Jelszóigénylés

Még az ellenfél is az SZRSE akaraterejét dicsérte!

Megosztás:
Megjelent: 2021. november 8., hétfő
Leány gyerek csapataink remekeltek, értékes szegedi győzelem született.

Büszkék lehetünk utánpótlásunk leány gyerek csapataira is, hiszen a narancs együttes ötszettes csatát nyert, a helytálló fekete csapatot pedig még az ellenfél is komoly dicséretben részesítette.Leány gyerek narancs csapatunk a Lila iskolában fogadta a BRSE és a Gödöllő együttesét, előbbi riválisnak megnehezítette a dolgát, utóbbi ellenfelet pedig öt szettben le is győzte.

– A BRSE ellen elértük az alapvető célkitűzést, megnehezítettük a favorit dolgát, de picivel harciasabb játékot vártam tanítványaimtól – kezdte az értékelést Strezeneczki Gyula vezetőedző. – Persze a békéscsabaiak elleni vereség reális, a mezőny talán legerősebb csapatától kaptunk ki. A Gödöllő ellen kétszer is egyenlítve álltunk fel, a döntő szettben pedig óriási küzdelemben nyertünk, ezen a meccsen elégedett voltam a lányok teljesítményével. Látszik, hogy fejlődünk, ezért is sajnálom az újabb sérülést, Koplányi-Szabados Jázminnak ezúton is jobbulást kívánunk – hangsúlyozta a mester.


Leány U15 OGYB I.osztály Alapszakasz, Szeged, Lila iskola
Szegedi RSE Narancs – BRSE-Fehér 0:3 (12:25, 19:25, 16:25)
Szegedi RSE Narancs – Gödöllői RC 3:2 (20:25, 25:19, 19:25, 25:23, 15:11)
Szegedi RSE Narancs: Kalmár Léda, Magos-Dóra Villő, Kóti-Kiss Noémi, Horváth Dalma, Meleg Blanka, Gazdik Lilla, Eszik Sára, Hartai-Rácz Gaia, Király Emese, Koplányi-Szabados Jázmin, Szentkereszty Stefánia, Kocsis Dorka.
Vezetőedző: Strezeneczki GyulaLeány gyerek fekete együttesünk Gödöllőre utazott, ahol a házigazdától és a MÁV Előre csapatától kikapott, de a szegedi teljesítményre nem lehetett panasz, sőt, az ellenféltől is kaptak egy komoly dicséretet a lányok.

– Maximálisan elégedett vagyok a játékosok teljesítményével – kezdte a beszélgetést Berkes Zoltán vezetőedző. – A lányok végig együttműködőek voltak, megvalósították az edzéseken gyakorolt védekezési elemeket. Erre szükség is volt a sokkal jobb csapatok ellen, így szép dolog, hogy nyertünk egy szettet. Nagyon jól esett, amikor az egyik ellenfél edzője azt mondta: örülne, ha az ő csapatának lenne akkora akaratereje, mint a miénknek. A mutatott játék mellett tehát a hozzáállással is elégedett vagyok. A végére elfáradtak a lányok, de amíg bírták erővel, abszolút megoldották a feladatot és kihozták a maximumot a két meccsből – dicsérte tanítványait a tréner.


Leány U15 OGYB II.osztály KELET Alapszakasz, Gödöllő 
MÁV Előre Akadémia – Szegedi RSE Fekete 3:0 (25:14, 25:14, 25:12)
Gödöllői RC-U15 II. – Szegedi RSE Fekete 3:1 (21:25, 25:15, 25:20, 25:9)
Szegedi RSE Fekete: Eszik Janka, Meszlényi Sára, Fritz Eszter, Olasz Lola, Keresztúri Maja, Ábrahám Anett, Balázs Piri, Perényi Vivien.
Vezetőedző: Berkes Zoltán.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2022. május 12., csütörtök
Hír
2022. május 12., csütörtök
Videó
Képgaléria
2022. május 10., kedd
Hír
2022. május 9., hétfő
Hír
Hír
2022. május 6., péntek
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com