Jelszóigénylés

Nem kell külön motiváció a lányoknak

Megosztás:
Megjelent: 2021. február 24., szerda
Fiú U21-es csapatunk is pályára lép hétvégén, sajnos várhatóan feladója nélkül.

Az SZRSE leány gyerek csapatainak nem kell külön motiváció az előttük álló hétvégén: az egyik társaságnak az utolsó pillanatban kellett lemondania legutóbbi tornáját, a másik alakulat pedig riválisának vágna vissza egy korábbi vereségért. Strezeneczki Gyulára dupla hétvége vár, hiszen az U21-es legénysége is játszik, bár sajnos várhatóan feladója nélkül, ami megnehezíti a srácok dolgát.

Leány gyerek narancs együttesünk szombaton Békéscsabára utazik, ahol a vendéglátó BRSE Fehér csapata mellett a Nyíregyháza ellen lép pályára.
– Az edzéseken és a tornákon folyamatos fejlődést mutatnak a lányok, ezt most is jó lenne bizonyítani – fogalmazott Strezeneczki Gyula vezetőedző. – A hazaiak esélyesebbek, de jó lenne megrángatni az oroszlán bajszát. A Nyíregyháza ellen nem kell motivációt keresni, szeretnénk visszavágni a legutóbbi vereségért! Örülök, hogy teljes kerettel utazhatunk. Szoros meccseket és egy győzelmet várok – jegyezte meg a mester.

dr. Kotsis Attiláné U15 Leány OGYB I. osztály, Békéscsaba
10:00 LINAMAR-BRSE Fehér - Szegedi RSE Narancs 
11:30 Szegedi RSE Narancs - Nyíregyháza
Vezetőedző: Strezeneczki GyulaFiú U21-es csapatunk vasárnap Debrecenben lép pályára, a házigazda DEAC mellett a MÁV Előre és a MEAFC-Miskolc lesz az ellenfél.

– Sajnos a legutóbbi tornán eltört a feladónk ujja, valószínűleg még nem tarthat velünk. Ez esetben kényszerfeladóval fogunk játszani, ami biztos rányomja a bélyegét a mérkőzésekre, de akárhogyan is állunk fel, teljes erőbedobással kell küzdeni. A feladónkkal két meccsen is jó esélyünk lenne a győzelemre, meglátjuk, hogy mire lehetünk képesek – nyilatkozta Strezeneczki Gyula vezetőedző.

Férfi U21 "D" csoport , Debrecen
11:30 Szegedi RSE - MÁV Előre RA
13:00 MEAFC-Miskolc - Szegedi RSE
17:30 DEAC - Szegedi RSE
Vezetőedző:
Strezeneczki Gyula 

A hazai pálya előnyét élvezi majd leány gyerek fekete csapatunk, hiszen szombaton az SZTE Sportközpontban fogadja az Emericus "A" és a Dunakanyar "B" együttesét.

– Az előző fordulóban nem tudtunk elutazni, pedig már akkor is nagyon várták a lányok a meccseket, így most különösen ki vannak éhezve a játékra, biztosan élvezni fogják – kezdte a hazai torna beharangozását Csányiné Molcsányi Petra vezetőedző. – Az utóbbi időben a gyerekek még jobban el tudták sajátítani a nagypályás mozgásokat, már hozzászoktak a körülményekhez. A versenyeken mindig lelkesek, ezzel most sem lesz gond, de le kell gyűrni a megilletődöttséget, azt kérem tőlük, hogy játszanak vagányabban, illetve figyeljenek a stabil alapjátékra – foglalta össze elvárásait a tréner.

dr. Kotsis Attiláné U15 Leány OGYB III. osztály, Szeged
10:00 Szegedi RSE Fekete - Emericus SE "A"
13:00 Dunakanyar SE "B" - Szegedi RSE Fekete
Vezetőedző: Csányiné Molcsányi Petra

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2022. május 12., csütörtök
Hír
2022. május 12., csütörtök
Videó
Képgaléria
2022. május 10., kedd
Hír
2022. május 9., hétfő
Hír
Hír
2022. május 6., péntek
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com