Jelszóigénylés

Végre! Visszatér az utánpótlás!

Megosztás:
Megjelent: 2021. január 21., csütörtök
Ennyire még sosem vártunk hétvégi meccseket: folytatódnak a korosztályos bajnokságok!

Két és fél hónapja nem játszottak mérkőzést utánpótlás csapataink, hiszen a korosztályos bajnokságok teljesen leálltak, amikor szigorú rendeletek születtek a koronavírus-járvány második hulláma miatt. Múlt héten újraindultak az ifjú reménységek küzdelmei, az előttünk álló hétvégén pedig már SZRSE-csapatok is képviselik magukat. Ennyire még sosem vártunk meccsdömpinget, a lelkes gyerekek a következő másfél hétben rengeteg tornán vesznek részt.

A héten lezárt cikksorozatunkban korosztályonként írtunk összefoglalót. A megfelelő linkekre kattintva olvasható az U21-es, az ifjúsági, a serdülő, a gyerek, illetve a mini és szupermini együttesekről készült összeállításunk, amelyekben a csapatok edzői nyilatkoztak a magunk mögött hagyott, embert próbáló időszakról. Épp ezért a hagyományoktól eltérően most nem a trénereket kérdeztük a hétvégéről, hanem egy általános beharangozót kértünk Pamuk-Huszta Blankától, aki lelkes és komoly munkával szervezi az előttünk álló találkozókat.

– Felpörögtek az események, hiszen hosszú szünet után az előttünk álló hétvégén az összes leány és fiú serdülő, gyerek, és ifjúsági csapatunk pályára lép – kezdte a beszélgetést egyesületünk rendezvényszervezője. – Gyorsan kellett reagálni a kiírt időpontokra, a szeptemberi és októberi COVID-érintettségeink következményeként két hét alatt 17 tornán kell pótolnunk elmaradásainkat a korosztályos bajnokságokban. Az első napokban minden eddiginél több e-mail és telefonbeszélgetés révén egyeztettünk, és szerencsére minden együttes logisztikáját meg tudjuk oldani, illetve a szegedi fiú gyerek tornát is meg tudjuk rendezni. Természetesen a szülők véleményét is kikértük, és jó volt látni a lelkesedésüket, egyre többen engedik el gyerekeiket a versenyekre, hiszen mindenki örül, hogy végre lehet játszani. Nyilvánvalóan felmerülnek kérdések, de a szülők, a gyerekek és a klub stábja is rendkívül izgatott a lehetőség miatt, boldogan vágtunk a szervezésbe! – mesélte Pamuk-Huszta Blanka.

Íme a lista arról, hogy hétvégén melyik csapatunk hol játszik tornát, illetve felhívjuk a figyelmet egy különleges alkalomra: jövő hét csütörtökön is rendeznek tornát Békéscsabán!

SZOMBAT
Fiú serdülő (Besenyszög)
Leány serdülő fekete (Budapest)
Leány serdülő narancs (Békéscsaba)

VASÁRNAP
Leány gyerek narancs (Kecskemét)
Fiú ifjúsági (Budapest)
Fiú gyerek (Szeged, újszegedi sportcsarnok)
Leány gyerek fekete (Békéscsaba)

CSÜTÖRTÖK
Leány serdülő narancs (Békéscsaba)
Leány gyerek narancs (Békéscsaba)

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2022. november 28., hétfő
Hír
2022. november 26., szombat
Hír
2022. november 24., csütörtök
Képgaléria
Hír
2022. november 21., hétfő
Hír
2022. november 21., hétfő
Hír
2022. november 20., vasárnap
Hír
2022. november 19., szombat
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com