Jelszóigénylés

Mindent bele, serdülők!

Megosztás:
Megjelent: 2021. április 22., csütörtök
Három korosztályos csapatunk bizakodva várja a hétvégét, hazai tornánk is lesz.

Az előttünk álló hétvégén az SZRSE részéről a serdülő csapatok lépnek pályára, a korosztályos bajnokságban leány narancs, leány fekete és fiú együttesünkre is két-két találkozó vár. A célok mások, de a gyerekek számára továbbra is a röplabda ünnepének számítanak ezek a napok, hiszen nagyon élvezik, hogy a járvány miatti kényszerszünet után újra játszhatnak.A hatos döntőre pályázó serdülő leány narancs csapat munkájából a járvány miatt kiesett Csányi Roland vezetőedző, akit a tréningeken Tátrai Sándor helyettesít, a szombati tornán pedig testvére, Csányi Dániel lesz a beugró. A fővárosi megmérettetésen egymás után lesz két mérkőzés az MTK és a Szombathely ellen.

– Talán jobb is, hogy szünet nélkül játszunk, hiszen lendületben maradhatunk, a lányok pedig remek erőben vannak – jegyezte meg Csányi Dániel. – Tavaly a lányok másodedzője voltam, így nem kell bemutatkoznom, a mai edzésen pedig én is ott leszek. Nem hiszem, hogy problémát kellene jelentenie ennek a két találkozónak, hiszen több lány is remekül helytáll a felnőtt csapatban, sőt, már alapemberek is lettek. Megvan tehát a kellő rutinjuk, ráadásul az első meccsen a nehezebbnek vélt ellenfél, az MTK ellen játszhatunk. A két találkozó megnyerése a kötelező kategóriába tartozik, főként azután, hogy legutóbb kikapott a csapat a Vasastól. A lányok elbírják ezt a terhet, és ők is tudják, hogy a hatos döntő a tét. A fináléhoz hozni kell a két győzelmet, nem hibázhatunk – fogalmazott határozottan a szakember.

Szalayné Sebők Éva U17 OSB I. osztály Középszakasz, Budapest
11:00 MTK Budapest - Szegedi RSE Narancs 
12:30 Szombathelyi SI 'A' - Szegedi RSE Narancs 
Vezetőedző: Csányi Dániel

A középszakasz folytatásában serdülő leány fekete csapatunk hazai tornán szerepel, vasárnap a Topolya sori sportcsarnokban fogadja az UTE és az Eger második számú, “B” kereteit.

– Nem ismerjük az ellenfeleket, de a tabella alapján mindkét csapat erős – kezdte a szegedi torna beharangozását Váradi-Tóth Gerda vezetőedző. – A legfontosabb, hogy a lányok lelkesedése ne hagyjon alább, és alkalmazzák a tréningeken tanultakat. Már két hete edzünk a visszatérés óta, egyre jobban játékba lendülnek a lányok, de még hullámzó a formájuk. Így végképp nehéz jósolni, de ha a gyakorolt elemek alkalmazásával szoros szetteket harcolunk ki, már büszke lehetek a lányokra. Teljes, 16 fős kerettel dolgozunk az edzéseken, örülök, hogy a kényszerszünet után mindenki visszatért – hangsúlyozta a tréner.

Szalayné Sebők Éva U17 OSB III. osztály Kelet Felsőház Középszakasz, Szeged
10:00 Szegedi RSE Fekete - UTE U17 'B'
13:00 Szegedi RSE Fekete - EVSI 'B'  
Vezetőedző: 
Váradi-Tóth GerdaSerdülő fiú együttesünk vasárnap Szolnokra látogat, ahol a házigazda mellett a MÁV Előre lesz az ellenfél. A srácok is egymás után, szünet nélkül játszák le a két mérkőzést.

– Olyan csoportba kerültünk a serdülő bajnokságban, ahol egyik meccs sem könnyű, mindig keményen meg kell dolgozni a sikerért – kezdte a beszélgetést Hulmann Zsolt vezetőedző. – Legutóbb a MÁV Előre ellen nyerni tudtunk, de akkor nem volt teljes a szombathelyiek kerete, így nem mehetünk biztosra, ahogy a remek utánpótlással rendelkező Szolnokkal szemben sem. Nyolc játékossal vágunk a kalandba, a kezdőcsapat kapcsán viszont még így is vannak bennem kérdőjelek. Ha a tudásunk legjavát nyújtjuk, akkor mininum megszorongathatók a riválisok, és a győzelemre is van reális esélyünk. A legutóbbi edzésen egész jól mozogtak a srácok, kezdik megtalálni a ritmust a kihagyás után. Biztosan szebb röplabdára lesznek képesek, mint legutóbb – véli a mester.

Buzek László U17 OSB I. osztály Középszakasz, Szolnok
10:00 Szolnoki SPC - Szegedi RSE 
11:30 Szegedi RSE - MÁV-Előre RA
Vezetőedző: Hulmann Zsolt

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
Hír
2021. december 3., péntek
Hír
2021. december 2., csütörtök
Hír
2021. december 2., csütörtök
Képgaléria
Képgaléria
Hír
2021. november 29., hétfő
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com