Jelszóigénylés

Az U17-es lányok ismét bizonyítottak

Megosztás:
Megjelent: 2024. február 27., kedd
A hétvégén Narancs és Fekete U17-es csapatunk is játszott

A Szegedi RSE leány U17-es Narancs és Fekete alakulatai a II. és IV. osztályban bizonyítottak a hétvégén. Mindkét csapat részéről szép eredmények születtek, a vezetőedzők is bizakodva nyilatkoztak csapataikról.

Leány U17-es Szegedi RSE Narancs alakulatunk a másodosztály középszakaszában bizonyított a hétvégén. A harmadik fordulóban első ellenfelükkel egy ötszettes csatát vívtak, mely végjátékában a szegediek voltak az erősebbek és 3:2-re nyertek. Második mérkőzésükön azonban sajnos az ellenfél csapata volt az erősebb, így ők győztek, de a szegedieknek sikerült nyerni egy szettet ellenük.

Tátrai Sándor: - Nehéz röviden összefoglalni ezt a hétvégét. Rengeteg pozitív dolgot tudok megemlíteni. A lányaim hozzáállása, motiváltsága, küzdeni tudása, összetartása és énekhangja szuper. Nagy erősségünk, hogy végtelen mélységekből is képesek vagyunk felállni. A második meccsünket ez tette nyitottá. A sok pozitívum mellett rengeteg tanulnivalónk is van még. Nem bizonytalanodhatunk el soha, nem lehet kétségünk, hogy amit csinálunk az jó, nem félhetünk a rontástól, mindig magabiztosnak kell lennünk. Egy-két elveszített ponttól nem törhetünk meg. Kell egy stabil alapjáték, hogy ne legyen ennyire hullámzó a teljesítményünk. Szuper csapatom van, fantasztikus dolgokat tudnak csinálni, de nagyon sokat kell még tanulnunk és tapasztalnunk!

Szalayné Sebők Éva Leány U17 OB, II. osztály, Kelet középszakasz, Szolnok
Emericus-Nikola Tesla – Szegedi RSE Narancs 2:3 (22-25, 31-29, 14-25, 25-21, 8-15)
Szegedi RSE narancs – Szolnoki Sportcentrum 1:3 (12-25, 15-25, 25-17, 17-25)
Szegedi RSE Narancs:
Kalmár Léda, Magos-Dóra Villő, Meszlényi Sára, Nagy-Hegyesi Luca, Kóti-Kiss Noémi, Varga Kincső, Török Kata Gabriella, Gazdik Lilla, Keresztúri Maja Dorina, Balázs Piri Panna, Perényi Vivien
Vezetőedző: Tátrai Sándor.

A IV. osztály középszakaszának második fordulójában leány U17-es Fekete csapatunk lépett pályára. Első mérkőzésükön egy szettet sikerült megnyerniük, de ez sajnos nem volt elég a teljes győzelemhez. Második meccsükön azonban már két szettet nyertek ellenfelük ellen, ami győzelmet hozott. Harmadik mérkőzésükön is erősebbnek bizonyultak ellenfelüknél, a szegediek így három meccsből kettőt meg tudtak nyerni, így a középosztály első két fordulója után a második helyen állnak a tabellán.

Borsi Levente: - A hétvégén ismét Szolnokra utaztunk, ahol a Kecskemét csapatával mérkőztünk meg először. A legutóbbi 3:0-ás vereség után szorosabb meccsre számítottam, annak ellenére, hogy a héten az edzéseken kisebb motiválatlanságot láttam a lányokon. Szerencsére jóval szorosabb és izgalmasabb találkozó lett belőle, de egyelőre ismét a Kecskemét győzedelmeskedett 2:1 arányban. A Szentes és a Szolnok ellen, viszont sikerült győztesen elhagyni a pályát. Egyre kevesebb felesleges hibát vétünk, a szerváink egyre stabilabbak. Legközelebb igyekszünk behúzni mind a három mérkőzést!

Szalayné Sebők Éva Leány U17 OB, IV. osztály, Alföld középszakasz, Szolnok
Szegedi RSE Fekete – KESI Röplabda Akadémia ’B’ 1:2 (16-25, 25-15, 16-25)
Szegedi RSE Fekete – Szolnoki Sportcentrum Sárga 2:1 (22-25, 25-15, 25-10)
Szentesi KKRSZ – Szegedi RSE Fekete 1:2 (16-25, 25-15, 19-25)

Szegedi RSE Fekete: Gergely Márta, Kálmán Paulina, Rehák Fanni, Szakács Hédi Zoé, Bakonyi Dorka, Szalai Dóra, Szőke Regina, Kovács Kíra Korina, Lajos Laura, Terbe Jázmin Réka.
Vezetőedző: Borsi Levente.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com