Jelszóigénylés

Bőven volt ok a dicséretre!

Megosztás:
Megjelent: 2021. október 4., hétfő
Értékes győzelmeket aratva remekeltek leány csapataink.

Az SZRSE leány gyerek és serdülő együttesei 8 mérkőzést vívtak szombaton, és bizonyították, hogy remek munkát végeztek a nyári és szeptemberi felkészülés során. Az edzők elégedetten nyilatkoztak a szegedi teljesítményekről, és nem csak a három értékes győzelem kapcsán.

Leány gyerek narancs csapatunk két sikert és egy vereséget könyvelhetett el Budaörsön. A házigazdák elleni siker után a Szombathely sem okozott gondot, a Nyíregyháza viszont kifogott az SZRSE keretén.

– A Budaörs elleni meccs elejére még mintha az öltözőben maradtunk volna, de még időben megráztuk magunkat, végül megnyugtató játékkal nyertünk – kezdte értékelését Strezeneczki Gyula vezetőedző. – A Szombathely meglepett minket az első szettben, de fokozatosan javultunk. A harmadik szettben éreztem, hogy el vagyunk szokva a közönségtől, síppal-dobbal biztatták az ellenfelet, amit nehezen kezeltünk. A lányok becsületére legyen mondva, így is megoldották a feladatot. A Nyíregyháza ellen mintha más csapattal léptünk volna pályára, hiába cseréltem és biztattam a játékosokat, nem tudunk úgy felpörögni, hogy a kevés hibával játszó ellenfelet legyőzzük. Nagyon értékes két győzelmet arattunk, de maradt bennem hiányérzet, hiszen nyerhető meccset vesztettünk a Nyíregyháza ellen – fogalmazott a mester.

Leány U15 OGYB I.osztály Alapszakasz, Budaörs
Budaörsi DSE – Szegedi RSE Narancs 1:3 (19:25, 15:25, 25:15, 7:25)
Szegedi RSE Narancs – Szombathelyi SI 'A' 3:1 (20:25, 25:13, 25:23, 25:11)
Nyíregyházi Sportcentrum – Szegedi RSE Narancs 3:0 (25:17, 25:20, 25:22)
Szegedi RSE Narancs: Kalmár Léda, Magos-Dóra Villő, Nagy-Hegyesi Luca, Kóti-Kiss Noémi, Horváth Dalma, Gazdik Lilla, Eszik Sára, Hartai-Rácz Gaia, Szentkereszty Stefánia, Kocsis Dorka.
Vezetőedző: Strezeneczki Gyula

Leány gyerek fekete együttesünket Berkes Zoltán helyett most beugróként Váradi Zoltán irányította, aki dicsérte a szegedi helytállást. Dunaújvárosban a házigazda ellen volt a legszorosabb meccsünk.

– Egy lány kivételével mindenki először játszott hat-hat elleni tétmeccsen, ehhez képest remek rajtot vettünk, várakozáson felül teljesítettek a gyerekek – nyilatkozta Váradi Zoltán. – Ügyesek voltak a lányok, ezért is sajnáltam, hogy a hazaiak ellen nem tudtak nyerni. A nyitás rendben volt, a nyitás-fogadás már nehezebben ment, de ilyen átállásnál ez természetes – jegyezte meg a tréner.

Leány U15 OGYB II.osztály Kelet Alapszakasz, Dunaújváros
Kispest SE-A – Szegedi RSE Fekete 3:0 (25:4, 25:16, 25:17)
DSE Röplabda Akadémia – Szegedi RSE Fekete 3:2 (26:24, 13:25, 22:25, 25:17, 15:11)
Szegedi RSE Fekete – UTE U15 B 0:3 (9:25, 19:25, 10:25)
Szegedi RSE Fekete: Meskula Réka, Eszik Janka, Meszlényi Sára, Fritz Eszter, Gigacz Réka, Kozma Míra, Petrovics Dóra, Balog Panka, Wodala Ágnes. Perényi Vivien.
Megbízott edző: Váradi Zoltán

Leány serdülő narancs csapatunk hazai pályán játszhatott. A Topolya sori sportcsarnokban a Gödöllő ellen nyert az SZRSE, a Vasas viszont nagy falatnak bizonyult.

– Jól játszottunk, és a fő célunkat is elértük, vagyis látszott, hogy kezd kialakulni a stílusunk, ebben nagy előrelépést láttam – összegezte tapasztalatait Tátrai Sándor vezetőedző. – Sokkal pontosabban és tudatosabban játszottunk, mint egy héttel korábban. Önmagunkhoz képest előreléptünk, de az ellenfelekhez képest még van lemaradás, ez a Vasas ellen látszott. A Gödöllő ellen hullámzó volt a játék, de a lányokat dicséret illeti, hogy visszajöttek a hullámvölgyből, képesek voltak meccs közben komoly változtatásra. Nagyot küzdöttek a lányok, jó hangulatú csapatként játszottak. A Vasas ellen is élvezték a játékot, betartották a kéréseimet, nem görcsöltek. Minden téren fejlődni kell még, hogy felvegyük a versenyt a fővárosiakkal – nyilatkozta a szakember.

Leány U17 OSB I.osztály Alapszakasz, Szeged
Szegedi RSE Narancs – Gödöllői RC 3:1 (25:19, 15:25, 29:27, 25:22)
Szegedi RSE Narancs – Vasas SC 'A' 0:3 (15:25, 21:25, 19:25)
Szegedi RSE Narancs: Sojnóczky Sára, Paksi Kitti, Simon Lili, Mányai Maja, Herceg Viktória, Kiss Nóra, Nagy-Hegyesi Réka, Kiszely Tamara, Deák Angelina. 
Vezetőedző: Tátrai Sándor

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2022. június 20., hétfő
Hír
2022. június 17., péntek
Hír
2022. június 16., csütörtök
Képgaléria
Képgaléria
Hír
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com