Jelszóigénylés

Megmutatták, hogy tudnak bátran játszani

Megosztás:
Megjelent: 2023. február 6., hétfő
Két serdülő csapatunk játszott a hétvégén

Két serdülő csapatunk képviselte hétvégén a Szegedi Röplabda Sportegyesületet: Szegedi RSE narancs együttesünk egy győzelemmel és egy vereséggel, fiú serdülő keretünk pedig két nyert mérkőzéssel zárta az év második fordulóját.

Leány narancs csapatunk elsőként a Szolnoki SPC ellen mérkőzött meg, ahol az előző fordulóhoz hasonlóan főként saját magukkal kellett megküzdeniük. Nehezen hangolódtak rá a mérkőzésre, játékuk határozatlan és motiválatlan volt, ami ismét hasonló eredményt hozott, mint a korábbi ilyen mérkőzésen. A második összecsapás is kísértetiesen hasonlított az előző forduló második mérkőzésére: erre a meccsre ismét nagy pálfordulással érkeztek, az előző mérkőzés hangulatából semmi nem érződött a pályán, olyan teljesítményt nyújtottak, ami a megszokott, és elvárt tőlük, ezzel pedig magabiztos győzelemmel kerekedtek felül a JRK csapatán.

Tátrai Sándor: -A napunk egy hullámvasút volt. Az első mérkőzés előtti bemelegítésnél felhúztuk magunkat magasra, a meccset fennt is kezdtük, majd jött a mélyrepülés, ezek után pedig ismét magasra lendültünk. Ez már nem az első ilyen napom volt ezzel a csapattal, nem értem miért kell ennek így történnie. Tudom, hogy az érzelmek teljes skálája hozzátartozik a sporthoz, de ez nem jelenti azt, hogy minden alkalommal át is kell élni a jó és rossz dolgokat is. Az ilyen nehéz helyzetek azonban nem csak a sporthoz tartoznak, hanem az életben is előfordulnak. A lányok nagyot küzdöttek, magukkal és az ellenfelekkel is. Örülök, hogy az első meccsen történt teljes összeomlás után sikerült gyorsan talpra állni, és újra megmutathatták a lányok, hogy igenis tudnak koncentralni, tudnak lelkesen, bátran és vagányul játszani.

Szalayné Sebők Éva Leány U17 OSB II.osztály Kelet Középszakasz, Jászberény
Szolnoki SPC kék - Szegedi RSE Narancs 3:1 (19:25, 25:15, 25:13, 25:23)
JRK - Szegedi RSE Narancs 0:3 (7:25, 13:25, 16:25)
Szegedi RSE Narancs: Kalmár Léda, Magos-Dóra Villő, Meszlényi Sára, Horváth Dalma, Mihály Annamária, Herceg Viktória, Gigacz Réka, Gazdik Lilla, Erdei-Strohner Enikő, Nagy-Hegyesi Luca.
Megbízott edző: Tátrai Sándor.

Fiú serdülő csapatunk foghíjasan indult el a hétvégére, több kezdőjátékosuk is betegség miatt nem tudok velük utazni. Ennek viszont semmilyen negatív hatása nem volt a mérkőzések eredményeire, hiszen ismét két győzelemmel távozhattak. Az előző fordulóhoz képest sikerült javítaniuk, valamint stabilabbá tenniük a nyitásfogadásaikat, aminek köszönhetően az első mérkőzésen, az Petőfi SC Bonyhád ellen végig ők irányították a játékot Bár a PSE elleni mérkőzés nehezen indult a játékosok számára, a második szettől már itt is látszódott a korábbi edzésmunka eredménye: ettől a ponttól kezdve végig ők domináltak a pályán, jól szerváltak, kreatívan támadtak. Annak ellenére, hogy néha bizonytalanok voltak a nyitásfogadásban, túl tudtak ezen lendülni, és megnyerni ezt a küzdelmet is.
Csányi Dániel: - Sajnos több kezdő játékosom sem tudott elutazni velünk betegség miatt, de a többiek remekül helyt tudtak állni. Örülök neki, hogy hatékonyan tudtunk szerválni, és a nyitásfogadásunk is stabil lett. Szeretném kiemelni Nacsa Gábor játékát. Most is megmutatta, hogy lehet rá számítani és egyre jobban integrálódik a játékba.


Buzek László Fiú U17 OSB II.osztály Középszakasz, Bonyhád
Petőfi SC Bonyhád - Szegedi RSE 0:3 (14:25, 12:25, 17:25)
PSE Fehér - Szegedi RSE 0:3 (20:25, 18:25, 9:25)
Szegedi RSE: Elousta Dzsáfár, Hüvös Máté, Tápai Bendegúz, Lázár Balázs, Fitor Patrick, Nacsa Gábor, Simon Benedek, Gyémánt Boldizsár.
Vezetőedző: Csányi Dániel
Másodedző: Piti Richárd.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com