Jelszóigénylés

Kitettek magukért a serdülők

Megosztás:
Megjelent: 2021. május 3., hétfő
Nem született SZRSE-győzelem, mégis voltak pozitív eredményei a hétvégének.

Mindkét leány serdülő keretünk hazai pályán szerepelt hétvégén, a narancs csapat az Etelka sori, a fekete együttes pedig a Topolya sori sportcsarnokban játszott. A négy mérkőzés mindössze egy szettsikert hozott a vendéglátók részéről, de ennek megvolt az oka, és ami fontosabb: remek tapasztalatokat gyűjtöttek az SZRSE-játékosok.Leány serdülő narancs csapatunkat Csányi Roland vezetőedző helyett Tátrai Sándor irányította. A szakember a lányok nagy részét ismeri a felnőtt csapatból, így nem kellett bemutatkoznia, pár tanulságra viszont felhívta a figyelmet a két favorit, vagyis a BRSE és a Vasas ellen elszenvedett vereségek után.

– Mindkét meccsből tanultunk – hangsúlyozta Tátrai Sándor. – A lányok is pozitívan értékelték a Vasas elleni derbit, hiszen két felállást gyakoroltunk, és a második egyértelműen bevált a bajnokesélyessel szemben. Nem sokon múlott, hogy ötödik szettet harcoljunk ki, de úgy fogtuk fel, hogy ez felér egy sikerrel. Sokáig vezettünk a negyedik szettben, csak nüanszok döntöttek az ellenfél javára, így a lányok tudják, hogyan lehetne akár nyerni is a Vasas ellen. A hatos döntőben ez még jól jöhet. A BRSE elleni találkozó tanulsága pedig az, hogy nem szabad arra gondolni, ki van a pálya túloldalán. A lányok görcsössé váltak attól, hogy a Békéscsabával játszanak, de ahogy elkezdtek kizárólag a saját játékukkal foglalkozni, hirtelen meccsben voltak a BRSE-vel. Ezt is fontos lesz tudniuk a fináléban, így a két vereség ellenére eredményesnek érzem ezt a napot. Nagyot küzdöttek a játékosok, mindannyian dicséretet érdemelnek, többször is felálltak a gödörből, ami a mentális erejüket mutatja. Bebizonyosodott, hogy bárkivel fel tudják venni a versenyt, és remélem, ezt bizonyítják is majd a hatos döntőben – tette hozzá a beugró tréner.


Szalayné Sebők Éva U17 OSB I. osztály Középszakasz, Szeged
Szegedi RSE Narancs  - Vasas SC 'A' 1:3 (18:25)(13:25)(25:17)(25:27)
Szegedi RSE Narancs LINAMAR-BRSE Fehér 0:3 (12:25)(7:25)(23:25)
Szegedi RSE Narancs: Kiss Anna, Bálint Viktória, Nyers Noémi, Nagy-Hegyesi Réka, Szalay Kata, Simon Lili, Szatmári Júlia, Kiss Nóra, Kiss Boglárka, Nagy Léna
Vezetőedző: Tátrai SándorLeány serdülő fekete együttesünk ugyan nem ért el szettsikert a TFSE Kalocsa és a Palota RSC ellen, mégis hosszú idő után igazi meccshangulatot kapott a lelkes szegedi társaság.

– Ha lett volna még egy-két szett, biztosan még jobban megszorongatjuk a Kalocsát, de már így is méltó ellenfelek voltunk – véli Váradi-Tóth Gerda vezetőedző. – A lányok is mondták, hogy mennyire jó érzés volt játszani ezen a találkozón, belülről is izgalmasnak érezték, remek hangulatban röplabdáztak, egy percre sem hagyott alább a motivációjuk. Épp ezért büszke vagyok rájuk! Csináljuk tovább a dolgunkat, további türelemmel és rutinszerzéssel lesz még jobb eredményünk is. A Palota RSC helyezése csalóka a tabella alján, ugyanis kevés meccsük volt, most viszont felálltak, méghozzá sok képzett játékossal. Még nem tartunk ott, hogy ennyire erősen szerváló ellenféllel felvegyük a versenyt, de dolgozunk tovább – nyilatkozta a mester.


Szalayné Sebők Éva U17 OSB III. osztály Kelet Felsőház Középszakasz, Szeged
Szegedi RSE Fekete - TFSE Kalocsa 0:3 (16:25)(18:25)(19:25)
Szegedi RSE Fekete - Palota RSC 0:3 (5:25)(7:25)(10:25)
Szegedi RSE Fekete: Istókovics Petra, Bálint Jázmin, Ábrahám Emma, Rádai Réka, Székely Hanna, Sztanó Dorka, Kovács Flóra, Ábrahám Anett, Faragó Luca, Balog Panka, Magyar Sára, Makai Zsófi, Blin Yasmine, Bárány Enikő, Terhes Veronika, Czakó Ella
Vezetőedző: Váradi-Tóth Gerda

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2022. november 28., hétfő
Hír
2022. november 26., szombat
Hír
2022. november 24., csütörtök
Képgaléria
Hír
2022. november 21., hétfő
Hír
2022. november 21., hétfő
Hír
2022. november 20., vasárnap
Hír
2022. november 19., szombat
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com