Jelszóigénylés

Fújhatunk egy nagyot, de két csapatunk bizonyítana

Megosztás:
Megjelent: 2021. február 5., péntek
Az előző heteknél lazább program vár ránk a korosztályos bajnokságokban.

Két korosztályos csapatunk kivételével mindenki fújhat egy nagyot az utánpótlás bajnokságok első nagy menetelése után. Az újraindulás első két hetében másfél tucat tornán vettünk részt, az előttünk álló hétvégén viszont csak két megmérettetés vár a fiatalokra: szombaton 16 órától fiú U21-es csapatunk a Hattyas soron fogadja az Eszterházy SC U21-t, vasárnap pedig leány ifjúsági együttesünk a BVSC és a Nyíregyháza ellen játszik Budapesten.A hölgyeké az elsőbbség: ifjúsági együttesünk a G-csoportban kapott helyet, de sajnos az első fordulóban a Szegedi RSE nem tudott kiállni a zsúfolt naptár miatt. Az ellenfeleink így 3:0-ra megkapták az elmaradt meccseket, így a riválisok lépéselőnybe kerültek.

– Ezt a bajnokságot egyébként is tapasztalatszerzésre használjuk, most pedig már hátrányba is kerültünk, miután nem tudtunk kiállni, így tényleg nem az eredmény fontos, hanem a mutatott játék. Elindultunk egy jónak tűnő úton, és szeretnénk tovább haladni, hogy a serdülő korosztályban folytassuk a menetelést. Ott már harmadik helyen állunk, ez plusz motivációt jelent a hétvégi találkozókon is. Tavaly is ezzel a két csapattal kerültünk egy csoportba, akkor nagyon nehéz ellenfeleknek számítottak, de azóta sokat fejlődtünk, és ezt bizonyíthatjuk is – nyilatkozta Csányi Roland vezetőedző.

Torma Ágnes Leány U19 OIB G-csoport, Budapest
10:00 BVSC-Zugló - Szegedi RSE
11:30 Szegedi RSE - Nyíregyháza
Vezetőedző:
Csányi RolandMúlt héten több sebből vérzett U21-es legénységünk, épphogy ki tudott állni, de serdülőkkel kiegészülve az egyik legjobb csapat, a Pénzügyőr ellen példamutatóan küzdöttek a játékosok, dicséretet is kaptak a hozzáállásukért. Ezúttal könnyebb dolguk lesz.

- Szerencsére a sérültek és betegek is felépültek a héten, így legalább cserénk is lehet. Jó meccset várunk, sőt, győzelemben reménykedek. Legutóbb szépen helytálltunk, láttam a srácokon az elszántságot, ha pedig most is bátran játszunk, akkor benne van a szegedi siker a pakliban. Remélem, most nem viccel meg minket a Hattyas sor alacsony terme, ha ezen múlna bármi is, szeretném, hogy felénk billenjen a mérleg – jegyezte meg Strezeneczki Gyula vezetőedző.

Férfi U21 Bajnokság Közép csoport, Szeged
16:00 Szegedi RSE - Eszterházy SC U21
Vezetőedző:
Strezeneczki Gyula

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com