Jelszóigénylés

Megvan a várva várt győzelem

Megosztás:
Megjelent: 2019. december 22., vasárnap
Lelkes játékkal hálálta meg a biztatást leány gyerek csapatunk.

Az ünnepek előtt már csak egy utánpótlás együttesünkre várt kihívás a hétvégén, hiszen leány gyerek 2-es csapatunk vasárnap a Lila iskolában vívott bajnokikat a Békéscsaba és a Gödöllő ellen. Előbbi riválissal szemben sikerült is megszerezni a várva várt győzelmet, hiszen az előző fordulóban nem volt sikerélményük a lányoknkak, de most lelkes és koncentrált játékkal javítottak a mérlegükön.

– Az előző fordulóban döcögött a nyitásunk és a nyitás-fogadásunk, így a felkészülés során az alapjáték stabilizálására helyeztük a hangsúlyt, aminek meg is lett az eredménye a Békéscsaba ellen – kezdte az értékelést Csányiné Molcsányi Petra vezetőedző. – Az elvégzett munkánknak köszönhetően az ellenféltől sok potya labda érkezett, amelyeket koncentrált játékunk révén pontokra is tudtunk váltani. Végig nagyon fegyelmezettek voltak a lányok, így egy pillanatra sem forgott veszélyben a győzelmünk. A második meccsre alábbhagyott a figyelem, így sokat hibáztak a tanítványok, de szerencsére sikerült őket felrázni. Visszatért a lelkesedés, így végig kiélezett bajnokit vívtunk a Gödöllővel. Ez annak is volt köszönhető, hogy a lányok remekül tartották magukat a megbeszélt taktikához, így minden szett szorosan alakult. A játékrészek végén sajnos nem voltunk eléggé határozottak, de a vereség ellenére is nagyon tetszett a játékunk, látszott, hogy minden technikai elemben fejlődtünk. Köszönjük szépen szurkolóink biztatását, sokat jelentett a gyerekeknek! – tette hozzá a tréner.


dr. Kotsis Attiláné U15 OGYB II. osztály B-2 csoport, Szeged
LINAMAR - BRSE Ezüst - Szegedi RSE-2 0:3 (22:25)(17:25)(20:25)
Szegedi RSE-2 - Gödöllői RC "B" 1:3 (18:25)(25:19)(17:25)(10:25)
Szegedi RSE-2: Gigacz Maja, Herceg Viktória, Deák Angelina, Erdei-Strohner Enikő, Mihály Annamária, Duics Dóra, Varga Szonja, Kasztner Zsófia, Berkes Enikő, Héjja Daniella
Vezetőedző: Csányiné Molcsányi Petra

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
Hír
2021. december 3., péntek
Hír
2021. december 2., csütörtök
Hír
2021. december 2., csütörtök
Képgaléria
Képgaléria
Hír
2021. november 29., hétfő
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com