Jelszóigénylés

Vége lett, pont amikor már beindult a szekér

Megosztás:
Megjelent: 2021. november 1., hétfő
Férfi U21-es csapatunk foghíjas kerettel is egyre jobban játszott.

A Szegedi RSE férfi U21-es csapata 3:0-ra kikapott a korosztályos bajnokságban, a MAFC vendégeként. A fővárosi vereségre lehetett számítani, hiszen egyrészt erős ellenfélhez látogattak Hulmann Zsolt tanítványai, másrészt mindössze hét játékos utazott.

Mindezek ellenére egyre jobban nézett ki a meccs, egyre szorosabb szettekre kényszerítette az SZRSE a favoritot. A harmadik szettben sokáig vezetett is a csapat, az ellenfél pedig elbizonytalanodott, de ekkor mégsem jött össze a szépítés. Erről is beszélgettünk a fiúkat megbízott edzőként elkísérő Varga Tamás klubelnökkel.

– Az esélyeinket tovább csökkentette, hogy center nélkül voltunk kénytelenek kiállni egy idősebb és erősebb ellenféllel szemben. Variációs lehetőségek tehát nem adódtak, ráadásul szoknunk is kellett a rendkívül alacsony termet. A Hattyas sorinál is alacsonyabb teremben eleinte nehezen találtuk a megfelelő felállást, amikor pedig megtaláltuk, kezdtünk egyre eredményesebbek lenni, a második és harmadik szett is szoros lett. A harmadik szettben a hajráig vezettünk, de a pályán pár kommunikációs gond a vesztünket okozta. Pedig egy szépítés után szerintem bármi lehetett volna ebből a meccsből, érezhető volt a MAFC megtorpanása, méghozzá a mi játékunk hatására. Küzdöttünk, ahogy csak tudtunk, de nyilván sok múlott azon, hogy a miénknél majdnem kétszer népesebb kerete volt a hazaiaknak – jegyezte meg Varga Tamás.


Férfi NB II - U21 'B' csoport, Budapest
MAFC-BME – Szegedi RSE 3:0 (25:16, 25:21, 25:23)
Szegedi RSE: Gera Bálint, Varga Tamás, Strezeneczki Péter, Lehoczki Dániel, Varga Medárd, Baricsa Gergő, Radics Attila.
Megbízott edző: Varga Tamás.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2022. november 28., hétfő
Hír
2022. november 26., szombat
Hír
2022. november 24., csütörtök
Képgaléria
Hír
2022. november 21., hétfő
Hír
2022. november 21., hétfő
Hír
2022. november 20., vasárnap
Hír
2022. november 19., szombat
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com