Jelszóigénylés

Itthon is szurkolhatunk az utánpótlásnak

Megosztás:
Megjelent: 2019. november 7., csütörtök
Leány csapataink vasárnap, míg a fiúk mindkét nap pályára állnak.
Ismét sűrű hétvége előtt áll utánpótlásunk: vasárnap két leány együttesünk vív korosztályos bajnoki mérkőzéseket míg a fiúk szombaton és vasárnap is pályára állnak. Leány U15-ben hazai pályán is szurkolhatunk, hiszen a Hattyas soron szerepelnek Strezeneczki Gyula tanítványai.

Kezdjük is a sort utóbbi csapatunkkal: leány gyermek 1-es csapatunk ellenfelei a Békéscsaba, a Nyíregyháza és a Dunakanyar lesznek vasárnap.


– Mindenképpen nagy küzdelmet várok, méghozzá remek ellenfelekkel szemben, hiszen kiváló utánpótlásnevelő egyesületeket fogadunk – mondta Strezeneczki Gyula vezetőedző. – Legutóbb jól alkalmazkodtak a lányok az alcsonyabb teremhez, most is ezt várom tőlük. Szeretnénk megszorítani az ellenfeleket, két győzelemben reménykedem, három pedig fantasztikus lenne. Látszik a lányokon, hogy szünet volt, igyekszünk felvenni azt a ritmust, amit a szünet előttre már megtaláltunk – tette hozzá a szakember.


Leány U15 OGYB I. osztály második forduló, Szeged
10:00 LINAMAR-BRSE Fehér - Szegedi RSE-1
14:30 Szegedi RSE-1 - Nyíregyháza
17:30 Dunakanyar SE-1 - Szegedi RSE-1
Vezetőedző:
Strezeneczki Gyula

Az U19-es leány csapatunk az első fordulóban jól szerepelt, ezt szeretné megismételni.– A Kecskemét ellen ezúttal is nyerni akarunk, hiszen így csoportmásodikként továbbjutnánk – jegyezte meg Csányi Roland vezetőedző. – Ebben az esetben kedvezőbb sorsolást is kapnánk, szóval motiváció bőven akad. A VASAS ellen nem szabad feltett kézzel lépnünk a pályára, egy jóval esélyesebb csapat ellen felszabadultan játszhatunk – nyilatkozta a mester.Leány U19 OIB I. osztály második forduló, Budapest
12:30 Szegedi RSE - HÉP-RÖPKE SE
14:00 VASAS SC "A" - Szegedi RSE
Vezetőedző: Csányi Roland
Másodedző: Csányi Dániel


Fiú U15-ös csapatunk Kecskeméten szerepel szombaton, ez lesz az utolsó forduló a középszakasz előtt.– Úgy tűnik, eldőlt már a sorrend, és a harmadik hellyel jól is járunk a sorsolás szempontjából – véli Csányi Dániel vezetőedző. – Nincs nagy tét, teher nélkül lehet játszani, és megszorongatni a közvetlen rivális Szolnokot. Szettet mindenképpen jó lenne szerezni a Tisza-parti rivális ellen, ezzel is jelezve, hogy előreléptünk. A héten jól mozogtak a srácok, a szünet után frissebben tértek vissza, így bizakodó vagyok – árulta el.


Fiú U15 OGYB I. osztály harmadik forduló, Kecskemét
11:30 Szegedi RSE - DEAC
13:00 Szolnoki Sportcentrum – Szegedi RSE
17:30 Szegedi RSE – Kesi "A"
Vezetőedző: Csányi Dániel
Másodedző: Honti Szilárd

Végül de nem utolsó sorban következzenek Hulmann Zsolt tanítványai. Először az U19-es fiú csapatunk, amely szombaton három találkozón szerepel Dunaújvárosban, sorrendben a Gyöngyös, a MAFC, és a házigazda ellen.
– A Gyöngyös ellen a győzelem a cél, a MAFC-ot szeretnénk megszorongatni, a Dunaújváros viszont favoritként nagy falat. A legfontosabb, hogy a csapategységet csiszoljuk, valamint gyakoroljuk a technikai és taktikai elemeket. Fiú U19 OIB I. osztály második forduló, Dunaújváros
11:30 Szegedi RSE – Gyöngyösi Röplabda SE
13:00 MAFC-BME – Szegedi RSE
17:30 Szegedi RSE – DSE Röplabda Akadémia
Vezetőedző: Hulmann Zsolt


U21-es fiú csapatunk vasárnap a MAFC-BME otthonába utazik. Hulmann Zsolt irányításával a fiúk igyekeznek a legutóbb szegedi siker után újabb pontokat bezsebelni. 

​– A Miskolc ellen megszereztük az első sikert, ami adhat egy plusz lökést a MAFC otthonában. Az ellenfelet nem ismerjük, így reális célt nehéz kitűzni. Amennyire lehet, megnehezítjük a fővárosiak dolgát, a győzelem még jobb lenne, de a legfontosabb, hogy meccshelyzetben szerezzünk minél több tapasztalatot. Játsszunk egy jót, ez lesz a jelmondatunk, a többi korosztályos bajnokság minél jobb szerepléséhez most ez a legfontosabb – mondta a találkozóról Hulmann Zsolt vezetőedző.

U21-NBII-es Férfi Bajnokság, Budapest 
11:00 MAFC-BME - Szegedi RSE
Vezetőedző:
Hulmann Zsolt

Jelezd Te is, hogy ott leszel leány U15-ös csapatunk mérkőzésén a Hattyas sori tornacsarnokban a Facebook Eseményünk által!

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com