Jelszóigénylés

Már csütörtökön is lesz meccsünk!

Megosztás:
Megjelent: 2021. január 27., szerda
Nincs megállás a sűrű menetrendben, újra tanulhatunk a körülmények miatt is nehéz találkozókból.

Két hét alatt 17 torna – a korosztályos bajnokságok visszatérése után kezdésnek ez várt ránk, ami komoly szervezőmunkát igényelt egyesületünktől is, de az első hétvégén minden rendben zajlott, így bátran és lelkesen várjuk a folytatást. Most is olyan sok meccsünk van, hogy a beharangozót két részletben közöljük – ebben a cikkben a gyerek együttesekkel és az U21-es legénységgel foglalkozunk. Miért ilyen hamar? Mert hétközi rangadó is lesz!

Bizony, leány gyerek narancs csapatunk már csütörtökön 16 órától Békéscsabán szerepel. A szokatlan időpont a sűrű menetrend és a mérkőzések pótlása miatt indokolt, ez a derbi is egy korábban elhalasztott találkozó lesz.

– A nem mindennapi időpont miatt csak tartalékosan tudunk kiállni, épp ezért inkább egy plusz edzésként tekintek rá, amit versenykörülmények között rendeznek. Ettől persze jó játékot szeretnék látni, hiszen fontos lenne, hogy a hosszú kihagyás után gyorsan belerázódjunk a meccsek sorozatába – nyilatkozta Strezeneczki Gyula vezetőedző.

Január 28. (csütörtök), Békéscsaba
16:00 LINAMAR-BRSE Fehér - Szegedi RSE Narancs


A csütörtöki mérkőzést követően nem dőlhetnek hátra a mieink, ugyanis szombaton már hazai pályán fogadják ellenfeliket az újszegedi sportcsarnokban. Az első két mérkőzésről élőben jelentkezünk majd a Facebook oldalunkon!

Január 30. (szombat), Szeged
10:00 VASAS SC Piros - Szegedi RSE Narancs
13:00 Jászberényi Röplabda Klub - Szegedi RSE Narancs
17:30 RÖAK Kaposvár "A" - Szegedi RSE Narancs

U21-es legénységünk is hazai pályán szerepel, a srácok vasárnap az Etelka sori sportcsarnokban fogadják a Pénzügyőr csapatát.

– Egy csapatnyi röplabdázónk rendszeresen jön a tréningre, de sajnos kiderült, hogy másik három játékosunk kisétált a csapatból, ráadásul sérülés is betegség is közbejött a héten. Emiatt serdülőket is hívtunk a keretbe. Bárhogy is állunk fel, lelkes játékot szeretnénk látni szegedi részről – nyilatkozta Strezeneczki Gyula vezetőedző.

Január 31. (vasárnap), Szeged, Etelka sor
13:00 Szegedi RSE – Pénzügyőr SE
Leány gyerek fekete együttesünk szombaton Egerbe utazik, ahol a DVTK lesz az ellenfele.

– Azt akarom viszontlátni a pályán, amit edzéseken gyakorolunk, különösen a labda nélküli mozgások terén szeretném, hogy ne legyen gond, ezt még csütörtökön is gyakorolni fogjuk. Ebben a korosztályban különösen fontosak a magabiztos nyitások, e téren is fontos lenne jól teljesíteni. A múlt heti torna után átbeszéltük a lányokkal, hogy miben kell javulnunk, így az a legfontosabb, hogy a fejlődés megtörténjen – mondta Csányiné Molcsányi Petra vezetőedző.

Január 30. (szombat), Eger
13:00 DVTK - Szegedi RSE Fekete
Még nem dőlt el, hogy az NB I-es mérkőzésünkön játékosként szereplő vezetőedzőt, Csányi Dánielt ki fogja majd helyettesíteni, de az biztos, hogy fiú gyerek csapatunk Dunaújvárosban szerepel majd egy megbízott tréner irányításával. A MÁV Előre elleni összecsapásra jó előjelekkel érkezik majd a társaság.

– A múlt heti tornánkra igencsak lehet alapozni, jó volt nézni a srácok játékát, még ha voltak is kisebb hullámvölgyek – kezdte az újabb találkozók beharangozását Csányi Dániel. – A MÁV Előre csapatát ebben a szezonban még nem láttam játszani, de ez a klub mindig remek utánpótlással büszkélkedhet, így biztosan jó alapokkal rendelkező együttes vár majd ránk. Nem lesz könnyű összecsapás, de az ilyen csatákkal lehet leginkább fejlődni. Remélem, hogy mindenki hadra fogható lesz, köztük Wodala Benjámin is, aki akaraterejével példát mutatott társainak, hiszen vasárnap sérülten is vállalni akarta a játékot – hangsúlyozta a tréner.

Január 30. (szombat), Dunaújváros
11:00 Szegedi RSE – MÁV Előre RA

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Hír
2022. október 1., szombat
Hír
2022. október 1., szombat
Hír
2022. szeptember 29., csütörtök
Hír
2022. szeptember 29., csütörtök
Képgaléria
Hír
2022. szeptember 26., hétfő
Hír
2022. szeptember 26., hétfő
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com