőséget, hogy röplabdázhatunk. Ezt a gondolatot nagyon jól alkalmazta a csapat, ami meg is látszódott a játékunkon. A jó hozzáállás eredménye pedig az lett, hogy a második meccsünkön sikerült meglepni az ellenfelünket, és nyernünk egy szettet, ami számunkra óriási eredmény! Az első fordulón sokat tanulhattak a lányok, úgy gondolom ez motiválni fogja őket a további fordulókon, edzéseken.Torma Ágnes Leány U20 OB III.osztály Közép Alapszakasz, Budapest
PETFŐI SPORT CLUB BONYHÁD – Szegedi RSE Fekete 3:0
PALOTA RSC – Szegedi RSE Fekete 3:1
Szegedi RSE Fekete: 
.
Megbízott edző: Tátrai Sándor.
Vasárnap ugyanebben a korosztályban fiú csapatunk is képviselte magát. Attól függetlenül, hogy több játékosnak még nem volt lehetősége rutint szerezni bajnoki meccseken, a csapat felülmúlt minden elképzelést. Bár a fiúk teljesítménye példás volt, két sérülés beárnyékolta az első forduló örömeit.

- Hulmann Zsolt: A felkészülés ígéretesen kezdődött, és így is vágtunk neki a szezonnak, viszont sajnos a forduló előtti héten egy, majd a hétvégén két kulcsjátékos, köztük a csapatkapitányunk is lebetegedett, így olyan játékosokra is kiemelt feladat hárult, akik még egyáltalán, vagy csak nagyon kevés meccset játszottak. Összesen 7 játékossal vágtunk neki a tornának, de rutintalanság ide, összeszokottság hiánya oda, nem játszottunk alárendelt szerepet. Varga Tamás jól látta el a csapatkapitányi teendőket, Varga Medárd egyre jobban belelendült a libero szerepkörbe, Galántai Márkon és Lipták Bencén nem látszódott megilletődöttség annak ellenére, hogy nagyon kevés tét meccs van a hátuk mögött. Egy két állásban beragadtunk, aminek az lett a következménye, hogy hiába csináltunk szép dolgokat, sajnos szetteket nem sikerült nyernünk. Bár nehéz fordulón vagyunk túl, a következő tornán remélem, hogy teljes csapattal tudunk részt venni. Gratulálok Márknak és Bencének a bemutatkozásukhoz.dr. Tarnawa Ferdinánd Fiú U20 OB II.osztály Alapszakasz, Budapest
UNI GYŐR - SZESE – Szegedi RSE 3:0 (25:16, 25:17, 25:22)
TFSE –Szegedi RSE 3:0 (25:18, 25:21, 25:23)
Szegedi RSE: Kukla Zsombor, Varga Tamás, Lehoczki Dániel, Vörös Szabolcs, Lipták Bence, Galántai Márk, Varga Medárd.
Vezetőedző: Hulmann Zsolt.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2022. november 28., hétfő
Hír
2022. november 26., szombat
Hír
2022. november 24., csütörtök
Képgaléria
Hír
2022. november 21., hétfő
Hír
2022. november 21., hétfő
Hír
2022. november 20., vasárnap
Hír
2022. november 19., szombat
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com