Jelszóigénylés

Ki kell hozni a maximumot a hétvégéből

Megosztás:
Megjelent: 2021. november 18., csütörtök
Az SZRSE leány gyerek és ifjúsági csapatai nehéz túrák előtt állnak.

Egyik csapatunkat a karantén, a másik kettőt a megcsappanó létszám akadályozza abban, hogy kihozza magából a maximumot, de az SZRSE leány gyerek és ifjúsági együttesei biztosan megtesznek mindent a hétvégi korosztályos bajnoki mérkőzéseken.

Leány gyerek narancs csapatunk Jászberénybe utazik, ahol a házigazda mellett a BVSC-vel csap össze.

– Tanulmányi és családi okok, illetve betegség miatt megcsappant a hétvégi létszámunk, most ez okoz egy kis fejtörést – kezdte a beszélgetést Strezeneczki Gyula vezetőedző. – A mezőny egyik legerősebb csapatát, a BVSC-t meg akartuk volna szorongatni, a Jászberény ellen pedig kötelező siker lett volna a cél, de jelen körülmények között ezt nem lehet elvárni. Az a legfontosabb, hogy ki tudjunk állni, illetve a meglévő kerettel minél hasznosabb mérkőzéseket tudjunk vívni – fogalmazott a tréner.

Leány U15 OGYB I.osztály Alapszakasz, Jászberény
12:30 BVSC-ZUGLÓ – Szegedi RSE Narancs
14:00 JRK – Szegedi RSE Narancs
Vezetőedző: Strezeneczki Gyula

Leány gyerek fekete együttesünk busza Kecskemét felé veszi az irányt, hiszen a KESI vendége lesz, illetve a Miskolc ellen is kiáll az SZRSE.

– A karantén után tegnap edzettünk először, még egy tréning lesz a meccsek előtt, így az lehet a legfontosabb elvárásom a tornán, hogy újra játékba lendüljünk – fogalmazott Berkes Zoltán vezetőedző. – Két lényegesen erősebb csapat lesz az ellenfél, így a kihagyás után végképp nem szeretnék terhet tenni a lányokra. Ha meg tudják közelíteni a Gödöllőn mutatott teljesítményt, akkor elégedett leszek. Végig azt akarom látni a játékosokon, hogy bizonyítani akarnak és koncentrálnak, csak akkor lesz hasznos ez a túra, ha így állnak hozzá. Vegyes keretünk lesz, amihez ezúton is köszönjük Váradi Zoltánék mini csapatának segítségét – tette hozzá a mester.

Leány U15 OGYB II.osztály KELET Alapszakasz, Kecskemét
11:00 KESI 'A' – Szegedi RSE Fekete
12:30 Miskolci Sportisk Sárga – Szegedi RSE Fekete
Vezetőedző: Berkes Zoltán

Leány ifjúsági csapatunk békéscsabai sorsolása a lehető legnehezebb, hiszen a BRSE és a Vasas vár a szegediekre.

– Egyik meccs sem könnyű, de nekünk nem szabad félni, mindent meg kell tennünk, hogy jó meccseket tudjunk játszani – hangsúlyozta Milodanovics Andrea vezetőedző. – Sajnos négy kezdőjátékos is hiányozni fog, nélkülük kell kihozni a maximumot a tornából. Mindent meg akartunk tenni a pontszerzésért, de ilyen körülmények között inkább a helytállás lehet cél, és bízunk abban, hogy visszavághatunk majd, ha nálunk lesz torna. Biztosan hasznos tapasztalat lesz, figyelek majd minden megoldásra, amelyből építkezhetünk – nyilatkozta a szakember.

Leány U19 OIB I.osztály Alapszakasz, Békéscsaba
12:30 Szegedi RSE – VASAS SC 'A'
14:00 Békéscsabai Röplabda SE – Szegedi RSE
Vezetőedző: 
Milodanovics Andrea

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2022. november 28., hétfő
Hír
2022. november 26., szombat
Hír
2022. november 24., csütörtök
Képgaléria
Hír
2022. november 21., hétfő
Hír
2022. november 21., hétfő
Hír
2022. november 20., vasárnap
Hír
2022. november 19., szombat
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com