Jelszóigénylés

Őszi szünet? Így is lesz meccs!

Megosztás:
Megjelent: 2021. október 28., csütörtök
A Szegedi RSE férfi U21-es csapata a MAFC vendége lesz.

Utánpótlásunk megérdemelt pihenőjét tölti, hiszen őszi szünet van, de így sem maradunk meccs nélkül. A legidősebb korosztályos csapatunkra ugyanis szombaton fővárosi kirándulás vár: férfi U21-es együttesünk a MAFC-BME vendége lesz.

Hulmann Zsolt vezetőedzőt Varga Tamás helyettesíti majd, de a csapat mesterét kérdeztük az újabb bajnokiról. Az ellenfél új lesz a srácoknak, így nehéz konkrét célt kitűzni, inkább a felkészülés körülményei határozhatják meg a szegedi teljesítményt.

– Ismeretlen az ellenfél, de a MAFC biztosan komoly kihívás lesz – kezdte a beszélgetést Hulmann Zsolt. – Sajnos továbbra is centergondokkal küzdünk, így bízom benne, hogy Kollár Patrik csatlakozni tud hozzánk. Ha nem így lesz, akkor Radics Attila oldja meg a center posztot, hiába feladó eredetileg. Az ifjabb Varga Tamás csatlakozásával komplettebb lesz a csapatunk, így bízom benne, hogy jobb játékot mutatunk, mint a Kecskemét és a TFSE ellen. Az edzésmunkával nincs gond, az őszi szünet előtt jól mozogtak a fiúk, ráadásul Strezeneczki Péter a felnőttek tréningjeire is jár. Most már ki kellene jönnie a munka gyümölcsének, ha nem is győzelemben, de a mutatott játékban – jegyezte meg a tréner.

Férfi NB II - U21 'B' csoport, Budapest
MAFC-BME - Szegedi RSE
Vezetőedző: Hulmann Zsolt

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com