Jelszóigénylés

A tabella első helyén végeztünk

Megosztás:
Megjelent: 2022. november 14., hétfő
U20-as csapataink is képviseltek minket a hétvégén

U20-as csapataink a hétvégén ismét pályára álltak, hogy képviseljék a Szegedi Röplabda Sportegyesületet a korosztályos bajnokságban. A Szegedi RSE narancs két győzelemmel, fiú U20-as csapatunk a remélt sikerekkel, a Szegedi RSE fekete pedig értékes tapasztalatokkal zárta a hetet.

Milodanovics Andrea csapata, a Szegedi RSE narancs a mostani fordulón sem hazudtolta meg önmagát: ismét két győzelmet aratott. Ezzel a fordulóval a lányok bebiztosították első helyezésüket a tabellán, ami azt jelenti, hogy hivatalosan is az U20-as bajnokság első osztályának legeredményesebb csapataként vannak számon tartva.

Milodanovics Andrea: A tegnapi fordulón két nehéz meccset játszottunk, amelyek közül az első nagyon fontos volt számomra. Ezt a lányok megérezték rajtam, és megajándékoztak engem a győzelemmel. Ugyan nem tudtunk tökéletesen játszani, hiszen egész héten nem volt lehetőségünk edzeni. Büszke vagyok a lányokra, és a hozzáállásukra!Torma Ágnes U20 OB I.osztály Alapszakasz, Budapest
SZBRA Piros - Szegedi RSE Narancs 0:3 (21:25, 22:25, 22:25)
MTK - Szegedi RSE Narancs 1:3 (25:23, 24:26, 9:25, 18:25)
Szegedi RSE Narancs: Kiss Boglárka, Sojnóczky Sára, Bálint Viktória, Horváth Dalma, Szalay Kata, Herceg Viktória, Kiss Nóra, Nyers Noémi, Nagy Léna, Farkas Antónia, Erdei-Strohner Enikő, Szatmári Júlia, Kujundzic Leila, Nagy-Hegyesi Réka.
Vezetőedző: Milodanovics Andrea

A Szegedi RSE fekete játékosai a hétvégén értékes tapasztalatokra tehettek szert: fel tudták venni a versenyt idősebb ellenfeleik ellen is, és bár végül mérkőzést nem sikerült nyerniük, az alapvető hibákon fel tudtak kerekedni, és izgalmas mérkőzéseket tudtak játszani. Edzőjük, Piti Richárd nyilatkozatában kiemelte, hogy mennyire büszke tanítványaira, és arra a hihetetlen fejlődésre, amit elértek kitartó munkájukkal. A nyilatkozat végén pedig külön kérte, hogy egy szó mindenképpen helyet kaphasson, hogy motiválhassa a játékosokat, akik a cikket olvassák.

Piti Richárd: Nagyon boldog és hálás vagyok, hogy én lehetek a csapatnak az edzője: ritka az ilyen csapategység, mint amit náluk látok. Emellett nagyon büszke is  vagyok rájuk, mivel a csapat nagy része még U17-es korosztályú, de ez sem akadályozza őket abban, hogy felvegyék a versenyt az idősebbekkel. Arra is büszke vagyok, ahogyan a pályán egymásért, és hogy milyen látványosan fejlődtek ezalatt rövid idő alatt. Úgy gondolom, ha megmarad ez az alázatos munka, akkor nagyon sok szép pillanatot élhetünk még meg együtt. A hétvégén sajnos a tapasztalatlanságunkból adódtak a problémáink: a végjátékban már nem sikerült megfelelően koncentrálnunk. Gratulálok a lányoknak, kitették a szívüket a pályára, és ők is büszkék lehetnek magukra. Nyomood!Torma Ágnes Leány U20 OB III.osztály Közép alapszakasz, Budapest
Viadukt SE - Szegedi RSE Fekete 3:1 (25:22, 25:20, 23:25, 25:17)
BVSC-Zugló Sárga - Szegedi RSE Fekete 3:0 (25:14, 25:16, 25:21)
Szegedi RSE Fekete: Bárány Enikő, Istókovics Petra, Bakó Szófia, Rádai Réka, Meleg Blanka, Sztanó Dorka, Ábrahám Anett, Balog Panka, Balázs Piri Panna, Varga Szonja, Kasztner Zsófi, Blin Yasmine.
Vezetőedző: Piti Richárd

Fiú U20-as csapatunk dolgát ismét nehezítette, hogy sérülések, és betegségek miatt hiányos kerettel kellett utazniuk a hétvégi fordulóra. A mérkőzések különösen fontosak voltak a csapat számára, hiszen az itt elért győzelmekkel lett volna lehetőségük elkerülni az osztályozó meccseket.

Hulmann Zsolt: Az alapszakasz utolsó fordulójának nagy tétje volt számunkra, mivel egy jó szereplés esetén nem kellett volna osztályozó játszanunk. Nem a legjobb előjelekkel vártuk a meccseket: hiányos kerettel utaztunk, a kezdő csapat kétharmad része hiányzott, így komoly feladat hárult a helyettesítő játékosokra. A tabellán közvetlenül előttünk a Malév állt egy győzelem fórral, ezért kulcsfontosságú volt a győzelem. Kicsit döcögősen indult a játék, érződött a nyomás a játékosokon, de ahogy egyre jobban játékba lendültünk, úgy szaporodott a pontjaink száma, ahogy az ellenfelünké ritkult. A győzelem ellenére jobb szettaránya miatt még előttünk állt a Malév, ezért fontos lett volna a Miskolc elleni győzelem, vagy legalább is több szett megnyerése ahhoz, hogy előrébb lépjünk a tabellán. Öröm volt látni a srácokat játszani, kitették szívüket-lelküket a győzelemért. Úgy gondolom, minden nehézség ellenére nagyszerű eredményt sikerült elérni.dr. Tarnawa Ferdinánd U20 OB II.osztály Alapszakasz, Miskolc
Malév Sport Club - Szegedi RSE 0:3 (18:25, 15:25, 23:25)
MEAFC-Miskolc - Szegedi RSE 3:1 (25:20, 21:25, 25:16, 26:24)
Szegedi RSE: Kukla Zsombor, Szepesi Máté, Lehoczki Dániel, Fitor Patrick, Vörös Szabolcs, Galántai Márk, Kukucska András, Varga Medárd.
Vezetőedző: Hulmann Zsolt

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2022. november 28., hétfő
Hír
2022. november 26., szombat
Hír
2022. november 24., csütörtök
Képgaléria
Hír
2022. november 21., hétfő
Hír
2022. november 21., hétfő
Hír
2022. november 20., vasárnap
Hír
2022. november 19., szombat
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com