SZRSE Youtube csatornája
SZRSE Facebook oldala
SZRSE Instagram oldala
Szegedi Röplabda Sportegyesület
2020. április 7.
Herman

Jelszóigénylés

Odatették magukat a gyerekek

Megosztás:
Megjelent: 2019. november 25., hétfő
Még a vereségek esetén is kijárt a dicséret utánpótlás csapatainknak.

Fiú és leány gyermek csapatunk is Budapesten vívott korosztályos bajnoki mérkőzéseket a hétvégén. A fiúk két vereséget, a lányok két győzelmet és egy vereséget könyvelhettek el a fővárosban, az együttesek edzői pedig a rosszul sikerült találkozók esetén is büszkék lehettek a tanítványokra.
A fiúk a Pénzügyőr és a Dág ellen kaptak ki, ezeken a találkozókon érezhették, mennyire más a középszakaszban játszani.

– A bajnokság ezen szakaszában már egyenrangú csapatok találkoznak egymással, itt már nagyobb odafigyelés kell, kevesebb hiba fér bele – jegyezte meg Csányi Dániel. – A Pénzügyőr ellen nagyon jól kezdtünk, szóltam is a srácoknak 2:1-es vezetésnél, ne higgyék el, hogy megvan a siker, sajnos mégis ez történt. Egy 3:1-re nyerhető meccset buktunk el 2:3-ra, ami bizonyította, hogy az ötszettes találkozók terén még nincs elég rutinjuk a gyerekeknek, fejben elfáradtak. A Dág még erősebb ellenfél volt, nagyon egységes csapattal kerültünk szembe. Olyan játékvezetést még sosem láttam, amilyen ezen a találkozón sújtott minket, érezhetően a fiúkat is zavarta, és ez is hozzájárult, hogy hullámzó teljesítményt nyújtottak. Az eredmények nem tükrözik a teljesítményt, mert a srácok odatették magukat! A hullámvölgyekből nem tudtunk kilábalni, ezen a téren fejlődnünk kell, ahogy a nyitás-fogadások terén is – zárta értékelését a vezetőedző.


Tatár Mihály U15 OGYB középszakasz - Budapest
Pénzügyőr SE - Szegedi RSE 3:2 (25:19)(18:25)(15:25)(25:13)(15:11)
Szegedi RSE - Dág KSE 1:3 (15:25)(23:25)(25:20)(16:25)
Szegedi RSE: Elek Botond, Mikle-Baráth Milán, Apáti Márk, Tápai Bendegúz, Lehoczki Dániel, Szorcsik Miklós, Wodala Benjámin, Vörös Szabolcs, Pintér Barnabás, Bálint Ákos, Pálinkó Máté, Pintér Gergely (libero)
Vezetőedző: Csányi Dániel
Másodedző: Honti Szilárd

Leány gyerek csapatunknak már bőven volt sikerélménye, hiszen Strezeneczki Gyula tanítványai az UTE és a Szombathely ellen is simán, 3:0-ra győztek, a Békéscsabától pedig kikaptak, de a riválist az első és a harmadik szettben is szoros csatára késztették.

– Két nagyon fontos győzelmet arattunk, ami a betegség miatti hiányzások miatt különösen nagy és fontos eredmény – hangsúlyozta a tréner. – A Békéscsaba ellen a lányok igazi sportemberi viselkedést tanúsítottak, a betegséggel küzdők is vállalták a játékot, majd a második szettben hiába szólt közbe egy sérülés, a harmadik játékrészben a gyerekek felálltak a padlóról, és közel voltak a szettrabláshoz. Mindenkinek köszönöm szépen a részvételt, nagyon büszke vagyok a lányok teljesítményére, kivétel nélkül mindenkivel elégedett vagyok. Jó érzés volt a szegedi kispadon ülni ezen a tornán! – nyilatkozta Strezeneczki Gyula


dr. Kotsis Attiláné U15 OGYB I. oszt. alapszakasz - Budapest
Szegedi RSE-1 - UTE U15 "B" 3:0 (25:14)(25:13)(25:14)
Szegedi RSE-1 - Szombathelyi SI/HVSE "A" 3:0 (25:20)(25:9)(25:16)
LINAMAR-BRSE Kék - Szegedi RSE-1 3:0 (25:23)(25:10)(25:21)
Szegedi RSE-1: Sojnóczky Sára, Paksi Kitti, Simon Lili, Mányai Maja, Kiss Nóra, Makai Emma, Nagy-Hegyesi Réka, Verebes Dorina
Vezetőedző: Strezeneczki Gyula

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

SZRSE Naptár 2020

Versenynaptár

Kiemelt tartalmak

Hír
Hír
2020. április 2., csütörtök
Hír
2020. március 28., szombat
Hír
2020. március 26., csütörtök
Hír

Facebook

Instagram

         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com