Jelszóigénylés

Fontos SZRSE-győzelmek az izgalmas derbiken

Megosztás:
Megjelent: 2021. december 13., hétfő
Fiú csapataink kitettek magukért a hétvégi bajnoki fordulókban.

Különösen büszkék voltunk hétvégén az SZRSE utánpótlására, hiszen három fiú csapatunk három fontos bajnokit is megnyert, ráadásul az egyetlen vereségnél is komoly dicséret illette a szegedi srácokat.

Fiú gyerek csapatunk Lovasberényben nem tudott hivatalos bajnokit játszani a MÁV Előre ellen – tét nélküli meccsként viszont lejátszották – , mert Fitor Patrick adminisztrációs okokból csak a második találkozóra tudott csatlakozni az SZRSE keretéhez. A Lőrinc 2000 SE ellen már teljes volt a létszámunk, és a siker sem maradt el!

– Ezúton is köszönjük szépen a székesfehérváriak rendkívüli segítőkészségét a papírmunka  és a nem hivatalos meccs kapcsán is – hangsúlyozta Csányi Dániel vezetőedző. – A Lőrinc elleni meccs elég hullámzó volt, fejben kicsit kibillentette a srácokat az első mérkőzés szokatlan helyzete. A presztízs miatt fontos meccs volt, hiszen közvetlen rivális ellen játszottunk, két egyforma erősségű csapat csatáját hozta a párosítás. A szoros szettekből mi jöttünk ki jobban, köszönhetően annak, hogy pontos szervákkal kiszámíthatóvá tettük az ellenfél támadójátékát. Tanítványaim csapatként jöttek ki a hullámvölgyből és fontos sikert arattak, amelyhez gratulálok mindenkinek – mondta a tréner.


Tatár Mihály Fiú U15 OGYB I.osztály, Alapszakasz, Lovasberény
Lőrinc 2000 SE – Szegedi RSE 1:3 (15:25, 25:21, 23:25, 19:25)
Szegedi RSE: Elousta Dzsáfár, Szepesi Máté, Lázár Balázs, Fitor Patrick, Makhult Levente, Simon Benedek.
Vezetőedző: Csányi Dániel.

Fiú ifjúsági együttesünk szépen zárta az évet a Lila iskolában, hiszen a KISTEXT ellen sima, a Dunakanyar ellen pedig szoros meccsen diadalmaskodott.

– Mi voltunk a torna esélyesei és örülök, hogy ezt be is bizonyítottuk – kezdte a beszélgetést Hulmann Zsolt vezetőedző. – Tápai Bendegúz csatlakozásának köszönhetően több variációs lehetőségünk volt, meg is lett az eredménye. A KISTEXT ellen ugyan voltak hullámvölgyek, de szépen játszottak tanítványaim. Miután a Dunakanyar is simán legyőzte a KISTEXT csapatát, tudtuk, hogy szoros derbi várható a tornagyőzelemért. Kemény csata is lett belőle, ellenfelünk kétszer is egyenlített, de az ötödik szettben nem volt vitás, hogy mi vagyunk a jobbak. Ez a tornagyőzelem remek évzárás volt, mindenkinek gratulálok – tette hozzá a mester.


dr. Tarnawa Ferdinánd Fiú U19 OIB I.osztály, Alapszakasz, Szeged, Lila iskola
Szeged RSE – KISTEXT 3:0 (27:25, 25:20, 25:18)
Szegedi RSE – DKLSN 3:2 (25:23, 19:25, 25:22, 17:25, 15:10)
Szegedi RSE: Gera Bálint, Varga Tamás, Tápai Bendegúz, Lehoczki Dániel. Kollár Patrik, Vörös Szabolcs, Baricsa Gergő, Varga Medárd.
Vezetőedző: Hulmann Zsolt.

Fiú U21-es legénységünk szintén a Lila iskolában szerepelt, három szettben helytállt a TFSE ellen.

– Az volt a kívánságom, hogy ne egy szettben legyünk jók, ahogy mostanság többször előfordult, hanem kettőben, és ez teljesült, viszont a harmadik szettben teljesen szétesett a játékunk – jegyezte meg Hulmann Zsolt vezetőedző. – Egy-egy hiba után többször hullámvölgybe kerültünk a meccs végén, de az első két szettel nagyon elégedett vagyok, ugyanis nem illetődtünk meg a favorittól, sőt, zavarba is hoztuk a TFSE-t. Büszke voltam a srácokra, összességében elégedett lehetek – nyilatkozta a szakember.


Férfi NB II - U21 'B' csoport, Szeged, Lila iskola
Szegedi RSE – TFSE 0:3 (21:25, 17:25, 6:25)
Szegedi RSE: Gera Bálint, Varga Tamás, Lehoczki Dániel, Varga Medárd, Kollár Patrik, Vörös Szabolcs, Baricsa Gergő.
Vezetőedző: Hulmann Zsolt.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com