Jelszóigénylés

Drámai csatában, 7 játékossal nyertünk!

Megosztás:
Megjelent: 2021. november 8., hétfő
Mindkét fiú csapat kitett magáért a hétvégén, egy-egy remek meccsük volt.

Az SZRSE utánpótlása ismét megmutatta, milyen a szegedi virtus: fiú gyerek csapatunk foghíjas kerettel utazott Dunaújvárosba, ahol a Dágot drámai csatában győzte le, az U21-es együttes pedig szintén hét játékossal állt fel, mégis megnehezítette a favorit dolgát.A járványhelyzet miatt erősen kérdőjeles volt, hogy fiú gyerek csapatunk ki tud-e állni a dunaújvárosi tornára. Végül összejött az utazás, ellenben a házigazda nem tudott kiállni, így játék nélkül rögtön elkönyvelhettünk egy háromszettes szegedi sikert. Maradt tehát a Dág elleni összecsapás, amelyet öt szettben nyert meg a Szegedi RSE!

– Nem a legjobb előjelekkel vártuk a meccset, de akik el tudtak jönni, mind nagyon akartak játszani és bizonyítani, már a buszon is végig remek volt a hangulat – árulta el Csányi Dániel vezetőedző. – A bemelegítésnél erősebbnek tűnt a Dág, így mondtam a srácoknak, hogy agresszív, jó szervákkal lehet esélyünk, így a magas és erős ütőjátékosokat kevésbé tudja majd használni az ellenfél. Így is lett, a szezon legjobb szerváival rukkoltunk elő, folyamatosan jó helyre mentek a nyitások, az első szettet magabiztosan nyertük is. A második szett elején meglépett az ellenfél, így már csak futni tudtunk az eredmény után. A harmadik szettben is előfordultak kisebb-nagyobb hibák, nem voltunk elég koncentráltak, de utána felálltunk! A negyedik szettben ismét szép szervákkal és stabil nyitás-fogadással játszottunk, Simon Benedek és Elousta Dzsáfár különösen sok pontot szerzett. Az ötödik szettre is megmaradt ez a lendület, így végig vezetve nyertünk, és még akkor sem estek kétségbe a srácok, amikor 14:10-ről 14:13 lett a hajrában. Nagyon büszke vagyok a csapatra, foghíjas kerettel nyertünk a dobogós Dág ellen, ez nagy szó. Most pedig jönnek a reális eséllyel nyerhető meccsek – tette hozzá a tréner.


Fiú U15 OGYB I.osztály Alapszakasz, Dunaújváros 
Dág KSE – Szegedi RSE 2:3 (20:25, 25:22, 25:19, 16:25, 13:15)
Szegedi RSE: Szőke Bence, Elousta Dzsáfár, Szepesi Máté, Lázár Balázs, Makhult Levente, Retek Barnabás, Simon Benedek.
Vezetőedző: Csányi DánielFiú U21-es legénységünk háromszettes vereséget szenvedett a Lila iskolában, de a favorit Rákosmente ellen abszolút helytálltak a srácok, a második szettben a részsiker reménye is felcsillant.

– Az első két szettben szépen játszottak a fiúk, különösen a másodikban – kezdte értékelését Hulmann Zsolt vezetőedző. – Sok remek megmozdulást mutatott be a csapat, el is bizonytalanítottuk a remek ellenfelet. Épp ezért van bennem hiányérzet a harmadik szett miatt, ekkor ugyanis kicsit szétestünk, megbomlott a csapategység, pedig több volt abban a szettben. Összességében egész jó meccset vívtunk, esélyünk is volt, és érezhetően egyre jobban játszanak a srácok.


Férfi NB II - U21 'B' csoport, Szeged, Lila iskola
Szegedi RSE – Rákosmente 0:3 (17:25, 21:25, 10:25)
Szegedi RSE: Gera Bálint, Vörös Szabolcs, Strezeneczki Péter, Lehoczki Dániel, Varga Medárd, Kollár Patrik, Baricsa Gergő, Radics Attila.
Vezetőedző: Hulmann Zsolt.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com