Jelszóigénylés

Serdülő csapataink és az U21 is pályára lép

Megosztás:
Megjelent: 2019. október 17., csütörtök
Serdülő leány 2-es csapatunknak hazai pályán szurkolhatunk!

Szombaton a serdülő fiúknak, vasárnap serdülő leány-1, fiú U21-es és a serdülő leány-2-es csapatainknak szurkolhatunk. 
Leány serdülő 1-es csapatunk első fordulója felemás eredményekkel végződött. A LINAMAR-BRSE csapata magabiztosan nyerte mindkét meccsét, míg csapatunk ezt csak a debreceniek ellen mondhatta el. Csányi Roland lányai számára a cél nem lehet más, mint a szettrablás a házigazdától. 

 -Sajnos Szalay Katát még mindig pihentetnünk kell a hétvégén, de így is az a célunk, hogy megnehezítsük a Békéscsaba dolgát. Látom a csapaton a fejlődést, már csak el kell engednünk azt, hogy egy-egy csapattól mumusként tartsunk. - foglalta össze a várakozásait a csapat vezetőedzője.

Szalayné Sebők Éva Leány OSB A-2 csoport, Békéscsaba
11:00 Szegedi RSE - LINAMAR-BRSE 
12:30 DSZC-Eötvös DSE - Szegedi RSE-1
Vezetőedző:
Csányi Roland
Serdülő fiú csapatunk szombaton a Szolnoki Sportcentrum "B" csapatának otthonába utazik. Első forduló után a szegedi fiúk a második helyet foglalták el két győzelemmel és egy vereséggel.

​Vezetőedzőjük, Hulmann Zsolt elmondta - Az előző forduló tapasztalatait figyelembe véve a Dunaújváros kiemelkedik a csoportunkból. Ellenük a célunk, hogy minél több pontot szerezzünk, esetleg szettet lopjunk. - a tréner hozzátette ehhez az kell, hogy mindenki a tudása legjavát hozza. - A Szolnok csapata ellen reális esélyünk van a győzelemre. Ellenfelünk lelkes játékkal kompenzálja hiányosságait. Nem könnyű ellenük játszani. Valószínűleg a hazai pálya támogatni fogja őket, de mi mindent megteszünk azért, hogy győztesen hagyjuk el a pályát. TF csapatát nem láttam játszani, de a dunaújvárosi fordulóban bemelegítésüket látván nem hiszem, hogy komolyabban beleszólhatnának a csoportküzdelmekbe. 

Buzek László fiú OSB A-1 csoport, Szolnok
11:30 Szegedi RSE - DSE Röplabda Akadémia
13:00 TFSE-Neumann - Szegedi RSE
17:30 Szegedi RSE - Szolnoki Sportcentrum "B"
Vezetőedző: 
Hulmann Zsolt

A serdülő csapat mellett Hulmann Zsolt vasárnap is Szolnokra utazik, az utazókeret hasonló, de ezúttal az NBII-es Bajnokságban vesznek részt.
U21-es csapatunk az egyik legfiatalabb a bajnokságban, három 18 éves játékos mellett 15-16 éves fiúk alkotják a keretet. - ismertette a csapatot a vezetőedző. - Továbbra is az a célunk, hogy a U17-ben szereplő csapat tehetséges játékosainak minél több játéklehetőséget biztosítsunk. Az idősebb játékosoktól azt várom, hogy a játékon túl segítsék, mentorálják a kevesebb tapasztalattal rendelkezőket, míg a fiataloktól elsősorban lelkes, szettről szettre javuló játékot várok.

U21-NBII Férfi Bajnokság Kelet A-csoport, Szolnok
Szolnoki Sportcentrum NBII - Szegedi RSE
Vezetőedző: Hulmann Zsolt
Strezeneczki Gyula leány serdülő 2-es csapata hazai pályán, az SZTE Sportközpont-Hattyas sporttelepen vívja meg a soron következő küzdelmeit. A csoport sorsolás nem volt kegyes, erős csapatokkal kell megküzdenie a szegedi lányoknak. Az első forduló eredményeit tekintve vasárnap nagy szükség lesz a szurkolók hangjára, hogy a lányok megszerezhessék első győzelmüket.

A hétvégi mérkőzésekre bizakodóan tekint Strezeneczki Gyula. -Remélem a lányok megismétlik az elmúlt héten, a gyerek bajnokságban mutatott teljesítményüket. Bátor játékkal szetteket és akár még mérkőzést is nyerhetünk!

Szalayné Sebők Éva Leány OSB A-4 csoport, Szeged
10.00 KESI "A" - Szegedi RSE-2
13:00 Szegedi RSE-2 - VASAS SC "A" 
Vezetőedző: Strezeneczki Gyula


Jelezdt Te is, hogy ott leszel a leány serdülő 2-es csapatunk hazai mérkőzésén a Facebook Eseményünk által!

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com