Jelszóigénylés

Túlságosan tisztelték az ellenfelet

Megosztás:
Megjelent: 2021. november 29., hétfő
Fiú U21-es csapatunk kikapott a Pénzügyőr otthonában.

Egyesületünk utánpótlását hétvégén egy csapat képviselte: fiú U21-es legénységünk volt a Pénzügyőr vendége a korosztályos bajnokságban. Sajnos nem sikerült megnehezíteni a favorit dolgát, 3:0-ra kikapott az SZRSE.

Egy héttel korábban két mérkőzésen is kiváló játékot mutatott a csapat, így reménykedtünk, hogy sikerült tartani a jó formát. Sajnos nem sikerült, az együttes mestere szerint ennek egyszerű oka van.

– A srácok túlságosan tisztelték az ellenfelet – foglalta össze Hulmann Zsolt vezetőedző, majd részletesebben is értékelt. – Már a bemelegítésnél látszott, hogy nagyon erős csapattal lesz dolgunk, extraligás kerettagok is voltak a túloldalon. Egy-két labdamenet erejéig ezen felül tudtunk kerekedni, de összességében nem vettük fel a versenyt a Pénzügyőrrel. Görcsösen, félve játszottak a fiúk, így a meccs után mondtam is nekik, hogy tudomásul kell venni: ebben a bajnokságban bizony vannak keményebben szerváló és ütő játékosok. A hazaiak nyilván jobbak voltak, de fontos tanulság a fiúknak, hogy nem szabad túlságosan tisztelni az ellenfelet – nyilatkozta a Szegedi RSE trénere.


Férfi NB II - U21 'B' csoport, Budapest
Pénzügyőr SE – Szegedi RSE 3:0 (25:15, 25:10, 25:17)
Szegedi RSE: Gera Bálint, Varga Tamás, Strezeneczki Péter, Lehozcki Dániel, Varga Medárd, Kollár Patrik, Baricsa Gergő.
Vezetőedző: Hulmann Zsolt.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com