Jelszóigénylés

Lelkes játékkal kell előrukkolni

Megosztás:
Megjelent: 2021. november 11., csütörtök
A lányoknál négy SZRSE-csapat is játszik szombaton.

A SZRSE-t a lányoknál négy korosztályos csapat is képviseli szombaton. Az idegenbeli bajnoki tornák kapcsán még a járványhelyzet miatt akadnak kérdőjelek, de bármennyien is játszanak a szegediek, lelkes játékot várnak tőlük edzőikLeány mini narancs csapatunk Budapestre utazik, ahol a Szolnok, az MTK és a Vasas lesz az ellenfele.

– Három játékos karanténba került, illetve van egy sérültünk is, de remélem, hogy nem esik ki több ember, mert úgy még ki tudunk állni – hangsúlyozta Váradi Zoltán vezetőedző. – A kecskeméti torna után folytatnánk a jó szériát, most is győzelmeket céloztunk meg, de nem a végeredményen lesz a fókusz, hanem a játék csiszolásán. A felkészülés ezen részében még inkább az egyéni képzés, a játékelemek és képességek fejlesztése a hangsúlyos – jegyezte meg a tréner.

Őryné Merő Nóra U13 OMB I.osztály, Budapest
11:30 SZOLNOKI SPC - Szegedi RSE
14:30 MTK Budapest - Szegedi RSE
16:00 Szegedi RSE - VASAS SC KÉK
Vezetőedző: Váradi ZoltánLeány serdülő narancs együttesünk a favorit Békéscsaba vendége lesz, de a megyeszékhelyen a BRSE mellett még a Szolnok ellen is játszik az SZRSE.

– A keret kapcsán nálunk is vannak kérdőjelek a karanténok miatt, de úgy tűnik, ki tudunk állni, még ha nem is a legerősebb csapattal – kezdte nyilatkozatát Tátrai Sándor vezetőedző. – A Békéscsaba ellen a gyakorlás és fejlődés lesz a cél, a hazaiakkal majd tavasszal kell felvenni a versenyt. A Szolnok ellen kötelező a győzelem, bármilyen kerettel is utazunk. A járványhelyzet miatt hullámzó az edzésmunka, de összességében szépen dolgozunk és fejlődünk – értékelte az elmúlt heteket a szakember.

Szalayné Sebők Éva U17 Leány OSB I.osztály Alapszakasz, Békéscsaba
11:00 BRSE - Fehér – Szegedi RSE Narancs 
12:30 Szegedi RSE Narancs – Röak Kaposvár 'A' 
Vezetőedző: 
Tátrai Sándor

Leány serdülő fekete csapatunk idősebb alakulatokkal áll ki Egerben, a házigazda mellett a Miskolc lesz a riválisa a szombati tornán.

– Mi szerencsések vagyunk, nem érintett minket a járvány, így remélem, hogy teljes kerettel utazhatunk – kezdte a beszélgetést Strezeneczki Gyula vezetőedző. – A lányoktól lelkes játékot várok, a mezőny egyik legerősebb csapatát, a Miskolcot jó lenne megszorongatni. Az Eger ellen szett, szettek megnyerésében reménykedem, az edzésmunka alapján bizakodó vagyok – fogalmazott a mester.

Szalayné Sebők Éva U17 Leány OSB II.osztály Kelet Alapszakasz, Eger
11:30 Miskolci VSC Fehér  – Szegedi RSE Fekete
13:00 EVSI – Szegedi RSE Fekete 
Vezetőedző:
 Strezeneczki GyulaLeány serdülő fehér csapatunk Dunakeszire utazik, ahol a házigazda mellett a Szolnok lesz az ellenfele.

Szalayné Sebők Éva U17 Leány OSB III.osztály Kelet Alapszakasz, Dunakeszi
12:30 SPC 'sárga'  – Szegedi RSE Fehér
14:00 VSD B – Szegedi RSE Fehér 

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
Hír
2021. december 3., péntek
Hír
2021. december 2., csütörtök
Hír
2021. december 2., csütörtök
Képgaléria
Képgaléria
Hír
2021. november 29., hétfő
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com