Jelszóigénylés

Tökéletes kezdés, bravúros egy pont!

Megosztás:
Megjelent: 2020. január 4., szombat
Parázs mérkőzésen maradt alul ellenfelétől az U21-es csapatunk.

Szokás mondani, hogy egy csapat az esélytelenek nyugalmával lép pályára egy erős ellenféllel szemben. Ez viszont most távolról sem volt mondható az NBII-es bajnokságban játszó U21-es csapatunkról, hiszen hatalmas meglepetést okozott a 2020-as év első mérkőzésén!Féltünk, hogy a bejgli, a töltöttkáposzta és a két hét pihenő mennyire viseli meg a csapatunkat, de az ünnepek nyomát sem lehetett tapasztalni játékosainkon. Rég látott lelkesedéssel és küzdőszellemmel léptek pályára a fiaink, míg a tabella második helyén álló fővárosi ellenfelünk nem találta a helyét a Lila iskolában. Piti Richárdnak sült a keze, aminek az ellenszerét sokáig nem találta a MAFC-BME U21-es csapata. Látványos és küzdelmes mérkőzést láthatott a kilátogató népes szurkolótábor, mely összecsapás egy igazán méltó kezdése volt az évnek! Egy biztos, a vereség ellenére, ma mindenki mosollyal az arcán távozott a József Attila Általános Iskola tornaterméből.

Nagyon, nagyon jó mérkőzéssel kezdtük az évet! - kezdte a beszélgetést Strezeneczki Gyula, vezetőedző. A MAFC U21-es csapatát elég tisztességesen megszorítottuk, és bár 3:2-re alul maradtunk, de én azt mondom, hogy az erkölcsi győzelmet mi arattuk! - Csapatunk két hete labdát, de még termet sem látott, így ez a mai mérkőzés igazán meglepett mindenkit.  - Nagyon picin múlott, hogy végül mi nyerjük meg a mérkőzést. Lesz ez még jobb is! - folytatta bizakodóan a tréner. 

- Azokban a szettekben, mikor nem hibáztunk, nagy különbséggel megvertük az ellenfelünket. De, sajnos hullámzott a játékunk, mert fáradtunk. Ettől függetlenül én nagyon elégedett vagyok a fiúkkal és büszke vagyok a teljesítményükre! 

A hibák kijavításával kapcsolatban a következőket említette Strezeneczki Gyula. - A röplabda azon múlik, hogy mennyire ismered a társadat a pályán. Szerintem egy "kicsivel" eredményesebbek lennénk, ha ez a csapat együtt tudna edzeni. De, nem akarok túl sokat, a fiatalokon és az idősebbeken is látszik a fejlődés, csak még csiszolódniuk kell. 
 


U21-NBII Férfi Bajnokság Kelet A-csoport, Szeged
Szegedi RSE - MAFC-BME 2:3 (23:25)(25:15)(28:26)(12:25)(13:15)
Szegedi RSE: Piti Richárd, Varga Medárd, Ferencz Erik, Janó Csongor, Móczár Dávid, Polyák Péter Ábel, Somosi Levente, Hernádi Marcell, Baricsa Gergő, Róka Máté
Vezetőedző: Strezeneczki Gyula

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2020. július 7., kedd
Hír
2020. július 4., szombat
Képgaléria
2020. július 3., péntek
Hír
2020. június 30., kedd
Hír
Képgaléria
2020. június 28., vasárnap
Hír
2020. június 27., szombat
         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com