Jelszóigénylés

Játék? Lesz belőle bőven!

Megosztás:
Megjelent: 2021. május 20., csütörtök
Mini csapatainkra kilenc mérkőzés vár a hétvégén, ebből hat meccs a Lila iskolában lesz.

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy a szezon végén mennyire örülünk minden egyes játéklehetőségnek, amelyhez a legkisebb korosztályok jutnak. Ők sínylették meg ugyanis a leginkább a járványhelyzetet, sok torna elmaradása miatt mindenki ki van éhezve a mérkőzésekre. Most lesz belőle bőven: mini együtteseinkre kilenc derbi vár szombaton, ráadásul ebből hatot a Lila iskolában játszik az SZRSE.Leány mini narancs csapatunk várja az egyik hazai tornát, amelyen a Vasas Piros, a Jászberény és a Lőrinc SE lesz az ellenfele.

– A legutóbbi fordulóban pont úgy játszottak a lányok, ahogy szerettem volna, így ezt akarom újra látni tőlük – kezdte a beszélgetést Váradi Zoltán vezetőedző. – Az említett tornán nagyon közel voltunk a BVSC-hez, így az ott elkövetett néhány hiba javításán dolgoztunk leginkább. Terhet továbbra sem szeretnénk a gyerekek vállára tenni egy ilyen szezon végén, a játék képe a fontos. Mi már inkább a következő idényre készülünk, hiszen a csapat nagy része együtt marad majd, és ősztől már úgy összeálhat az alapjáték, hogy azt már csak csiszolni kell. A szombati tornán szeretnénk mérkőzést nyerni és éremmel gazdagodni – árulta el a tréner.

Őryné Merő Nóra U13 Leány OMB I.osztály, Szeged
09:30 VASAS SC Piros - Szegedi RSE Narancs
13:15 Szegedi RSE Narancs - JÁSZBERÉNYI RÖPLABDA KLUB
15:45 Lőrinc 2000 SE - Szegedi RSE Narancs
Vezetőedző: Váradi Zoltán
Másodedző: Pamuk-Huszta BlankaLeány mini fekete együttesünk a Lila iskola tornatermének másik részében szintén szerepelni fog. A TFSE-Kalocsa, a Veszprém és a Szolnok látogat Szegedre, de az ellenfeleknél sokkal fontosabb, hogy végre lehet játszani, hiszen ennek a csapatnak ez lesz a második tornája ebben a korosztályban.

– Az volt a célunk a szezon előtt, hogy bőven adunk lehetőséget a 2010-ben született gyerekeknek az idősebbek között is, méghozzá a szuperminivel ellentétben pontszámításos rendszerben, de a járvány kifogott rajtunk. Sajnos csak egy tornán volt lehetőségünk szerepelni, így leírhatatlan a boldogság a szombati torna miatt. Nagyon örülünk a lehetőségnek, és kizárólag a játék élvezete a cél! Sajnos a pandémia miatt csökkent az edzésre járók száma, így a kezdő csoportból is beszállnak majd páran, ők is biztosan jól érzik majd magukat – fogalmazott Magos-Dóra Annamária vezetőedző.

Őryné Merő Nóra U13 Leány OMB II.osztály, Szeged
09:30 TFSE-Kalocsa - Szegedi RSE Fekete
13:15 Szegedi RSE Fekete - VESC
15:45 Szolnoki SPC - Szegedi RSE Fekete
Vezetőedző: Magos-Dóra Annamária
Másodedző: Váradi-Tóth Gerda

Fiú mini csapatunkra vár a legkomolyabb feladat, hiszen utazniuk is kell és három találkozó vár rájuk. A budapesti tornán csak a Kazincbarcika, a Kunhegyes és a Pénzügyőr “A” vár az SZRSE-re.

– A tabella alapján a Kazincbarcika ellen reális esély nyílik a sikerre, illetve a Kunhegyessel is hasonló játékerőt képviselhetünk, őket is jó lenne megfogni. – jegyezte meg Honti Szilárd vezetőedző. –Két alapemberünk is hiányzik majd, tehát foghíjas kerettel utazunk, de az elmúlt két hétben becsülettel dolgoztunk, az alapjátékunk stabilabbnak tűnt, így bizakodó vagyok. Csak az a kérdés, hogy meccshelyzetben is sikerül-e úgy játszani, mint az edzéseken – véli a szakember, aki ezután csapatával minden bizonnyal nyolcas döntőre készülhet, a kétnapos finálét várhatóan Dunaújvárosban rendezik.

Dunszt Ferenc U13 Fiú OMB I.osztály, Budapest
10:45 Szegedi RSE - Vegyész RC Kazincbarcika
12:00 KUNHEGYES ESE - Szegedi RSE 
15:45 Szegedi RSE - PÉNZÜGYŐR SE A
Vezetőedző:
 Honti Szilárd
Másodedző: Varga Tamás

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com