SZRSE Youtube csatornája
SZRSE Facebook oldala
SZRSE Instagram oldala
Szegedi Röplabda Sportegyesület
2020. január 17.
Antal, Antónia

Jelszóigénylés

Megvan a várva várt győzelem

Megosztás:
Megjelent: 2019. december 22., vasárnap
Lelkes játékkal hálálta meg a biztatást leány gyerek csapatunk.

Az ünnepek előtt már csak egy utánpótlás együttesünkre várt kihívás a hétvégén, hiszen leány gyerek 2-es csapatunk vasárnap a Lila iskolában vívott bajnokikat a Békéscsaba és a Gödöllő ellen. Előbbi riválissal szemben sikerült is megszerezni a várva várt győzelmet, hiszen az előző fordulóban nem volt sikerélményük a lányoknkak, de most lelkes és koncentrált játékkal javítottak a mérlegükön.

– Az előző fordulóban döcögött a nyitásunk és a nyitás-fogadásunk, így a felkészülés során az alapjáték stabilizálására helyeztük a hangsúlyt, aminek meg is lett az eredménye a Békéscsaba ellen – kezdte az értékelést Csányiné Molcsányi Petra vezetőedző. – Az elvégzett munkánknak köszönhetően az ellenféltől sok potya labda érkezett, amelyeket koncentrált játékunk révén pontokra is tudtunk váltani. Végig nagyon fegyelmezettek voltak a lányok, így egy pillanatra sem forgott veszélyben a győzelmünk. A második meccsre alábbhagyott a figyelem, így sokat hibáztak a tanítványok, de szerencsére sikerült őket felrázni. Visszatért a lelkesedés, így végig kiélezett bajnokit vívtunk a Gödöllővel. Ez annak is volt köszönhető, hogy a lányok remekül tartották magukat a megbeszélt taktikához, így minden szett szorosan alakult. A játékrészek végén sajnos nem voltunk eléggé határozottak, de a vereség ellenére is nagyon tetszett a játékunk, látszott, hogy minden technikai elemben fejlődtünk. Köszönjük szépen szurkolóink biztatását, sokat jelentett a gyerekeknek! – tette hozzá a tréner.


dr. Kotsis Attiláné U15 OGYB II. osztály B-2 csoport, Szeged
LINAMAR - BRSE Ezüst - Szegedi RSE-2 0:3 (22:25)(17:25)(20:25)
Szegedi RSE-2 - Gödöllői RC "B" 1:3 (18:25)(25:19)(17:25)(10:25)
Szegedi RSE-2: Gigacz Maja, Herceg Viktória, Deák Angelina, Erdei-Strohner Enikő, Mihály Annamária, Duics Dóra, Varga Szonja, Kasztner Zsófia, Berkes Enikő, Héjja Daniella
Vezetőedző: Csányiné Molcsányi Petra

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Megosztás:

SZRSE Naptár 2020

Versenynaptár

Kiemelt tartalmak

Hír
2020. január 14., kedd
Hír
2020. január 14., kedd
Hír
2020. január 13., hétfő
Hír
Hír
2020. január 12., vasárnap

Facebook

Instagram

         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com