Jelszóigénylés

Itthon is szurkolhatunk az utánpótlásnak

Megosztás:
Megjelent: 2019. november 7., csütörtök
Leány csapataink vasárnap, míg a fiúk mindkét nap pályára állnak.
Ismét sűrű hétvége előtt áll utánpótlásunk: vasárnap két leány együttesünk vív korosztályos bajnoki mérkőzéseket míg a fiúk szombaton és vasárnap is pályára állnak. Leány U15-ben hazai pályán is szurkolhatunk, hiszen a Hattyas soron szerepelnek Strezeneczki Gyula tanítványai.

Kezdjük is a sort utóbbi csapatunkkal: leány gyermek 1-es csapatunk ellenfelei a Békéscsaba, a Nyíregyháza és a Dunakanyar lesznek vasárnap.


– Mindenképpen nagy küzdelmet várok, méghozzá remek ellenfelekkel szemben, hiszen kiváló utánpótlásnevelő egyesületeket fogadunk – mondta Strezeneczki Gyula vezetőedző. – Legutóbb jól alkalmazkodtak a lányok az alcsonyabb teremhez, most is ezt várom tőlük. Szeretnénk megszorítani az ellenfeleket, két győzelemben reménykedem, három pedig fantasztikus lenne. Látszik a lányokon, hogy szünet volt, igyekszünk felvenni azt a ritmust, amit a szünet előttre már megtaláltunk – tette hozzá a szakember.


Leány U15 OGYB I. osztály második forduló, Szeged
10:00 LINAMAR-BRSE Fehér - Szegedi RSE-1
14:30 Szegedi RSE-1 - Nyíregyháza
17:30 Dunakanyar SE-1 - Szegedi RSE-1
Vezetőedző:
Strezeneczki Gyula

Az U19-es leány csapatunk az első fordulóban jól szerepelt, ezt szeretné megismételni.– A Kecskemét ellen ezúttal is nyerni akarunk, hiszen így csoportmásodikként továbbjutnánk – jegyezte meg Csányi Roland vezetőedző. – Ebben az esetben kedvezőbb sorsolást is kapnánk, szóval motiváció bőven akad. A VASAS ellen nem szabad feltett kézzel lépnünk a pályára, egy jóval esélyesebb csapat ellen felszabadultan játszhatunk – nyilatkozta a mester.Leány U19 OIB I. osztály második forduló, Budapest
12:30 Szegedi RSE - HÉP-RÖPKE SE
14:00 VASAS SC "A" - Szegedi RSE
Vezetőedző: Csányi Roland
Másodedző: Csányi Dániel


Fiú U15-ös csapatunk Kecskeméten szerepel szombaton, ez lesz az utolsó forduló a középszakasz előtt.– Úgy tűnik, eldőlt már a sorrend, és a harmadik hellyel jól is járunk a sorsolás szempontjából – véli Csányi Dániel vezetőedző. – Nincs nagy tét, teher nélkül lehet játszani, és megszorongatni a közvetlen rivális Szolnokot. Szettet mindenképpen jó lenne szerezni a Tisza-parti rivális ellen, ezzel is jelezve, hogy előreléptünk. A héten jól mozogtak a srácok, a szünet után frissebben tértek vissza, így bizakodó vagyok – árulta el.


Fiú U15 OGYB I. osztály harmadik forduló, Kecskemét
11:30 Szegedi RSE - DEAC
13:00 Szolnoki Sportcentrum – Szegedi RSE
17:30 Szegedi RSE – Kesi "A"
Vezetőedző: Csányi Dániel
Másodedző: Honti Szilárd

Végül de nem utolsó sorban következzenek Hulmann Zsolt tanítványai. Először az U19-es fiú csapatunk, amely szombaton három találkozón szerepel Dunaújvárosban, sorrendben a Gyöngyös, a MAFC, és a házigazda ellen.
– A Gyöngyös ellen a győzelem a cél, a MAFC-ot szeretnénk megszorongatni, a Dunaújváros viszont favoritként nagy falat. A legfontosabb, hogy a csapategységet csiszoljuk, valamint gyakoroljuk a technikai és taktikai elemeket. Fiú U19 OIB I. osztály második forduló, Dunaújváros
11:30 Szegedi RSE – Gyöngyösi Röplabda SE
13:00 MAFC-BME – Szegedi RSE
17:30 Szegedi RSE – DSE Röplabda Akadémia
Vezetőedző: Hulmann Zsolt


U21-es fiú csapatunk vasárnap a MAFC-BME otthonába utazik. Hulmann Zsolt irányításával a fiúk igyekeznek a legutóbb szegedi siker után újabb pontokat bezsebelni. 

​– A Miskolc ellen megszereztük az első sikert, ami adhat egy plusz lökést a MAFC otthonában. Az ellenfelet nem ismerjük, így reális célt nehéz kitűzni. Amennyire lehet, megnehezítjük a fővárosiak dolgát, a győzelem még jobb lenne, de a legfontosabb, hogy meccshelyzetben szerezzünk minél több tapasztalatot. Játsszunk egy jót, ez lesz a jelmondatunk, a többi korosztályos bajnokság minél jobb szerepléséhez most ez a legfontosabb – mondta a találkozóról Hulmann Zsolt vezetőedző.

U21-NBII-es Férfi Bajnokság, Budapest 
11:00 MAFC-BME - Szegedi RSE
Vezetőedző:
Hulmann Zsolt

Jelezd Te is, hogy ott leszel leány U15-ös csapatunk mérkőzésén a Hattyas sori tornacsarnokban a Facebook Eseményünk által!

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Hír
2021. október 18., hétfő
Hír
2021. október 18., hétfő
Képgaléria
Képgaléria
2021. október 18., hétfő
Hír
2021. október 17., vasárnap
Hír
2021. október 15., péntek
Hír
2021. október 14., csütörtök
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com