Jelszóigénylés

Végre a Lila iskolában lehet játszani!

Megosztás:
Megjelent: 2021. május 5., szerda
Serdülő és mini fiúcsapatunk is régi-új otthonunkban szerepel, már csütörtökön is lesz meccs.

Nagy öröm volt a Szegedi Röplabda Sportegyesület minden játékosa, edzője és stábtagja számára, hogy hétfőtől újra a Lila iskolában lehet edzéseket tartani és mérkőzéseket rendezni. Visszatértünk tehát otthonunkba, erről a héten az SZRSE TV új videója is beszámol majd. Most viszont nézzük, milyen találkozókkal ünnepelünk!Régi-új otthonunkban rögtön belecsapunk a lecsóba: már csütörtökön 17:45-től lesz SZRSE-meccs, fiú serdülő együttesünk a Pénzügyőr elleni találkozó pótlásával indítja a hetet, majd szombaton a Topolya soron folytatja a KESI “B” és a DSE ellen.

– A Pénzügyőr komoly ellenfél, de a fiúk egyre jobb formába lendülnek, így ha hozzák a szép játékot, akár a győzelem is összejöhet. Egy siker most jót tenne nekünk, de alaposan megnehezíti a dolgunkat, hogy Somosi Leventére nem számíthatunk. Szombaton a kecskemétiek ellen is lesz sansz a győzelemre, a DSE-vel szemben pedig nem szabad megijedni az ellenféltől! Most kevesen vagyunk, nyolc játékossal készülünk, de mindenki szépen dolgozik, remélem, meglesz az eredménye – nyilatkozta Hulmann Zsolt vezetőedző.

Buzek László U17 Fiú OSB I.osztály Középszakasz, Szeged
10:00 Szegedi RSE - KESI "B" 
17:30 Szegedi RSE - DSE Röplabda Akadémia - 1 
Vezetőedző: Hulmann ZsoltFiú mini csapatunknak is lesz a héten tétmérkőzése a Lila iskolában, hiszen a szombati forduló házigazdája lesz, a KESI és a MÁV Előre legénységét fogadja.

– Úgy néz ki, a lehetőségekhez mérten teljes kerettel állunk fel a Lila iskolában, ahol illene fontos lépéseket tennünk az idény elején kitűzött cél, vagyis a döntőbe jutás felé – fogalmazott Honti Szilárd vezetőedző. – Két sikerrel ez összejönne, ami a MÁV Előre ellen a kötelező kategóriába esik, legutóbb simán nyertünk ellenük, ezt jó lenne megismételni. A KESI listavezető, de szeretném, ha a fiúk bebizonyítanák, hogy nem legyőzhetetlen a csapat. Legutóbb foghíjas kerettel álltunk ki a kecskemétiek ellen, ezúttal szorosabb csatában reménykedem. Mindannyian nagyon örülünk, hogy visszatértünk a Lila iskolába, ez is plusz motiváció számunkra, az edzéseken gyakoroltak alkalmazásával ki is használhatjuk a hazai pálya előnyét – tette hozzá a tréner.

Dunszt Ferenc U13 Fiú OMB I.osztály, Szeged
10:00 Szegedi RSE - KESI A 
13:00 MÁV Előre RA - Szegedi RSE 
Vezetőedző: Honti Szilárd
Másodedző: Varga Tamás

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2022. június 20., hétfő
Hír
2022. június 17., péntek
Hír
2022. június 16., csütörtök
Képgaléria
Képgaléria
Hír
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com