Jelszóigénylés

Mindent bele, serdülők!

Megosztás:
Megjelent: 2021. április 22., csütörtök
Három korosztályos csapatunk bizakodva várja a hétvégét, hazai tornánk is lesz.

Az előttünk álló hétvégén az SZRSE részéről a serdülő csapatok lépnek pályára, a korosztályos bajnokságban leány narancs, leány fekete és fiú együttesünkre is két-két találkozó vár. A célok mások, de a gyerekek számára továbbra is a röplabda ünnepének számítanak ezek a napok, hiszen nagyon élvezik, hogy a járvány miatti kényszerszünet után újra játszhatnak.A hatos döntőre pályázó serdülő leány narancs csapat munkájából a járvány miatt kiesett Csányi Roland vezetőedző, akit a tréningeken Tátrai Sándor helyettesít, a szombati tornán pedig testvére, Csányi Dániel lesz a beugró. A fővárosi megmérettetésen egymás után lesz két mérkőzés az MTK és a Szombathely ellen.

– Talán jobb is, hogy szünet nélkül játszunk, hiszen lendületben maradhatunk, a lányok pedig remek erőben vannak – jegyezte meg Csányi Dániel. – Tavaly a lányok másodedzője voltam, így nem kell bemutatkoznom, a mai edzésen pedig én is ott leszek. Nem hiszem, hogy problémát kellene jelentenie ennek a két találkozónak, hiszen több lány is remekül helytáll a felnőtt csapatban, sőt, már alapemberek is lettek. Megvan tehát a kellő rutinjuk, ráadásul az első meccsen a nehezebbnek vélt ellenfél, az MTK ellen játszhatunk. A két találkozó megnyerése a kötelező kategóriába tartozik, főként azután, hogy legutóbb kikapott a csapat a Vasastól. A lányok elbírják ezt a terhet, és ők is tudják, hogy a hatos döntő a tét. A fináléhoz hozni kell a két győzelmet, nem hibázhatunk – fogalmazott határozottan a szakember.

Szalayné Sebők Éva U17 OSB I. osztály Középszakasz, Budapest
11:00 MTK Budapest - Szegedi RSE Narancs 
12:30 Szombathelyi SI 'A' - Szegedi RSE Narancs 
Vezetőedző: Csányi Dániel

A középszakasz folytatásában serdülő leány fekete csapatunk hazai tornán szerepel, vasárnap a Topolya sori sportcsarnokban fogadja az UTE és az Eger második számú, “B” kereteit.

– Nem ismerjük az ellenfeleket, de a tabella alapján mindkét csapat erős – kezdte a szegedi torna beharangozását Váradi-Tóth Gerda vezetőedző. – A legfontosabb, hogy a lányok lelkesedése ne hagyjon alább, és alkalmazzák a tréningeken tanultakat. Már két hete edzünk a visszatérés óta, egyre jobban játékba lendülnek a lányok, de még hullámzó a formájuk. Így végképp nehéz jósolni, de ha a gyakorolt elemek alkalmazásával szoros szetteket harcolunk ki, már büszke lehetek a lányokra. Teljes, 16 fős kerettel dolgozunk az edzéseken, örülök, hogy a kényszerszünet után mindenki visszatért – hangsúlyozta a tréner.

Szalayné Sebők Éva U17 OSB III. osztály Kelet Felsőház Középszakasz, Szeged
10:00 Szegedi RSE Fekete - UTE U17 'B'
13:00 Szegedi RSE Fekete - EVSI 'B'  
Vezetőedző: 
Váradi-Tóth GerdaSerdülő fiú együttesünk vasárnap Szolnokra látogat, ahol a házigazda mellett a MÁV Előre lesz az ellenfél. A srácok is egymás után, szünet nélkül játszák le a két mérkőzést.

– Olyan csoportba kerültünk a serdülő bajnokságban, ahol egyik meccs sem könnyű, mindig keményen meg kell dolgozni a sikerért – kezdte a beszélgetést Hulmann Zsolt vezetőedző. – Legutóbb a MÁV Előre ellen nyerni tudtunk, de akkor nem volt teljes a szombathelyiek kerete, így nem mehetünk biztosra, ahogy a remek utánpótlással rendelkező Szolnokkal szemben sem. Nyolc játékossal vágunk a kalandba, a kezdőcsapat kapcsán viszont még így is vannak bennem kérdőjelek. Ha a tudásunk legjavát nyújtjuk, akkor mininum megszorongathatók a riválisok, és a győzelemre is van reális esélyünk. A legutóbbi edzésen egész jól mozogtak a srácok, kezdik megtalálni a ritmust a kihagyás után. Biztosan szebb röplabdára lesznek képesek, mint legutóbb – véli a mester.

Buzek László U17 OSB I. osztály Középszakasz, Szolnok
10:00 Szolnoki SPC - Szegedi RSE 
11:30 Szegedi RSE - MÁV-Előre RA
Vezetőedző: Hulmann Zsolt

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2022. november 28., hétfő
Hír
2022. november 26., szombat
Hír
2022. november 24., csütörtök
Képgaléria
Hír
2022. november 21., hétfő
Hír
2022. november 21., hétfő
Hír
2022. november 20., vasárnap
Hír
2022. november 19., szombat
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com