Jelszóigénylés

Meccsdömping a Lilában

Megosztás:
Megjelent: 2021. október 14., csütörtök
Egymás után három hazai meccse lesz ifjúsági és U21-es csapatainknak.

Az előttünk álló hétvégén nem csak a gyerek korosztályunk olyan szerencsés, hogy nagyrészt itthon kell játszania, szombaton ugyanis a leány ifjúsági és a fiú U21-es csapatunk is a Lila iskolában játszik. A fiúkra azért vár egy kis kirándulás: az SZRSE busza vasárnap Budapest felé veszi az irányt, ugyanis a srácok végre debütálhatnak az U19-es bajnokságban is.Leány ifjúsági csapatunk szombaton 11 órától a Szolnok, 14 órától pedig a Gödöllő ellen bizonyíthat a Lila iskolában. Az SZRSE szeretné megismételni az első fordulóban mutatott remek játékot.

– A gödöllői tornán alaposan megleptek a lányok, többet kaptam tőlük, mint vártam, nagyon elégedett voltam velük – kezdte a beszélgetést Milodanovics Andrea vezetőedző. – Most is ilyen érzésekkel szeretném irányítani a csapatot, amelytől már tudom, mire számíthatok. Nem titkolom: mindkét mérkőzésen győzelmet várok el a lányoktól, hozzáállásban és teljesítményben is azt szeretném kapni, amit az első fordulóban – jelentette ki a szakember.

Torma Ágnes U19 Leány OIB I.osztály Alapszakasz 'F' csoport, Szeged
11:00 Szegedi RSE –  Szolnok
14:00  Szegedi RSE – Gödöllői RC
Vezetőedző:
Milodanovics Andrea
Fiú ifjúsági együttesünk az első fordulóban nem tudott játszani a korosztályos bajnokságban, így már várja a fővárosi debütálást, a DEAC és a TFSE ellen állnak ki a szegedi srácok.

– A DEAC kemény dió lehet, a TFSE ellen több sanszunk lesz, de most az a legfontosabb, hogy ki tudjunk állni – nyilatkozta Hulmann Zsolt vezetőedző. – Csapatjátékra kevés lehetőség volt még az edzéseken, így kíváncsian várom, milyen teljesítményre lesznek képesek a srácok. Minél többet szeretnénk tanulni ebből a tornából, és a sikerélmény is fontos lenne – jegyezte meg a mester.

dr. Tarnawa Ferdinánd U19 Fiú OIB I.osztály Alapszakasz, Budapest
11:30 Szegedi RSE –  DEAC
14:30 TFSE Neumann – Szegedi RSE
Vezetőedző: Hulmann Zsolt

Fiú U21-es csapatunk szombaton 17 órától a Kecskemétet fogadja a Lila iskolában, ezzel zárva a hazai meccsdömpinget.

– A Kecskemét abszolút favoritnak számít, így nem győzelmi elvárással lépünk pályára – mondta Hulmann Zsolt vezetőedző. –  Kényszerű centerünk lesz, így érdekes meccs elé nézünk, amelyen most a játéklehetőség a fontos – tette hozzá a tréner.

Férfi NB II - U21 'B' csoport, Szeged
17:00 Szegedi RSE - Kecskeméti RC U21
Vezetőedző: Hulmann Zsolt

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com