Jelszóigénylés

Nagy szívvel játszottak a lányok

Megosztás:
Megjelent: 2022. február 28., hétfő
Leány serdülő csapataink becsülettel helytálltak és fontos sikereket értek el

Mindhárom leány serdülő együtesünk szerepelt a hétvégén a korosztályos bajnokságban. Három fontos győzelem mellett három vereség a mérleg, de a kudarcok esetén is járt a dicséret, hiszen nagy szívvel játszott az SZRSE!

Leány serdülő narancs csapatunk a Lila iskolában szerepelt, méghozzá kiemelten fontos tornán, ugyanis ezekben a hetekben dől el a hatos döntőbe jutás. Nehéz körülmények között készült a hazai csapat, így nagy öröm, hogy a Nyíregyháza és a Kaposvár ellen is három szettben diadalmaskodott.

– Jobban játszottunk, mint amit várni lehetett a körülmények alapján, de a teljesítménnyel még nem voltam elégedett – összegzett dióhéjban Tátrai Sándor vezetőedző, majd bővebben is értékelte a szegedi tornát. – Többször eszembe jutott a meccsek közben, hogy ha ilyen körülmények között is simán tudunk nyerni, akkor mi lenne, ha minden rendben lenne a felkészülésünk kapcsán. Fontos volt ez a két győzelem, hiszen a bajnokságból kiemelkedő Vasas és BRSE utáni négy pozícióért hét csapat küzd, és várhatóan nüanszokon múlnak majd a helyezések. Remélem, hogy ezek a győzelmek motivációt adnak a folytatásra, és további jó hír, hogy lassan visszatérnek a betegek és sérültek. Úgy tűnik, a következő hetekben jobb munkát tudunk végezni, bizakodom is ebben, mert még szintet kell lépnünk, ehhez pedig keményen dolgozni kell – hangsúlyozta a tréner.


Szalayné Sebők Éva Leány U17 OSB I.osztály Középszakasz, Szeged, Lila iskola
Szegedi RSE Narancs – Nyíregyházi Sportcentrum 3:0 (25:19, 25:21, 25:14)
Szegedi RSE Narancs – RÖAK Kaposvár 'A' 3:0 (25:20, 25:16, 25:22)
Szegedi RSE Narancs:
Sojnóczky Sára, Simon Lili, Mihály Annamária, Mányai Maja, Herceg Viktória, Gigacz Maja, Kiss Nóra, Nagy-Hegyesi Réka, Erdei-Strohner Enikő, Kiszely Tamara, Kasza Virág.
Vezetőedző: Tátrai Sándor.

Leány serdülő fekete együttesünk Egerben játszott, ahol a házigazdától négy, a Miskolc ellen pedig három szettben kapott ki. Ennek ellenére járt a dicséret a csere nélkül, épphogy kiálló keretnek, hiszen nagy szívvel röplabdáztak!

– Teljes erőbedobással játszott mind a hat játékos, foghíjas kerettel ennyire tellett, de ilyen körülmények mellett nem is az eredmény a fontos. Maximálisan elégedett vagyok a lányok küzdeni akarásával és teljesítményével – nyilatkozta Strezeneczki Gyula vezetőedző.


Szalayné Sebők Éva Leány U17 OSB II.osztály Kelet Középszakasz, Eger
Miskolci VSC – Szegedi RSE Fekete 3:0 (25:14, 25:15, 25:17)
EVSI – Szegedi RSE Fekete 3:1 (17:25, 25:17, 25:10, 25:23)
Szegedi RSE Fekete:
Meszlényi Sára, Kóti-Kiss Noémi, Horváth Dalma, Gazdik Lilla, Eszik Sára, Kocsis Dorka.
Vezetőedző: Strezeneczki Gyula.

Leány serdülő fehér csapatunk Debrecenbe utazott, ahol 3:0-ra kikapott a Budaörstől, de a házigazda Tálent S.E. Szent László együttesét 2:1-re legyőzte.

– Egy kicsit jobb teljesítményre számítottam, persze a nyitások és a nyitás-fogadások hibáin a betegségek miatti kihagyások is érződtek, ráadásul a Budaörs pont ezekben a játékelemekben volt nagyon jó ellenünk – árulta el Fésüs Erzsébet vezetőedző. – A hazaiak elleni meccsen az első szettben még továbbra is döcögött a játékunk, de utána már magabiztosan röplabdáztunk. Azért tudtunk nyerni, mert nagy szívvel játszottak a lányok, ezért jár a dicséret. Nehéz torna volt, remélem, hogy a következő fordulóra sokat erősödünk – tette hozzá a mester.


Szalayné Sebők Éva Leány U17 OSB III.osztály Kelet Felsőház 'A' csoport, Debrecen
Budaörsi DSE – Szegedi RSE Fehér 3:0
Tálent S.E. Szent László – Szegedi RSE Fehér 1:2
Szegedi RSE Fehér:
Bárány Enikő, Istókovics Petra, Bakó Szófia, Blin Yasmine, Varga Szonja, Ábrahám Emma, Rádai Réka, Duics Dóra, Kasztner Zsófi.
Vezetőedző: Fésüs Erzsébet.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com