Jelszóigénylés

A kezdők is bizonyíthatják fejlődésüket

Megosztás:
Megjelent: 2020. február 13., csütörtök
Leány mini “B” csapatunk Békéscsabára látogat.

Szoktuk írni, hogy utánpótlásunk előtt sűrű hétvége áll, az e heti program viszont a ritka kivételek közé tartozik: mindössze egyetlen korosztályos csapatunkra vár bajnoki forduló, nekik viszont négy mérkőzésük is lesz. 

A leány mini “B” együttesre Békéscsabán várnak az említett megmérettetések, sorrendben a házigazda, a Szolnok, a Kecskemét és a Jászberény ellen. Pamuk-Huszta Blanka és Tóth Gerda tanítványai izgatottan várják a szombati összecsapásokat.

– Ellenfeleink közül csak a Jászberényt nem ismerjük, csak a helyszínen derül ki, hogy velük milyen eséllyel vesszük fel a küzdelmet – kezdte a forduló beharangozását Tóth Gerda. – A Szolnokkal szemben lehet sanszunk a győzelemre, a Békéscsabával és a Kecskeméttel pedig jó lenne minél szorosabb meccset vívni. A lányok szorgalmasan látogatják az edzéseket, így jól halad a munka, remek a hangulat. Decemberben több kezdő játékos csatlakozott hozzánk, azóta sikerült beilleszkedniük, gyors fejlődésüket ők is bizonyíthatják. Jó lenne éremmel hazatérni, ezért mindent meg is teszünk, a gyerekek lelkesedésén biztosan nem fog múlni – véli a tréner.


Leány U13 Mini II. osztály, Békéscsaba
09:30 LINAMAR-BRSE Arany - Szegedi RSE
10:45 Szegedi RSE - Szolnoki Sportcentrum "B"
13:00 KESI "B" - Szegedi RSE
16:30 Szegedi RSE - Jászberényi RK-2
Vezetőedző:
Pamuk-Huszta Blanka
Másodedző: Tóth Gerda

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com