Jelszóigénylés

Küzdeni akarásból jeles

Megosztás:
Megjelent: 2023. január 30., hétfő
Nem a szegedi gyerek csapatoké volt a hétvége

Három gyerek korosztályú csapatunk is képviselte a Szegedi Röplabda Sportegyesületet a hétvégi fordulókon: Leány narancs, és fekete, valamint fiú csapatunk is remekül helyt állt, azonban két győzelemmel egyikük sem tudott hazatérni.

Leány narancs csapatunk az első mérkőzésen óriásit küzdött, viszont rengeteg hibát vétettek, így teljesen megérdemelten nyert az ellenfelünk. A második összecsapáson viszont megmutatták az igazi arcukat, végre felszabadultan és sokkal pontosabb játékkal pedig sikerült is nyerniük. 

Fésüs Erzsébet: -Öröm volt látni, hogy mindenki együtt küzdött a győzelemért. Büszke vagyok a lányokra, hogy fegyelmezetten és koncentráltan tudtak játszani!



dr. Kotsis Attiláné U15 OGYB II.osztály Kelet Középszakasz, Budapest
KESI 'A' Szegedi RSE Narancs 3:0 (25:18, 25:11, 25:15)
Szegedi RSE Narancs - MTK Budapest kék 3:1 (25:20, 13:25, 25:19, 25:19)
Szegedi RSE Narancs: Eszik Janka, Meszlényi Sára, Fritz Eszter, Olasz Lola, Gigacz Réka, Kuncze Emma, Török Kata, Antós Lilla, Hári-Kovács Lilla, Wodala Ágnes, Papdi Boglárka.
Vezetőedző: Fésüs Erzsébet.

Leány fekete csapatunk a hétvégi forduló első mérkőzésén, Budapesten először a Szolnokkal játszott. A két csapat hasonló játékerőt képviselt, azonban most a szegedi együttes maradt alul a küzdelemben. A második mérkőzésen a BVSC csapata ellen nagyon motiváltan és pontos játékkal kezdtek, bátran támadtak. Sajnos a folytatásban egyre többször akadt problémájuk a nyitásfogadással, így támadásaik is egyre kiismerhetőbbé váltak, és ezt ellenfelük rendre pontra váltotta.

Berkes Zoltán: -Bár az első mérkőzésen szoros küzdelemre számítottam, sajnos a játékosok sok hibával játszottak, fejben lassúak voltak. A második meccsen nyújtott teljesítményük viszont kiemelkedő olt, amiért mindenképpen dicséretet érdemelnek. Sajnálom, hogy mérkőzést nem sikerült most nyernünk!



dr. Kotsis Attiláné Leány U15 OGYB III.osztály Kelet-A Középszakasz, Békéscsaba
SZOLNOKI SPC - Szegedi RSE Fekete 3:1 (25:22, 27:29, 26:24, 25:16)
Szegedi RSE Fekete - BVSC-Zugló 1:3 (25:17, 18:25, 13:25, 12:25)
Szegedi RSE Fekete: Meskula Réka, Kondacs Réka, Varga Kincső, Janóczki Linett, Dalokay Alya, Rehák Fanni, Dalokay Dilara, Nagy Anna, Terbe Jázmin, Perényi Vivien, Bicskei Janka, Kovács Luca.
Vezetőedző: Berkes Zoltán.

Fiú U15-ös csapatunk először az PTE-PEAC, majd az UNI-GYŐR SZESE együtteseivel mérte össze az erejét. Ugyan mindent beleadva küzdöttek, ezen a hétvégén most ők sem tudtak két győzelemmel hazatérni.

Strezeneczki Gyula: -A cikket a későbbiekben bővítjük a nyilatkozattal.



Tatár Mihály Fiú U15 OGYB II.osztály Középszakasz, Győr
PTE-PEAC - Szegedi RSE 1:3 (21:25, 18:25, 25:23, 9:25)
Szegedi RSE - UNI-GYŐR SZESE 0:3 (24:26, 16:25, 18:25)
Szegedi RSE: Szőke Bence, Verebes Máté, Draskóczy Ede, Bálint György, Révész Boldizsár, Varga Benjamin, Menyhárt Nimród, Makhult Levente, Retek Barnabás, Gyémánt Boldizsár.
Vezetőedző: Strezeneczki Gyula.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com