Jelszóigénylés

Osztályozó és edzői debütálás a programban

Megosztás:
Megjelent: 2021. december 15., szerda
Hosszú és kemény túra vár a fiúkra, bemutatkozik a lányok új edzője.

Bár már csak két utánpótlás csapat zárja az évet szombaton és vasárnap, rendkívüli hétvége előtt állunk a serdülő bajnokságokban: a fiúkra osztályozó vár, a lányoknál pedig új edzőnk, Fésüs Erzsébet debütál.

Leány serdülő fehér csapatunk Budaörsre utazik, ahol nem lesz eredménykényszer a szegedi a lányokon. Az a legfontosabb, hogy élesben is bizonyítsák: egyre jobban belejönnek az új játékrendszerbe. A változást új mesterük, Fésüs Erzsébet hozta, aki most mutatkozik be az SZRSE színeiben. 

A csapat új vezetőedzőjéről videót készítettünk, az SZRSE TV-ben is nyilatkozott a játékosként 72-szeres válogatott szakember.



Természetesen a tornáról is beszélgettünk az új edzővel.

– Az eddigiekhez képest átalakítottam a csapatot, amit jól kezelnek a lányok, egyre ügyesebbek az edzéseken – kezdte a beszélgetést Fésüs Erzsébet. – Az a fontos, hogy ezt a pályán is megmutassák, és ne féljenek! Ha majd az új rendszer minden eleme működik, akkor lehet eredményeket elvárni, most a tanulás és a tapasztalatszerzés a lényeg. Több lányban is látom azt a potenciált, hogy akár a felnőtt csapatnak is hasznos tagja lehet, de lépésről lépésre haladunk, most élvezzük és használjuk ki a játéklehetőséget – hangsúlyozta a tréner.

Szalayné Sebők Éva U17 OSB III.osztály KELET 'N', Budaörs
2021. december 18. szombat
11:30 BDSE/Emericus – Szegedi RSE Fehér
13:00 Castor SE – Szegedi RSE Fehér
16:00 Sülysáp – Szegedi RSE Fehér
Vezetőedző: Fésüs Erzsébet.

Fiú serdülő együttesünk viszont eredménykényszerben utazik majd, nem is keveset, hiszen Győrben lesz az osztályozó torna, ahol a másodosztály legjobbjai ellen is bizonyítani kell. Egyértelmű cél a bennmaradás, ehhez két győzelemre van szükség a három mérkőzésen.

– Nem örülök, hogy osztályozót kell játszanunk, de remélem, hogy a hosszú út után is megfelelően tudnak majd koncentrálni a srácok – mondta Csányi Dániel vezetőedző. – Nagy a tét, hiszen mindenképp a korosztályos élvonalban szeretnénk maradni. Ebben a szezonban még sosem tudtunk teljes kerettel kiállni, ezért is volt benne a pakliban az osztályozó, most viszont szerencsére mindenki harcra kész, ami remélem, előnyünkre válik – fogalmazott a mester.

Buzek László Fiú U15 OGYB I-II.osztály osztályozó, Győr
2021. december 19. vasárnap
11:30 Kecskeméti Röplabda Kft. – Szegedi RSE
14:30 Széchenyi István Egyetem – Szegedi RSE
​16:00 Szegedi RSE – Malév Sport Club
Vezetőedző: Csányi Dániel.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com