Jelszóigénylés

Mindent bele a hatos döntőért!

Megosztás:
Megjelent: 2022. március 24., csütörtök
Utánpótlás csapataink motiváltan várják a hétvégét

Az SZRSE korosztályos csapatai közül három lép pályára az utánpótlás bajnokságokban. A leány mini és a fiú ifjúsági együttes is megtalálta a maga motivációját, a leány ifjúsági keret számára pedig a hatos döntő lesz a tét.

Leány mini csapatunk szombaton Budapestre utazik, ahol a Szolnok és a BVSC-Zugló ellen lép pályára.

– Ott lenne a helyünk a nyolcas döntőben, de sajnos ez már nem jöhet össze, viszont a belső motivációt megtaláltuk – számolt be Váradi Zoltán vezetőedző. – Magunknak szeretnénk bizonyítani, hogy igenis képesek vagyunk annál jobb teljesítményre is, mint amit a 9., a 10. vagy a 11. helyezés sejtet. Pechünk volt a járványhelyzettel, de a mi hibánk is a finálé elmaradása, hiszen a kulcsfontosságú mérkőzéseken nem a maximumot nyújtottuk. Magunknak, a szülőknek és a szurkolóknak is meg akarjuk mutatni: ennél többre vagyunk képesek. Ennek megfelelően nagyon komoly felkészülésünk volt, minden eddiginél intenzívebb edzésekkel. Úgy készülünk, mintha a döntő várna ránk – jegyezte meg a tréner.

Őryné Merő Nóra Leány U13 OMB I.osztály 6.torna, Budapest
2022. március 26. szombat
11:30 Szolnoki SPC – Szegedi RSE
13:00 Szegedi RSE – BVSC-Zugló 
Vezetőedző: Váradi Zoltán.

Leány ifjúsági együttesünknek még van esélye a hatos döntőbe jutásra, amit vasárnap a fővárosban érhet el a Jászberény, az MTK és a Gödöllő ellen.

– Ha nincs az a nap, amikor ifjúsági és felnőtt meccset is kellett játszani, akkor szerintem már kiharcoltuk volna a hatos döntőt, így viszont komoly feladat előtt állunk – kezdte a torna beharangozását Milodanovics Andrea vezetőedző. – A háromból legalább kettő derbit meg kell nyernünk, az ellenfelek egyaránt erősek. A felkészülésen semmi sem fog múlni, a lányok ugyanis kiemelkedően jól dolgoznak. Kiss Nóra ujjtörése komoly érvágás a csapatnak, de a többiek így is meg tudják oldani a feladatot. Extra erőfeszítés szükséges a döntőhöz, de szerintem sikerrel járunk – véli a mester.

Torma Ágnes U19 OIB I.osztály Elődöntő 'X' csoport, Budapest
2022. március 27. vasárnap
11:30 Szegedi RSE – JRK
14:30 Szegedi RSE – MTK Budapest
16:00 Gödöllői RC – Szegedi RSE
Vezetőedző: Milodanovics Andrea.

Fiú ifjúsági csapatunk Kaposvárra utazik, ahol a házigazda mellett a Dunaújváros ellen bizonyíthat.

– A tisztes helytállás a reális elvárás – fogalmazott Hulmann Zsolt vezetőedző. – Mindkét ellenfelünk biztosította már a helyét a hatos döntőben, egy-egy szettet hozni is sikernek számít ellenük, ez lesz a motiváció. Nincs vesztenivalónk, bátor és felszabadult játékkal jó meccseket vívhatunk. Úgy tűnik, teljes lesz a keretünk – árulta el a szakember.

dr. Tarnawa Ferdinánd U19 OIB I.osztály Alapszakasz, Kaposvár
2022. március 27. vasárnap
12:30 DSE Röplabda Akadémia – Szegedi RSE
14:00 RÖAK Kaposvár FINO – Szegedi RSE
Vezetőedző: 
Hulmann Zsolt.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com