Jelszóigénylés

A szív diadalát aratták

Megosztás:
Megjelent: 2019. október 28., hétfő
Lelkes játékkal megvan az első U21-es győzelem.

Nyerjünk szettet – ilyen szerény, de világos céllal vágott fiú U21-es csapatunk a Miskolc elleni hazai mérkőzésbe, amely végül öt szettes parázs csatát, remek hangulatot, kiváló élményt, és ezzel együtt nagyszerű szegedi győzelmet hozott a Hattyas soron.

A szív diadala volt – szólt a meccset a helyszínen követők egyöntetű véleménye. Tényleg az volt. Gondoljunk bele: a srácok többsége csak pár hete dolgozik együtt, két olyan edzővel – Strezeneczki Gyula és Hullmann Zsolt –, akik nagy lelkesedéssel vágtak sok dolguk mellett ebbe a plusz projektbe.

Volt olyan játékos, aki az elmúlt időszakban kevés önbizalommal rendelkezett, erre most a csapat egyik vezérévé lépett elő. A serdülők is rengeteget tettek ehhez, mindenki óriási szívvel játszott. Szubjektív meglátásaink után viszont jöjjön a boldog mestermérleg.

– Minden várakozásunkat túlszárnyalták a srácok! – kezdte a beszélgetést Strezeneczki Gyula. – Óriási lelkedeséssel játszottak, egyértelműen a mentalitásuk miatt nyertünk, amiért mindenkit dicséret illet! Ha kikaptunk volna a végén, akkor is boldog lennék. Nagyon büszkén ültem a kispadon. Remélem, hogy ez a siker lökést ad a fiúknak, hogy még komolyabban dolgozzanak. Erre a győzelemre vissza kell emlékezniük, ha motivációt keresnek. Nem győzöm hangsúlyozni: mindenki kitette a lelkét a pályára, öröm volt látni a játékukat – tette hozzá a tréner.


U21-NBII Férfi Bajnokság Kelet A-csoport, Szeged
Szegedi RSE - MEAFC-Miskolc U21 
3:2 (21:25)(19:25)(28:26)(33:31)(15:10)
Szegedi RSE: Gera Bálint, Varga Tamás, Somosi Levente, Strezeneczki Péter, Hernádi Marcell, Varga Medárd, Ferencz Erik, Móczár Dávid, Baricsa Gergő, Kollár Patrik
Vezetőedző: Strezeneczki Gyula 

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2021. szeptember 27., hétfő
Hír
2021. szeptember 25., szombat
Hír
Hír
2021. szeptember 23., csütörtök
Hír
2021. szeptember 20., hétfő
Hír
2021. szeptember 16., csütörtök
Hír
2021. szeptember 13., hétfő
Hír
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com