Jelszóigénylés

Lelkes játékkal kell előrukkolni

Megosztás:
Megjelent: 2021. november 11., csütörtök
A lányoknál négy SZRSE-csapat is játszik szombaton.

A SZRSE-t a lányoknál négy korosztályos csapat is képviseli szombaton. Az idegenbeli bajnoki tornák kapcsán még a járványhelyzet miatt akadnak kérdőjelek, de bármennyien is játszanak a szegediek, lelkes játékot várnak tőlük edzőikLeány mini narancs csapatunk Budapestre utazik, ahol a Szolnok, az MTK és a Vasas lesz az ellenfele.

– Három játékos karanténba került, illetve van egy sérültünk is, de remélem, hogy nem esik ki több ember, mert úgy még ki tudunk állni – hangsúlyozta Váradi Zoltán vezetőedző. – A kecskeméti torna után folytatnánk a jó szériát, most is győzelmeket céloztunk meg, de nem a végeredményen lesz a fókusz, hanem a játék csiszolásán. A felkészülés ezen részében még inkább az egyéni képzés, a játékelemek és képességek fejlesztése a hangsúlyos – jegyezte meg a tréner.

Őryné Merő Nóra U13 OMB I.osztály, Budapest
11:30 SZOLNOKI SPC - Szegedi RSE
14:30 MTK Budapest - Szegedi RSE
16:00 Szegedi RSE - VASAS SC KÉK
Vezetőedző: Váradi ZoltánLeány serdülő narancs együttesünk a favorit Békéscsaba vendége lesz, de a megyeszékhelyen a BRSE mellett még a Szolnok ellen is játszik az SZRSE.

– A keret kapcsán nálunk is vannak kérdőjelek a karanténok miatt, de úgy tűnik, ki tudunk állni, még ha nem is a legerősebb csapattal – kezdte nyilatkozatát Tátrai Sándor vezetőedző. – A Békéscsaba ellen a gyakorlás és fejlődés lesz a cél, a hazaiakkal majd tavasszal kell felvenni a versenyt. A Szolnok ellen kötelező a győzelem, bármilyen kerettel is utazunk. A járványhelyzet miatt hullámzó az edzésmunka, de összességében szépen dolgozunk és fejlődünk – értékelte az elmúlt heteket a szakember.

Szalayné Sebők Éva U17 Leány OSB I.osztály Alapszakasz, Békéscsaba
11:00 BRSE - Fehér – Szegedi RSE Narancs 
12:30 Szegedi RSE Narancs – Röak Kaposvár 'A' 
Vezetőedző: 
Tátrai Sándor

Leány serdülő fekete csapatunk idősebb alakulatokkal áll ki Egerben, a házigazda mellett a Miskolc lesz a riválisa a szombati tornán.

– Mi szerencsések vagyunk, nem érintett minket a járvány, így remélem, hogy teljes kerettel utazhatunk – kezdte a beszélgetést Strezeneczki Gyula vezetőedző. – A lányoktól lelkes játékot várok, a mezőny egyik legerősebb csapatát, a Miskolcot jó lenne megszorongatni. Az Eger ellen szett, szettek megnyerésében reménykedem, az edzésmunka alapján bizakodó vagyok – fogalmazott a mester.

Szalayné Sebők Éva U17 Leány OSB II.osztály Kelet Alapszakasz, Eger
11:30 Miskolci VSC Fehér  – Szegedi RSE Fekete
13:00 EVSI – Szegedi RSE Fekete 
Vezetőedző:
 Strezeneczki GyulaLeány serdülő fehér csapatunk Dunakeszire utazik, ahol a házigazda mellett a Szolnok lesz az ellenfele.

Szalayné Sebők Éva U17 Leány OSB III.osztály Kelet Alapszakasz, Dunakeszi
12:30 SPC 'sárga'  – Szegedi RSE Fehér
14:00 VSD B – Szegedi RSE Fehér 

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Hír
2022. október 1., szombat
Hír
2022. október 1., szombat
Hír
2022. szeptember 29., csütörtök
Hír
2022. szeptember 29., csütörtök
Képgaléria
Hír
2022. szeptember 26., hétfő
Hír
2022. szeptember 26., hétfő
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com