Jelszóigénylés

Játék? Lesz belőle bőven!

Megosztás:
Megjelent: 2021. május 20., csütörtök
Mini csapatainkra kilenc mérkőzés vár a hétvégén, ebből hat meccs a Lila iskolában lesz.

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy a szezon végén mennyire örülünk minden egyes játéklehetőségnek, amelyhez a legkisebb korosztályok jutnak. Ők sínylették meg ugyanis a leginkább a járványhelyzetet, sok torna elmaradása miatt mindenki ki van éhezve a mérkőzésekre. Most lesz belőle bőven: mini együtteseinkre kilenc derbi vár szombaton, ráadásul ebből hatot a Lila iskolában játszik az SZRSE.Leány mini narancs csapatunk várja az egyik hazai tornát, amelyen a Vasas Piros, a Jászberény és a Lőrinc SE lesz az ellenfele.

– A legutóbbi fordulóban pont úgy játszottak a lányok, ahogy szerettem volna, így ezt akarom újra látni tőlük – kezdte a beszélgetést Váradi Zoltán vezetőedző. – Az említett tornán nagyon közel voltunk a BVSC-hez, így az ott elkövetett néhány hiba javításán dolgoztunk leginkább. Terhet továbbra sem szeretnénk a gyerekek vállára tenni egy ilyen szezon végén, a játék képe a fontos. Mi már inkább a következő idényre készülünk, hiszen a csapat nagy része együtt marad majd, és ősztől már úgy összeálhat az alapjáték, hogy azt már csak csiszolni kell. A szombati tornán szeretnénk mérkőzést nyerni és éremmel gazdagodni – árulta el a tréner.

Őryné Merő Nóra U13 Leány OMB I.osztály, Szeged
09:30 VASAS SC Piros - Szegedi RSE Narancs
13:15 Szegedi RSE Narancs - JÁSZBERÉNYI RÖPLABDA KLUB
15:45 Lőrinc 2000 SE - Szegedi RSE Narancs
Vezetőedző: Váradi Zoltán
Másodedző: Pamuk-Huszta BlankaLeány mini fekete együttesünk a Lila iskola tornatermének másik részében szintén szerepelni fog. A TFSE-Kalocsa, a Veszprém és a Szolnok látogat Szegedre, de az ellenfeleknél sokkal fontosabb, hogy végre lehet játszani, hiszen ennek a csapatnak ez lesz a második tornája ebben a korosztályban.

– Az volt a célunk a szezon előtt, hogy bőven adunk lehetőséget a 2010-ben született gyerekeknek az idősebbek között is, méghozzá a szuperminivel ellentétben pontszámításos rendszerben, de a járvány kifogott rajtunk. Sajnos csak egy tornán volt lehetőségünk szerepelni, így leírhatatlan a boldogság a szombati torna miatt. Nagyon örülünk a lehetőségnek, és kizárólag a játék élvezete a cél! Sajnos a pandémia miatt csökkent az edzésre járók száma, így a kezdő csoportból is beszállnak majd páran, ők is biztosan jól érzik majd magukat – fogalmazott Magos-Dóra Annamária vezetőedző.

Őryné Merő Nóra U13 Leány OMB II.osztály, Szeged
09:30 TFSE-Kalocsa - Szegedi RSE Fekete
13:15 Szegedi RSE Fekete - VESC
15:45 Szolnoki SPC - Szegedi RSE Fekete
Vezetőedző: Magos-Dóra Annamária
Másodedző: Váradi-Tóth Gerda

Fiú mini csapatunkra vár a legkomolyabb feladat, hiszen utazniuk is kell és három találkozó vár rájuk. A budapesti tornán csak a Kazincbarcika, a Kunhegyes és a Pénzügyőr “A” vár az SZRSE-re.

– A tabella alapján a Kazincbarcika ellen reális esély nyílik a sikerre, illetve a Kunhegyessel is hasonló játékerőt képviselhetünk, őket is jó lenne megfogni. – jegyezte meg Honti Szilárd vezetőedző. –Két alapemberünk is hiányzik majd, tehát foghíjas kerettel utazunk, de az elmúlt két hétben becsülettel dolgoztunk, az alapjátékunk stabilabbnak tűnt, így bizakodó vagyok. Csak az a kérdés, hogy meccshelyzetben is sikerül-e úgy játszani, mint az edzéseken – véli a szakember, aki ezután csapatával minden bizonnyal nyolcas döntőre készülhet, a kétnapos finálét várhatóan Dunaújvárosban rendezik.

Dunszt Ferenc U13 Fiú OMB I.osztály, Budapest
10:45 Szegedi RSE - Vegyész RC Kazincbarcika
12:00 KUNHEGYES ESE - Szegedi RSE 
15:45 Szegedi RSE - PÉNZÜGYŐR SE A
Vezetőedző:
 Honti Szilárd
Másodedző: Varga Tamás

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2021. szeptember 27., hétfő
Hír
2021. szeptember 25., szombat
Hír
Hír
2021. szeptember 23., csütörtök
Hír
2021. szeptember 20., hétfő
Hír
2021. szeptember 16., csütörtök
Hír
2021. szeptember 13., hétfő
Hír
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com