Jelszóigénylés

A legjobbak ellen is remekeltek a lányok

Megosztás:
Megjelent: 2021. november 22., hétfő
Csonka és karanténból visszatérő csapataink mesterei elégedettek voltak.

Egy kecskeméti és egy békéscsabai torna várt hétvégén leány utánpótlásunkra. Mindkét SZRSE-keret hátrányos helyzetben várta a favoritok elleni meccseket, így a helytállás lehetett a reális cél. Mindkét együttes kihozta a maximumot a helyzetből!

Leány gyerek narancs csapatunk Jászberénybe utazott volna, ahol a házigazda mellett a BVSC-vel csapott volna össze, de teremprobléma miatt végül nem rendezték meg a tornát.

Leány gyerek fekete együttesünk múlt héten tért vissza a karanténból, így Kecskeméten a házigazda és a Miksolc ellen az volt a cél, hogy újra játékba lendüljenek az ifjú szegedi röplabdázók. Az első szetten érződött is a kihagyás, de a torna végén már szoros szetteket vívott az SZRSE.

– A célunkat elértük, játékba lendültünk, illetve az elmúlt időszakban gyakorolt védekezési elemeket is viszont láttam a pályán, elégedett voltam a gyerekekkel – nyilatkozta Berkes Zoltán vezetőedző. – A papíron két legerősebb csapat ellen már az első percektől helytálltunk, az alapjátékunk megvolt, végig biztató teljesítményt nyújtottak tanítványaim – tette hozzá a mester.


Leány U15 OGYB II.osztály alapszakasz, Kecskemét
KESI 'A' – Szegedi RSE Fekete 3:0 (25:3, 25:11, 25:10)
Miskolci Sportiskola Sárga – Szegedi RSE Fekete 3:0 (25:20, 25:13, 25:21)
Szegedi RSE Fekete: Eszik Janka, Meszlényi Sára, Gigacz Réka, Janóczki Linett, Keresztúri Maja, Ábrahám Anett, Petrovics Dóra, Balog Panka, Wodala Ágnes, Perényi Vivien, Fritz Eszter.
Vezetőedző: Berkes Zoltán.

Leány ifjúsági csapatunk csonka kerettel utazott Békéscsabára, ahol a házigazda mellett a Vasas ellen kapott ki. A fővárosiaktól egy szettet rabolt az SZRSE, és ami még fontosabb: jól játszottak a lányok.

– A két favorit ellen álltunk ki mindössze nyolc játékossal, több kulcsjátékos hiányában. Ehhez a felálláshoz képest remekeltek a lányok, kiváló volt mindkét meccs. Mindenki betartotta az utasításokat, senki sem stresszelt, teljesen elégedett vagyok. Fegyelmezetten röplabdáztunk, sok hosszú labdamenetet is meg tudunk nyerni – jegyezte meg Milodanovics Andrea vezetőedző.


Leány U19 OIB I.osztály Középszakasz, Békéscsaba
Szegedi RSE – Vasas SC 'A' 1:3 (18:25, 20:25, 25:22, 7:25)
Békéscsabai Röplabda SE – Szegedi RSE 3:0 (25:15, 25:22, 25:19)
Szegedi RSE: Kiss Boglárka, Sojnóczky Sára, Bálint Viktória, Simon Lili, Rácz Lilla, Szalay Kata, Nyers Noémi, Nagy Léna.
Vezetőedző: Milodanovics Andrea.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
Hír
2021. december 3., péntek
Hír
2021. december 2., csütörtök
Hír
2021. december 2., csütörtök
Képgaléria
Képgaléria
Hír
2021. november 29., hétfő
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com