Jelszóigénylés

Jó játékkal és győzelemmel akarnak búcsúzni

Megosztás:
Megjelent: 2021. június 4., péntek
Fiú serdülő csapatunk a Lila iskolában helyosztó tornával zárja a szezont.

Lassan vége a teremröplabda szezonnak, de még hétvégenként akad egy-egy utánpótlás esemény. Ezúttal sincs másként, ráadásul hazai mérkőzésekről van szó, hiszen fiú serdülő csapatunk a Lila iskolában zárja az idényt. A 10-12. pozíció a tét, a szegedi helyosztó tornán tehát két mérkőzés vár Hulmann Zsolt tanítványaira.

Vasárnap sorrendben a KESI “B” és a DEAC lesz az ellenfél. Reális esélye lesz az SZRSE-nek, hogy győzelemmel búcsúztassa a szezont, hiszen a debreceni riválist januárban már sikerült magabiztosan legyőznie. Előtte a kecskemétiekkel szemben nehezebb dolga lesz, de nem szabad megijedni a ellenféltől!

– Pontos, lelkes és kemény ellenfél a Kecskemét, ezt már korábban tapasztaltuk, de ettől még a KESI szó láttán vagy hallatán nem kell összerezzenni, vagányan mindent bele kell adni! – hangsúlyozta Hulmann Zsolt vezetőedző. – A debreceniek ellen mindenképp szeretnénk győzelemmel búcsúzni a szezontól, de előtte a KESI ellen is van keresnivalónk. Sajnos a szezon során nem először fordul előt, hogy csonka kerettel várjuk a tornát, Somosi Levente játékára továbbra sem számíthatunk. Kölcsön kellett kérnünk egy centert a gyerek csapattól, ezúton is köszönjük szépen edzője, Csányi Dániel segítségét! Bízom benne, hogy jó játékkal és sikerrel búcsúztatjuk az idényt – fogalmazott a mester.

Buzek László U17 Fiú OSB I.osztály 10-12.helyért, Szeged
10:00 Szegedi RSE - KESI 'B'
13:00 Szegedi RSE - DEAC
Vezetőedző: Hulmann Zsolt

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Hír
2022. október 1., szombat
Hír
2022. október 1., szombat
Hír
2022. szeptember 29., csütörtök
Hír
2022. szeptember 29., csütörtök
Képgaléria
Hír
2022. szeptember 26., hétfő
Hír
2022. szeptember 26., hétfő
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com