Jelszóigénylés

Jó játékkal és győzelemmel akarnak búcsúzni

Megosztás:
Megjelent: 2021. június 4., péntek
Fiú serdülő csapatunk a Lila iskolában helyosztó tornával zárja a szezont.

Lassan vége a teremröplabda szezonnak, de még hétvégenként akad egy-egy utánpótlás esemény. Ezúttal sincs másként, ráadásul hazai mérkőzésekről van szó, hiszen fiú serdülő csapatunk a Lila iskolában zárja az idényt. A 10-12. pozíció a tét, a szegedi helyosztó tornán tehát két mérkőzés vár Hulmann Zsolt tanítványaira.

Vasárnap sorrendben a KESI “B” és a DEAC lesz az ellenfél. Reális esélye lesz az SZRSE-nek, hogy győzelemmel búcsúztassa a szezont, hiszen a debreceni riválist januárban már sikerült magabiztosan legyőznie. Előtte a kecskemétiekkel szemben nehezebb dolga lesz, de nem szabad megijedni a ellenféltől!

– Pontos, lelkes és kemény ellenfél a Kecskemét, ezt már korábban tapasztaltuk, de ettől még a KESI szó láttán vagy hallatán nem kell összerezzenni, vagányan mindent bele kell adni! – hangsúlyozta Hulmann Zsolt vezetőedző. – A debreceniek ellen mindenképp szeretnénk győzelemmel búcsúzni a szezontól, de előtte a KESI ellen is van keresnivalónk. Sajnos a szezon során nem először fordul előt, hogy csonka kerettel várjuk a tornát, Somosi Levente játékára továbbra sem számíthatunk. Kölcsön kellett kérnünk egy centert a gyerek csapattól, ezúton is köszönjük szépen edzője, Csányi Dániel segítségét! Bízom benne, hogy jó játékkal és sikerrel búcsúztatjuk az idényt – fogalmazott a mester.

Buzek László U17 Fiú OSB I.osztály 10-12.helyért, Szeged
10:00 Szegedi RSE - KESI 'B'
13:00 Szegedi RSE - DEAC
Vezetőedző: Hulmann Zsolt

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com