Jelszóigénylés

A legjobbak ellen is remekeltek a lányok

Megosztás:
Megjelent: 2021. november 22., hétfő
Csonka és karanténból visszatérő csapataink mesterei elégedettek voltak.

Egy kecskeméti és egy békéscsabai torna várt hétvégén leány utánpótlásunkra. Mindkét SZRSE-keret hátrányos helyzetben várta a favoritok elleni meccseket, így a helytállás lehetett a reális cél. Mindkét együttes kihozta a maximumot a helyzetből!

Leány gyerek narancs csapatunk Jászberénybe utazott volna, ahol a házigazda mellett a BVSC-vel csapott volna össze, de teremprobléma miatt végül nem rendezték meg a tornát.

Leány gyerek fekete együttesünk múlt héten tért vissza a karanténból, így Kecskeméten a házigazda és a Miksolc ellen az volt a cél, hogy újra játékba lendüljenek az ifjú szegedi röplabdázók. Az első szetten érződött is a kihagyás, de a torna végén már szoros szetteket vívott az SZRSE.

– A célunkat elértük, játékba lendültünk, illetve az elmúlt időszakban gyakorolt védekezési elemeket is viszont láttam a pályán, elégedett voltam a gyerekekkel – nyilatkozta Berkes Zoltán vezetőedző. – A papíron két legerősebb csapat ellen már az első percektől helytálltunk, az alapjátékunk megvolt, végig biztató teljesítményt nyújtottak tanítványaim – tette hozzá a mester.


Leány U15 OGYB II.osztály alapszakasz, Kecskemét
KESI 'A' – Szegedi RSE Fekete 3:0 (25:3, 25:11, 25:10)
Miskolci Sportiskola Sárga – Szegedi RSE Fekete 3:0 (25:20, 25:13, 25:21)
Szegedi RSE Fekete: Eszik Janka, Meszlényi Sára, Gigacz Réka, Janóczki Linett, Keresztúri Maja, Ábrahám Anett, Petrovics Dóra, Balog Panka, Wodala Ágnes, Perényi Vivien, Fritz Eszter.
Vezetőedző: Berkes Zoltán.

Leány ifjúsági csapatunk csonka kerettel utazott Békéscsabára, ahol a házigazda mellett a Vasas ellen kapott ki. A fővárosiaktól egy szettet rabolt az SZRSE, és ami még fontosabb: jól játszottak a lányok.

– A két favorit ellen álltunk ki mindössze nyolc játékossal, több kulcsjátékos hiányában. Ehhez a felálláshoz képest remekeltek a lányok, kiváló volt mindkét meccs. Mindenki betartotta az utasításokat, senki sem stresszelt, teljesen elégedett vagyok. Fegyelmezetten röplabdáztunk, sok hosszú labdamenetet is meg tudunk nyerni – jegyezte meg Milodanovics Andrea vezetőedző.


Leány U19 OIB I.osztály Középszakasz, Békéscsaba
Szegedi RSE – Vasas SC 'A' 1:3 (18:25, 20:25, 25:22, 7:25)
Békéscsabai Röplabda SE – Szegedi RSE 3:0 (25:15, 25:22, 25:19)
Szegedi RSE: Kiss Boglárka, Sojnóczky Sára, Bálint Viktória, Simon Lili, Rácz Lilla, Szalay Kata, Nyers Noémi, Nagy Léna.
Vezetőedző: Milodanovics Andrea.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2022. május 12., csütörtök
Hír
2022. május 12., csütörtök
Videó
Képgaléria
2022. május 10., kedd
Hír
2022. május 9., hétfő
Hír
Hír
2022. május 6., péntek
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com