Jelszóigénylés

Serdülő csapataink és az U21 is pályára lép

Megosztás:
Megjelent: 2019. október 17., csütörtök
Serdülő leány 2-es csapatunknak hazai pályán szurkolhatunk!

Szombaton a serdülő fiúknak, vasárnap serdülő leány-1, fiú U21-es és a serdülő leány-2-es csapatainknak szurkolhatunk. 
Leány serdülő 1-es csapatunk első fordulója felemás eredményekkel végződött. A LINAMAR-BRSE csapata magabiztosan nyerte mindkét meccsét, míg csapatunk ezt csak a debreceniek ellen mondhatta el. Csányi Roland lányai számára a cél nem lehet más, mint a szettrablás a házigazdától. 

 -Sajnos Szalay Katát még mindig pihentetnünk kell a hétvégén, de így is az a célunk, hogy megnehezítsük a Békéscsaba dolgát. Látom a csapaton a fejlődést, már csak el kell engednünk azt, hogy egy-egy csapattól mumusként tartsunk. - foglalta össze a várakozásait a csapat vezetőedzője.

Szalayné Sebők Éva Leány OSB A-2 csoport, Békéscsaba
11:00 Szegedi RSE - LINAMAR-BRSE 
12:30 DSZC-Eötvös DSE - Szegedi RSE-1
Vezetőedző:
Csányi Roland
Serdülő fiú csapatunk szombaton a Szolnoki Sportcentrum "B" csapatának otthonába utazik. Első forduló után a szegedi fiúk a második helyet foglalták el két győzelemmel és egy vereséggel.

​Vezetőedzőjük, Hulmann Zsolt elmondta - Az előző forduló tapasztalatait figyelembe véve a Dunaújváros kiemelkedik a csoportunkból. Ellenük a célunk, hogy minél több pontot szerezzünk, esetleg szettet lopjunk. - a tréner hozzátette ehhez az kell, hogy mindenki a tudása legjavát hozza. - A Szolnok csapata ellen reális esélyünk van a győzelemre. Ellenfelünk lelkes játékkal kompenzálja hiányosságait. Nem könnyű ellenük játszani. Valószínűleg a hazai pálya támogatni fogja őket, de mi mindent megteszünk azért, hogy győztesen hagyjuk el a pályát. TF csapatát nem láttam játszani, de a dunaújvárosi fordulóban bemelegítésüket látván nem hiszem, hogy komolyabban beleszólhatnának a csoportküzdelmekbe. 

Buzek László fiú OSB A-1 csoport, Szolnok
11:30 Szegedi RSE - DSE Röplabda Akadémia
13:00 TFSE-Neumann - Szegedi RSE
17:30 Szegedi RSE - Szolnoki Sportcentrum "B"
Vezetőedző: 
Hulmann Zsolt

A serdülő csapat mellett Hulmann Zsolt vasárnap is Szolnokra utazik, az utazókeret hasonló, de ezúttal az NBII-es Bajnokságban vesznek részt.
U21-es csapatunk az egyik legfiatalabb a bajnokságban, három 18 éves játékos mellett 15-16 éves fiúk alkotják a keretet. - ismertette a csapatot a vezetőedző. - Továbbra is az a célunk, hogy a U17-ben szereplő csapat tehetséges játékosainak minél több játéklehetőséget biztosítsunk. Az idősebb játékosoktól azt várom, hogy a játékon túl segítsék, mentorálják a kevesebb tapasztalattal rendelkezőket, míg a fiataloktól elsősorban lelkes, szettről szettre javuló játékot várok.

U21-NBII Férfi Bajnokság Kelet A-csoport, Szolnok
Szolnoki Sportcentrum NBII - Szegedi RSE
Vezetőedző: Hulmann Zsolt
Strezeneczki Gyula leány serdülő 2-es csapata hazai pályán, az SZTE Sportközpont-Hattyas sporttelepen vívja meg a soron következő küzdelmeit. A csoport sorsolás nem volt kegyes, erős csapatokkal kell megküzdenie a szegedi lányoknak. Az első forduló eredményeit tekintve vasárnap nagy szükség lesz a szurkolók hangjára, hogy a lányok megszerezhessék első győzelmüket.

A hétvégi mérkőzésekre bizakodóan tekint Strezeneczki Gyula. -Remélem a lányok megismétlik az elmúlt héten, a gyerek bajnokságban mutatott teljesítményüket. Bátor játékkal szetteket és akár még mérkőzést is nyerhetünk!

Szalayné Sebők Éva Leány OSB A-4 csoport, Szeged
10.00 KESI "A" - Szegedi RSE-2
13:00 Szegedi RSE-2 - VASAS SC "A" 
Vezetőedző: Strezeneczki Gyula


Jelezdt Te is, hogy ott leszel a leány serdülő 2-es csapatunk hazai mérkőzésén a Facebook Eseményünk által!

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Hír
2021. október 18., hétfő
Hír
2021. október 18., hétfő
Képgaléria
Képgaléria
2021. október 18., hétfő
Hír
2021. október 17., vasárnap
Hír
2021. október 15., péntek
Hír
2021. október 14., csütörtök
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com