Jelszóigénylés

Kevesebb, mint egy hét: kezdődik a világbajnokság!

Megosztás:
Megjelent: 2023. július 24., hétfő
Szegeden rendezik az idei női U19-es VB-t

Ahogy az januárban kiderült, Magyarország is fontos szerepet kap az idei női U19-es röplabda világbajnokság rendezésében: augusztus 1. és 11. között Szeged lesz a VB társházigazdája a horvátországi Eszék mellett.

A szegedi rendezésű mérkőzésekre pedig nem kell sokat várnunk: kevesebb, mint egy hét múlva kezdetét veszi az idei U19-es világbajnokság. A magyar csapat három izgalmas csoportmérkőzést játszik: az afrikai válogatottakkal, Egyiptommal és Kamerunnal csap össze, valamint egy dél-amerikai ellenféllel, Chilével is megmérkőzik. Várhatóan a legnagyobb kihívást az argentin és kínai csapatok elleni küzdelmek jelentik majd. Hazai szurkolóinknak pedig amellett, hogy városunkban rendezik a sporttörténelmi eseményt, az is különlegessé teheti a mérkőzéseket, hogy a keretben játékosunk, Nagy-Hegyesi Réka is helyet kaphat és van esély rá, őt is láthatjuk majd  játszani a neves összecsapásokon.

Az U19-es női röplabda világbajnokság mindenképpen kihagyhatatlan sportesemény lesz a nyár folyamán, és a hazaiaknak különösen nagy támogatásra lesz szüksége, hogy a lehető legjobb eredményekkel zárhassák a mérkőzéseket. Reméljük, hogy a hazai közönség segítségével a magyar csapat ismételten bizonyíthatja tehetségét és elszántságát, és az esemény emlékezetes pillanatokat hoz a női röplabdázás rajongóinak szerte a világon.

Fotó: Jani Martin, Hunvolley.hu

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
Hír
2023. szeptember 25., hétfő
Képgaléria
2023. szeptember 20., szerda
Képgaléria
2023. szeptember 20., szerda
Képgaléria
2023. szeptember 20., szerda
Képgaléria
2023. szeptember 20., szerda
Képgaléria
2023. szeptember 20., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com