Jelszóigénylés

A szív diadalát aratták

Megosztás:
Megjelent: 2019. október 28., hétfő
Lelkes játékkal megvan az első U21-es győzelem.

Nyerjünk szettet – ilyen szerény, de világos céllal vágott fiú U21-es csapatunk a Miskolc elleni hazai mérkőzésbe, amely végül öt szettes parázs csatát, remek hangulatot, kiváló élményt, és ezzel együtt nagyszerű szegedi győzelmet hozott a Hattyas soron.

A szív diadala volt – szólt a meccset a helyszínen követők egyöntetű véleménye. Tényleg az volt. Gondoljunk bele: a srácok többsége csak pár hete dolgozik együtt, két olyan edzővel – Strezeneczki Gyula és Hullmann Zsolt –, akik nagy lelkesedéssel vágtak sok dolguk mellett ebbe a plusz projektbe.

Volt olyan játékos, aki az elmúlt időszakban kevés önbizalommal rendelkezett, erre most a csapat egyik vezérévé lépett elő. A serdülők is rengeteget tettek ehhez, mindenki óriási szívvel játszott. Szubjektív meglátásaink után viszont jöjjön a boldog mestermérleg.

– Minden várakozásunkat túlszárnyalták a srácok! – kezdte a beszélgetést Strezeneczki Gyula. – Óriási lelkedeséssel játszottak, egyértelműen a mentalitásuk miatt nyertünk, amiért mindenkit dicséret illet! Ha kikaptunk volna a végén, akkor is boldog lennék. Nagyon büszkén ültem a kispadon. Remélem, hogy ez a siker lökést ad a fiúknak, hogy még komolyabban dolgozzanak. Erre a győzelemre vissza kell emlékezniük, ha motivációt keresnek. Nem győzöm hangsúlyozni: mindenki kitette a lelkét a pályára, öröm volt látni a játékukat – tette hozzá a tréner.


U21-NBII Férfi Bajnokság Kelet A-csoport, Szeged
Szegedi RSE - MEAFC-Miskolc U21 
3:2 (21:25)(19:25)(28:26)(33:31)(15:10)
Szegedi RSE: Gera Bálint, Varga Tamás, Somosi Levente, Strezeneczki Péter, Hernádi Marcell, Varga Medárd, Ferencz Erik, Móczár Dávid, Baricsa Gergő, Kollár Patrik
Vezetőedző: Strezeneczki Gyula 

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com