Jelszóigénylés

Vesztes meccs nélkül zárták a hétvégét

Megosztás:
Megjelent: 2023. február 14., kedd
Gyerek csapataink minden mérkőzésüket megnyerték

Három gyerek korosztályú csapatunk is képviselte a Szegedi Röplabda Sportegyesületet a hétvégi fordulókon: leány narancs, és fekete, valamint fiú csapatunk is tökéletes teljesítményt nyújtott, mindegyik mérkőzésükről győztesen távoztak.

Leány narancs csapatunk az osztályozó mérkőzések óta először került ki győztesen mindkét mérkőzésen győztesként. A BDSE,valamint a VSD ellen is magabiztosan, okos megoldásokkal, erős támadásokkal tudtak nyerni.

Fésüs Erzsébet: - Ezen a fordulón is megmutatkozott, hogy milyen Folyamatosan jól működnek csapatként működnek a lányok. Korábban a nehéz helyzetekben sok hibát vétettünk, mostanra viszont a játékosok átsegítik egymást a holtpontokon. Ennek köszönhetően tudnak nyerni,  jó teljesítményt nyújtani. Örülök, hogy a találkozón mindenkinek tudtam játéklehetőséget adni, szépen játszottak a lányok!



dr. Kotsis Attiláné U15 OGYB II.osztály Kelet Középszakasz, Dunakeszi
BDSE Szegedi RSE Narancs 0:3 (22:25, 17:25, 18:25)
Szegedi RSE Narancs - VSD A 3:2 (15:25, 25:14, 23:25, 25:17, 15:13)
Szegedi RSE Narancs: Eszik Janka, Meszlényi Sára, Fritz Eszter, Olasz Lola, Gigacz Réka, Kuncze Emma, Török Kata, Antós Lilla, Hári-Kovács Lilla, Wodala Ágnes, Czakó Szofi, Papdi Boglárka.
Vezetőedző: Fésüs Erzsébet.

Leány fekete csapatunk a hétvégi forduló első a BTDSE, valamint az NBARA csapata ellen nagyon motiváltan és pontos játékot játszott, bátran támadtak, magabiztosan védekeztek. Ezzel pedig mindkét mérkőzésen győztesen kerültek ki.

Berkes Zoltán: - Az első mérkőzésen a BTDSE csapata ellen játszottunk. A szokásokhoz híven a mérkőzést jól kezdtük. A második játszmában egy kicsit elaludtunk, de a jó nyitásainknak köszönhetően hoztuk a játszmát és utána a meccset is. A második küzdelemben, az NBARA csapata ellen szintén jól kezdtünk. Egy-két hullámvölgy volt a játékunkban, de végig kontrolláltuk a mérkőzést.



dr. Kotsis Attiláné Leány U15 OGYB III.osztály Kelet-A Középszakasz, Szeged
Szegedi RSE Fekete - BTDSE 3:0 (25:12, 25:20, 25:9)
NBARA - Szegedi RSE Fekete 0:3 (9:25, 18:25, 17:25)
Szegedi RSE Fekete: Meskula Réka, Túri Alexandra, Varga Tímea, Kondacs Réka, Szőke Regina, Varga Kincső, Janóczki Linett, Rehák Fanni, Nagy Anna, Terbe Jázmin, Perényi Vivien, Bicskei Janka.
Vezetőedző: Berkes Zoltán.

Fiú U15-ös csapatunk először a PSE, majd a MEAFC-Felsőzsolca együtteseivel mérte össze az erejét. Bár nehezen szokták meg a számukra eddig ismeretlen pályát, a szerencse mellettük állt. Két magabiztos győzelemmel térhettek ők is haza a hétvégi fordulóról.

Strezeneczki Gyula: - Szombaton hazai pályán játszottunk a közép szakasz újabb fordulójában a Pénzügyőr és a Felsőzsolca csapatai ellen. A nap első mérkőzésén próbáltunk hozzászokni a számunkra eddig ismeretlen hazai pályához, a sportcsarnok hatalmas beltere komoly feladat elé állította a csapat minden játékosát. Rengeteg hibával kezdtük a játékot, de az idő előrehaladtával szerencsére sikerült a hibák számát csökkenteni, és egyre inkább hasonlított játékunk a röplabdára. Lehetőség volt arra, hogy az előre eltervezetteknek megfelelően, folyamatosan cseréljem a két feladót, és minden játékos számára játéklehetőséget biztosítsak. A torna jól szolgálta a felkészülésünket, ismeretlen környezethez tudtunk alkalmazkodni, ott a saját játékunkat játszani. Gratulálok a fiúknak és köszönöm a kilátogatók támogatását!



Tatár Mihály Fiú U15 OGYB II.osztály Középszakasz, Szeged
PSE-KÉK - Szegedi RSE 3:0 (25:20, 25:8, 25:14)
Szegedi RSE - MEAFC-FELSŐZSOLCA 3:0 (25:14, 25:13, 25:13)
Szegedi RSE: Szőke Bence, Verebes Máté, Dávid Nataniel, Révész Boldizsár, Varga Benjamin, Menyhárt Nimród, Makhult Levente, Retek Barnabás, Gyémánt Boldizsár.
Vezetőedző: Strezeneczki Gyula.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com