Jelszóigénylés

Nem kell külön motiváció a lányoknak

Megosztás:
Megjelent: 2021. február 24., szerda
Fiú U21-es csapatunk is pályára lép hétvégén, sajnos várhatóan feladója nélkül.

Az SZRSE leány gyerek csapatainak nem kell külön motiváció az előttük álló hétvégén: az egyik társaságnak az utolsó pillanatban kellett lemondania legutóbbi tornáját, a másik alakulat pedig riválisának vágna vissza egy korábbi vereségért. Strezeneczki Gyulára dupla hétvége vár, hiszen az U21-es legénysége is játszik, bár sajnos várhatóan feladója nélkül, ami megnehezíti a srácok dolgát.

Leány gyerek narancs együttesünk szombaton Békéscsabára utazik, ahol a vendéglátó BRSE Fehér csapata mellett a Nyíregyháza ellen lép pályára.
– Az edzéseken és a tornákon folyamatos fejlődést mutatnak a lányok, ezt most is jó lenne bizonyítani – fogalmazott Strezeneczki Gyula vezetőedző. – A hazaiak esélyesebbek, de jó lenne megrángatni az oroszlán bajszát. A Nyíregyháza ellen nem kell motivációt keresni, szeretnénk visszavágni a legutóbbi vereségért! Örülök, hogy teljes kerettel utazhatunk. Szoros meccseket és egy győzelmet várok – jegyezte meg a mester.

dr. Kotsis Attiláné U15 Leány OGYB I. osztály, Békéscsaba
10:00 LINAMAR-BRSE Fehér - Szegedi RSE Narancs 
11:30 Szegedi RSE Narancs - Nyíregyháza
Vezetőedző: Strezeneczki GyulaFiú U21-es csapatunk vasárnap Debrecenben lép pályára, a házigazda DEAC mellett a MÁV Előre és a MEAFC-Miskolc lesz az ellenfél.

– Sajnos a legutóbbi tornán eltört a feladónk ujja, valószínűleg még nem tarthat velünk. Ez esetben kényszerfeladóval fogunk játszani, ami biztos rányomja a bélyegét a mérkőzésekre, de akárhogyan is állunk fel, teljes erőbedobással kell küzdeni. A feladónkkal két meccsen is jó esélyünk lenne a győzelemre, meglátjuk, hogy mire lehetünk képesek – nyilatkozta Strezeneczki Gyula vezetőedző.

Férfi U21 "D" csoport , Debrecen
11:30 Szegedi RSE - MÁV Előre RA
13:00 MEAFC-Miskolc - Szegedi RSE
17:30 DEAC - Szegedi RSE
Vezetőedző:
Strezeneczki Gyula 

A hazai pálya előnyét élvezi majd leány gyerek fekete csapatunk, hiszen szombaton az SZTE Sportközpontban fogadja az Emericus "A" és a Dunakanyar "B" együttesét.

– Az előző fordulóban nem tudtunk elutazni, pedig már akkor is nagyon várták a lányok a meccseket, így most különösen ki vannak éhezve a játékra, biztosan élvezni fogják – kezdte a hazai torna beharangozását Csányiné Molcsányi Petra vezetőedző. – Az utóbbi időben a gyerekek még jobban el tudták sajátítani a nagypályás mozgásokat, már hozzászoktak a körülményekhez. A versenyeken mindig lelkesek, ezzel most sem lesz gond, de le kell gyűrni a megilletődöttséget, azt kérem tőlük, hogy játszanak vagányabban, illetve figyeljenek a stabil alapjátékra – foglalta össze elvárásait a tréner.

dr. Kotsis Attiláné U15 Leány OGYB III. osztály, Szeged
10:00 Szegedi RSE Fekete - Emericus SE "A"
13:00 Dunakanyar SE "B" - Szegedi RSE Fekete
Vezetőedző: Csányiné Molcsányi Petra

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com