Jelszóigénylés

Tökéletes kezdés, bravúros egy pont!

Megosztás:
Megjelent: 2020. január 4., szombat
Parázs mérkőzésen maradt alul ellenfelétől az U21-es csapatunk.

Szokás mondani, hogy egy csapat az esélytelenek nyugalmával lép pályára egy erős ellenféllel szemben. Ez viszont most távolról sem volt mondható az NBII-es bajnokságban játszó U21-es csapatunkról, hiszen hatalmas meglepetést okozott a 2020-as év első mérkőzésén!Féltünk, hogy a bejgli, a töltöttkáposzta és a két hét pihenő mennyire viseli meg a csapatunkat, de az ünnepek nyomát sem lehetett tapasztalni játékosainkon. Rég látott lelkesedéssel és küzdőszellemmel léptek pályára a fiaink, míg a tabella második helyén álló fővárosi ellenfelünk nem találta a helyét a Lila iskolában. Piti Richárdnak sült a keze, aminek az ellenszerét sokáig nem találta a MAFC-BME U21-es csapata. Látványos és küzdelmes mérkőzést láthatott a kilátogató népes szurkolótábor, mely összecsapás egy igazán méltó kezdése volt az évnek! Egy biztos, a vereség ellenére, ma mindenki mosollyal az arcán távozott a József Attila Általános Iskola tornaterméből.

Nagyon, nagyon jó mérkőzéssel kezdtük az évet! - kezdte a beszélgetést Strezeneczki Gyula, vezetőedző. A MAFC U21-es csapatát elég tisztességesen megszorítottuk, és bár 3:2-re alul maradtunk, de én azt mondom, hogy az erkölcsi győzelmet mi arattuk! - Csapatunk két hete labdát, de még termet sem látott, így ez a mai mérkőzés igazán meglepett mindenkit.  - Nagyon picin múlott, hogy végül mi nyerjük meg a mérkőzést. Lesz ez még jobb is! - folytatta bizakodóan a tréner. 

- Azokban a szettekben, mikor nem hibáztunk, nagy különbséggel megvertük az ellenfelünket. De, sajnos hullámzott a játékunk, mert fáradtunk. Ettől függetlenül én nagyon elégedett vagyok a fiúkkal és büszke vagyok a teljesítményükre! 

A hibák kijavításával kapcsolatban a következőket említette Strezeneczki Gyula. - A röplabda azon múlik, hogy mennyire ismered a társadat a pályán. Szerintem egy "kicsivel" eredményesebbek lennénk, ha ez a csapat együtt tudna edzeni. De, nem akarok túl sokat, a fiatalokon és az idősebbeken is látszik a fejlődés, csak még csiszolódniuk kell. 
 


U21-NBII Férfi Bajnokság Kelet A-csoport, Szeged
Szegedi RSE - MAFC-BME 2:3 (23:25)(25:15)(28:26)(12:25)(13:15)
Szegedi RSE: Piti Richárd, Varga Medárd, Ferencz Erik, Janó Csongor, Móczár Dávid, Polyák Péter Ábel, Somosi Levente, Hernádi Marcell, Baricsa Gergő, Róka Máté
Vezetőedző: Strezeneczki Gyula

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2022. június 20., hétfő
Hír
2022. június 17., péntek
Hír
2022. június 16., csütörtök
Képgaléria
Képgaléria
Hír
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com