Jelszóigénylés

“Fel kell szántani a pályát!”

Megosztás:
Megjelent: 2022. február 24., csütörtök
Nehéz helyzetben várják a hétvégét leány serdülő csapataink

Mindhárom leány serdülő csapatunkra korosztályos bajnoki tornák várnak, mindannyian nehéz helyzetben és foghíjas kerettel várják a hétvégét. Épp ezért minden energiát mozgósítani kell!

Leány serdülő narancs csapatunk szombaton a Lila iskolában fogadja a Nyíregyházát és a Kaposvárt.

– Nehéz helyzetben várjuk a hazai tornát – kezdte a beszélgetést Tátrai Sándor vezetőedző. – A fél csapaton kifogott a járványhelyzet, és egyéb betegségek is hátráltattak minket, sokan hosszú idő után a mai edzésen fogtak először labdát a kezükben. Ezen felül néhány játékos kapcsán a hozzáállással akadtak gondok. Pedig most igazán fontos időszak előtt állunk, pár héten belül eldőlhet, hogy ott leszünk-e a hatos döntőben vagy sem. Ilyen körülmények között nehéz elvárni bármit, nem lehetek túl bizakodó, viszont mindent megteszünk majd a sikerekért. Fel kell szántani a pályát! Akkor leszek igazán elégedett, ha a lányok ilyen mentalitással küzdenek, másként nem is lehet nyerni ilyen nehéz helyzetben. A Nyíregyháza ellen papírforma alapján kötelező lenne a siker, a Kaposvárral eddig szoros meccsünk volt, de szintén le tudjuk győzni. Kérdés, hogy most így mire leszünk képesek. Tegyünk meg mindent, most ez az alapvető elvárás – hangsúlyozta a szakember.

Szalayné Sebők Éva Leány U17 OSB I.osztály Középszakasz, Szeged
2022.02.26. szombat
11:00 Szegedi RSE Narancs – Nyíregyházi Sportcentrum
14:00 Szegedi RSE Narancs – RÖAK KAposvár 'A'
Vezetőedző: Tátrai Sándor.

Leány serdülő fekete együttesünk szombaton Egerbe utazik, ahol a házigazda EVSI mellett a Miskolc ellen lép pályára.

– Sajnos már egy ideje jellemző ránk, hogy foghíjas kerettel és felforgatott felállásban kell játszanunk, ez most sem lesz másként – árulta el Strezeneczki Gyula vezetőedző. – Az Egert mindenképp szeretnénk legyőzni, a Miskolcot pedig minimum meg kellene szorongatnunk. Sok variációs lehetőségünk nem lesz a meccsek közben, de megteszünk mindent a sikerekért – mondta a mester.

Szalayné Sebők Éva Leány U17 OSB II.osztály Kelet Középszakasz, Eger
2022.02.26. szombat
12:30 Miskolci VSC Fehér – Szegedi RSE Fekete 
14:00 EVSI – Szegedi RSE Fekete
Vezetőedző: Strezeneczki Gyula.

Leány serdülő fehér csapatunk Debrecenben vív korosztályos bajnoki derbiket, ahol a házigazda Tálent SE Szent László mellett a Budaörs lesz az ellenfele.

– A hazaiakat nem ismerjük, de hozzánk hasonló játékerőt képviselhet a papírforma szerint – kezdte a torna beharangozását Fésüs Erzsébet vezetőedző. – Egyre többször érezzük a siker ízét, most is lesz esélyünk rá. Sajnos a csapatot mostanában megviselte a járványhelyzet, de készen állunk a versenyzésre. Várhatóan tíz fős kerettel utazunk, mindenki kap majd lehetőséget – jegyezte meg a tréner.

Szalayné Sebők Éva Leány U17 OSB III.osztály Kelet Felsőház 'A' csoport, Debrecen
2022.02.26. szombat
12:30 Budaörsi DSE – Szegedi RSE Fehér
14:00 Tálent SE Szent László – Szegedi RSE Fehér
Vezetőedző:
 Fésüs Erzsébet.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com