Jelszóigénylés

A megfelelő hozzáállás fontos győzelmeket hozhat

Megosztás:
Megjelent: 2021. február 11., csütörtök
Mindkét csapatunk nagyon várja a hétvégi összecsapásokat.

A múlt heti pihenő után újabb zsúfolt hétvége vár az SZRSE korosztályos csapataira, így ismét két cikkben harangozzuk be az előttünk álló napokat. Második írásunkban leány serdülő csapataink kerülnek a középpontba.Az SZRSE Narancs vasárnap Kaposvárra utazik, a lányok ellenfele a Gödöllő és a Kaposvár lesz.

– Harmadik riválisunk az Érd lett volna, sajnálom, hogy a járvány miatt velük most nem játszhatunk – jegyezte meg Csányi Roland vezetőedző. – A másik két ellenfél nem ismeretlen számunkra, a legkeményebb csata a gödöllőiek ellen várható, hiszen korosztályos válogatottjuk is van, Békéscsabán meg is izzasztottak minket. Mindkét találkozón a győzelem a cél, most magabiztosabb sikereket akarunk szerezni, mint legutóbb. Erre képesek is vagyunk, ezt a lányok is tudják, ennek megfelelő, remek hozzáállással edzettek a héten. A múlt heti ifjúsági torna után kaptak egy kis fejmosást, és úgy látom, hatott is rájuk a kritika, illetve a felnőtt női csapatunk elleni gyakorlás is hasznos volt. - tette hozzá a tréner.

Szalayné Sebők Éva Leány U17 OSB I. osztály, Kaposvár
11:30  Szegedi RSE Narancs - Gödöllői RC
13:00 Szegedi RSE Narancs - RÖAK Kaposvár "A"
Vezetőedző: Csányi RolandSZRSE Fekete együttesünk vasárnap hazai pályán szerepel, a Topolya sori csarnokban a Közgáz SC, a DVTK és a KSE csapatát fogadja.

– A Közgáz ellen már játszottunk, erős rivális, de megpróbáljuk kihozni magunkból a maximumot, és meglátjuk mire lesz elég – kezdte beharangozóját Váradi-Tóth Gerda vezetőedző. – A másik két derbi szorosabb lehet, nagy reményeket fűzök hozzájuk. Nemrég volt az előző forduló, így sok újdonság még nem várható tőlünk, most az a fontos, hogy a már begyakorolt játékelemeket tökéletesítsük. Próbálunk profitálni abból, hogy három találkozón is gyakorolhatjuk a nyitás-fogadást, a helyezkedést és az alap érintéseket. Szerencsére a teljes keret rendelkezésre áll, és a lányok továbbra is nagyon lelkesek az edzéseken, így a hozzáállással nem lehet probléma – véli a szakember.

Szalayné Sebők Éva Leány U17 OSB III. osztály, Szeged
10:00 Szegedi RSE Fekete - Közgáz SC és DSK
14:30 Szegedi RSE Fekete - DVTK
17:30 KSE serdülő 2 - Szegedi RSE Fekete
Vezetőedző: Váradi-Tóth Gerda

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2022. május 12., csütörtök
Hír
2022. május 12., csütörtök
Videó
Képgaléria
2022. május 10., kedd
Hír
2022. május 9., hétfő
Hír
Hír
2022. május 6., péntek
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com