Jelszóigénylés

Ki kell hozni a maximumot a hétvégéből

Megosztás:
Megjelent: 2021. november 18., csütörtök
Az SZRSE leány gyerek és ifjúsági csapatai nehéz túrák előtt állnak.

Egyik csapatunkat a karantén, a másik kettőt a megcsappanó létszám akadályozza abban, hogy kihozza magából a maximumot, de az SZRSE leány gyerek és ifjúsági együttesei biztosan megtesznek mindent a hétvégi korosztályos bajnoki mérkőzéseken.

Leány gyerek narancs csapatunk Jászberénybe utazik, ahol a házigazda mellett a BVSC-vel csap össze.

– Tanulmányi és családi okok, illetve betegség miatt megcsappant a hétvégi létszámunk, most ez okoz egy kis fejtörést – kezdte a beszélgetést Strezeneczki Gyula vezetőedző. – A mezőny egyik legerősebb csapatát, a BVSC-t meg akartuk volna szorongatni, a Jászberény ellen pedig kötelező siker lett volna a cél, de jelen körülmények között ezt nem lehet elvárni. Az a legfontosabb, hogy ki tudjunk állni, illetve a meglévő kerettel minél hasznosabb mérkőzéseket tudjunk vívni – fogalmazott a tréner.

Leány U15 OGYB I.osztály Alapszakasz, Jászberény
12:30 BVSC-ZUGLÓ – Szegedi RSE Narancs
14:00 JRK – Szegedi RSE Narancs
Vezetőedző: Strezeneczki Gyula

Leány gyerek fekete együttesünk busza Kecskemét felé veszi az irányt, hiszen a KESI vendége lesz, illetve a Miskolc ellen is kiáll az SZRSE.

– A karantén után tegnap edzettünk először, még egy tréning lesz a meccsek előtt, így az lehet a legfontosabb elvárásom a tornán, hogy újra játékba lendüljünk – fogalmazott Berkes Zoltán vezetőedző. – Két lényegesen erősebb csapat lesz az ellenfél, így a kihagyás után végképp nem szeretnék terhet tenni a lányokra. Ha meg tudják közelíteni a Gödöllőn mutatott teljesítményt, akkor elégedett leszek. Végig azt akarom látni a játékosokon, hogy bizonyítani akarnak és koncentrálnak, csak akkor lesz hasznos ez a túra, ha így állnak hozzá. Vegyes keretünk lesz, amihez ezúton is köszönjük Váradi Zoltánék mini csapatának segítségét – tette hozzá a mester.

Leány U15 OGYB II.osztály KELET Alapszakasz, Kecskemét
11:00 KESI 'A' – Szegedi RSE Fekete
12:30 Miskolci Sportisk Sárga – Szegedi RSE Fekete
Vezetőedző: Berkes Zoltán

Leány ifjúsági csapatunk békéscsabai sorsolása a lehető legnehezebb, hiszen a BRSE és a Vasas vár a szegediekre.

– Egyik meccs sem könnyű, de nekünk nem szabad félni, mindent meg kell tennünk, hogy jó meccseket tudjunk játszani – hangsúlyozta Milodanovics Andrea vezetőedző. – Sajnos négy kezdőjátékos is hiányozni fog, nélkülük kell kihozni a maximumot a tornából. Mindent meg akartunk tenni a pontszerzésért, de ilyen körülmények között inkább a helytállás lehet cél, és bízunk abban, hogy visszavághatunk majd, ha nálunk lesz torna. Biztosan hasznos tapasztalat lesz, figyelek majd minden megoldásra, amelyből építkezhetünk – nyilatkozta a szakember.

Leány U19 OIB I.osztály Alapszakasz, Békéscsaba
12:30 Szegedi RSE – VASAS SC 'A'
14:00 Békéscsabai Röplabda SE – Szegedi RSE
Vezetőedző: 
Milodanovics Andrea

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2022. június 20., hétfő
Hír
2022. június 17., péntek
Hír
2022. június 16., csütörtök
Képgaléria
Képgaléria
Hír
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com