Jelszóigénylés

Két tornagyőzelem is összejöhet

Megosztás:
Megjelent: 2021. február 18., csütörtök
Ifjúsági csapatainktól pár nehézség ellenére is elvárás a szép szereplés.

A múlt heti programhoz hasonlóan az előttünk álló hétvégén is öt tornán szerepelnek az SZRSE korosztályos csapatai. Első beharangozónkban az ifjúsági együttesekkel foglalkozunk, hiszen a lányok és a fiúk is hasonló céllal utaznak szombaton Balatonfüredre és Dágra: minél jobb eredménnyel szeretnének hazatérni. Erre meg is van minden esélyük, tudja ezt leány ifjúsági csapatunk is, amely Balatonfüreden a házigazda Szent Benedek RA mellett a Kaposvár és a HÉP-RÖPKE SE ellen lép pályára. Csányi Roland ezúttal nem tud a lányokkal tartani, de a tréner remek helyettest talált, hiszen női NB II-es csapatunk vezetőedzője, Tátrai Sándor irányítja majd a szegedieket.

– Ismeri a lányokat, edzőmérkőzésünk is volt a felnőtt csapattal, Sándor kitűnő helyettes lesz – jegyezte meg Csányi Roland. – A távolság és az időbeosztás miatt rendkívül hosszú nap elé néz a csapat, ráadásul két játékosunk hiányzik majd a keretből. Ilyen összetételben sem szabad gondot okoznia a tornának, hiszen ha a lányok tartják magukat az edzéseken gyakoroltakhoz, plusz élnek a beugró edző adta új impulzussal, akkor meg is nyerhetik a fordulót – véli a tréner.

Torma Ágnes Leány U19 OIB I. osztály "M"csoport, Balatonfüred
11:30 Szegedi RSE - HÉP-RÖPKE SE
14:30 Szegedi RSE - Szent Benedek RA
16:00 RÖAK Kaposvár - Szegedi RSE
Vezetőedző: Csányi RolandIfjúsági fiú csapatunkra is három mérkőzés vár szombaton, a házigazda Dág mellett a Győr és a TFSE ellen bizonyíthat a legénység.

– Az első két hely valamelyikét meg kellene csípni – határozta meg az egyértelmű célt Hulmann Zsolt vezetőedző. – A Dág ellen már játszottunk, jó csapat, a másik két riválissal szemben pedig a hagyományok alapján abszolút van keresnivalónk. Vélhetően a Dág és köztünk dől majd el az első két helyezés. Persze ne igyunk előre a medve bőrére, hiszen egy ilyen tornán lehetnek meglepetések, nálunk például kedvezőtlen tényező, hogy szünet nélkül lesz két egymás utáni mérkőzésünk. Épp ezért lesz kulcskérdés a koncentráció, és ezért örülök annak, hogy bővebb lesz a keretünk, mint a serdülő bajnokságban, így szükség esetén tudok játékosokat pihentetni – nyilatkozta a mester.

dr. Tarnawa Ferdinánd Fiú U19 OIB I.osztály "M" csoport, Dág
11:30 Szegedi RSE - Széchenyi Győr
14:30 Szegedi RSE - Dág KSE
16:30 TFSE Neumann - Szegedi RSE
Vezetőedző:
Hulmann Zsolt

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Hír
2021. október 18., hétfő
Hír
2021. október 18., hétfő
Képgaléria
Képgaléria
2021. október 18., hétfő
Hír
2021. október 17., vasárnap
Hír
2021. október 15., péntek
Hír
2021. október 14., csütörtök
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com