Jelszóigénylés

Fontos SZRSE-győzelmek az izgalmas derbiken

Megosztás:
Megjelent: 2021. december 13., hétfő
Fiú csapataink kitettek magukért a hétvégi bajnoki fordulókban.

Különösen büszkék voltunk hétvégén az SZRSE utánpótlására, hiszen három fiú csapatunk három fontos bajnokit is megnyert, ráadásul az egyetlen vereségnél is komoly dicséret illette a szegedi srácokat.

Fiú gyerek csapatunk Lovasberényben nem tudott hivatalos bajnokit játszani a MÁV Előre ellen – tét nélküli meccsként viszont lejátszották – , mert Fitor Patrick adminisztrációs okokból csak a második találkozóra tudott csatlakozni az SZRSE keretéhez. A Lőrinc 2000 SE ellen már teljes volt a létszámunk, és a siker sem maradt el!

– Ezúton is köszönjük szépen a székesfehérváriak rendkívüli segítőkészségét a papírmunka  és a nem hivatalos meccs kapcsán is – hangsúlyozta Csányi Dániel vezetőedző. – A Lőrinc elleni meccs elég hullámzó volt, fejben kicsit kibillentette a srácokat az első mérkőzés szokatlan helyzete. A presztízs miatt fontos meccs volt, hiszen közvetlen rivális ellen játszottunk, két egyforma erősségű csapat csatáját hozta a párosítás. A szoros szettekből mi jöttünk ki jobban, köszönhetően annak, hogy pontos szervákkal kiszámíthatóvá tettük az ellenfél támadójátékát. Tanítványaim csapatként jöttek ki a hullámvölgyből és fontos sikert arattak, amelyhez gratulálok mindenkinek – mondta a tréner.


Tatár Mihály Fiú U15 OGYB I.osztály, Alapszakasz, Lovasberény
Lőrinc 2000 SE – Szegedi RSE 1:3 (15:25, 25:21, 23:25, 19:25)
Szegedi RSE: Elousta Dzsáfár, Szepesi Máté, Lázár Balázs, Fitor Patrick, Makhult Levente, Simon Benedek.
Vezetőedző: Csányi Dániel.

Fiú ifjúsági együttesünk szépen zárta az évet a Lila iskolában, hiszen a KISTEXT ellen sima, a Dunakanyar ellen pedig szoros meccsen diadalmaskodott.

– Mi voltunk a torna esélyesei és örülök, hogy ezt be is bizonyítottuk – kezdte a beszélgetést Hulmann Zsolt vezetőedző. – Tápai Bendegúz csatlakozásának köszönhetően több variációs lehetőségünk volt, meg is lett az eredménye. A KISTEXT ellen ugyan voltak hullámvölgyek, de szépen játszottak tanítványaim. Miután a Dunakanyar is simán legyőzte a KISTEXT csapatát, tudtuk, hogy szoros derbi várható a tornagyőzelemért. Kemény csata is lett belőle, ellenfelünk kétszer is egyenlített, de az ötödik szettben nem volt vitás, hogy mi vagyunk a jobbak. Ez a tornagyőzelem remek évzárás volt, mindenkinek gratulálok – tette hozzá a mester.


dr. Tarnawa Ferdinánd Fiú U19 OIB I.osztály, Alapszakasz, Szeged, Lila iskola
Szeged RSE – KISTEXT 3:0 (27:25, 25:20, 25:18)
Szegedi RSE – DKLSN 3:2 (25:23, 19:25, 25:22, 17:25, 15:10)
Szegedi RSE: Gera Bálint, Varga Tamás, Tápai Bendegúz, Lehoczki Dániel. Kollár Patrik, Vörös Szabolcs, Baricsa Gergő, Varga Medárd.
Vezetőedző: Hulmann Zsolt.

Fiú U21-es legénységünk szintén a Lila iskolában szerepelt, három szettben helytállt a TFSE ellen.

– Az volt a kívánságom, hogy ne egy szettben legyünk jók, ahogy mostanság többször előfordult, hanem kettőben, és ez teljesült, viszont a harmadik szettben teljesen szétesett a játékunk – jegyezte meg Hulmann Zsolt vezetőedző. – Egy-egy hiba után többször hullámvölgybe kerültünk a meccs végén, de az első két szettel nagyon elégedett vagyok, ugyanis nem illetődtünk meg a favorittól, sőt, zavarba is hoztuk a TFSE-t. Büszke voltam a srácokra, összességében elégedett lehetek – nyilatkozta a szakember.


Férfi NB II - U21 'B' csoport, Szeged, Lila iskola
Szegedi RSE – TFSE 0:3 (21:25, 17:25, 6:25)
Szegedi RSE: Gera Bálint, Varga Tamás, Lehoczki Dániel, Varga Medárd, Kollár Patrik, Vörös Szabolcs, Baricsa Gergő.
Vezetőedző: Hulmann Zsolt.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Hír
2022. október 1., szombat
Hír
2022. október 1., szombat
Hír
2022. szeptember 29., csütörtök
Hír
2022. szeptember 29., csütörtök
Képgaléria
Hír
2022. szeptember 26., hétfő
Hír
2022. szeptember 26., hétfő
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com