Jelszóigénylés

Végre a Lila iskolában lehet játszani!

Megosztás:
Megjelent: 2021. május 5., szerda
Serdülő és mini fiúcsapatunk is régi-új otthonunkban szerepel, már csütörtökön is lesz meccs.

Nagy öröm volt a Szegedi Röplabda Sportegyesület minden játékosa, edzője és stábtagja számára, hogy hétfőtől újra a Lila iskolában lehet edzéseket tartani és mérkőzéseket rendezni. Visszatértünk tehát otthonunkba, erről a héten az SZRSE TV új videója is beszámol majd. Most viszont nézzük, milyen találkozókkal ünnepelünk!Régi-új otthonunkban rögtön belecsapunk a lecsóba: már csütörtökön 17:45-től lesz SZRSE-meccs, fiú serdülő együttesünk a Pénzügyőr elleni találkozó pótlásával indítja a hetet, majd szombaton a Topolya soron folytatja a KESI “B” és a DSE ellen.

– A Pénzügyőr komoly ellenfél, de a fiúk egyre jobb formába lendülnek, így ha hozzák a szép játékot, akár a győzelem is összejöhet. Egy siker most jót tenne nekünk, de alaposan megnehezíti a dolgunkat, hogy Somosi Leventére nem számíthatunk. Szombaton a kecskemétiek ellen is lesz sansz a győzelemre, a DSE-vel szemben pedig nem szabad megijedni az ellenféltől! Most kevesen vagyunk, nyolc játékossal készülünk, de mindenki szépen dolgozik, remélem, meglesz az eredménye – nyilatkozta Hulmann Zsolt vezetőedző.

Buzek László U17 Fiú OSB I.osztály Középszakasz, Szeged
10:00 Szegedi RSE - KESI "B" 
17:30 Szegedi RSE - DSE Röplabda Akadémia - 1 
Vezetőedző: Hulmann ZsoltFiú mini csapatunknak is lesz a héten tétmérkőzése a Lila iskolában, hiszen a szombati forduló házigazdája lesz, a KESI és a MÁV Előre legénységét fogadja.

– Úgy néz ki, a lehetőségekhez mérten teljes kerettel állunk fel a Lila iskolában, ahol illene fontos lépéseket tennünk az idény elején kitűzött cél, vagyis a döntőbe jutás felé – fogalmazott Honti Szilárd vezetőedző. – Két sikerrel ez összejönne, ami a MÁV Előre ellen a kötelező kategóriába esik, legutóbb simán nyertünk ellenük, ezt jó lenne megismételni. A KESI listavezető, de szeretném, ha a fiúk bebizonyítanák, hogy nem legyőzhetetlen a csapat. Legutóbb foghíjas kerettel álltunk ki a kecskemétiek ellen, ezúttal szorosabb csatában reménykedem. Mindannyian nagyon örülünk, hogy visszatértünk a Lila iskolába, ez is plusz motiváció számunkra, az edzéseken gyakoroltak alkalmazásával ki is használhatjuk a hazai pálya előnyét – tette hozzá a tréner.

Dunszt Ferenc U13 Fiú OMB I.osztály, Szeged
10:00 Szegedi RSE - KESI A 
13:00 MÁV Előre RA - Szegedi RSE 
Vezetőedző: Honti Szilárd
Másodedző: Varga Tamás

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Hír
2021. október 18., hétfő
Hír
2021. október 18., hétfő
Képgaléria
Képgaléria
2021. október 18., hétfő
Hír
2021. október 17., vasárnap
Hír
2021. október 15., péntek
Hír
2021. október 14., csütörtök
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com