Jelszóigénylés

Otthon, édes otthon

Megosztás:
Megjelent: 2021. október 14., csütörtök
A lányok Szegeden játszanak, a fiúk mindent beleadnak Kecskeméten.

Gyerek csapataink izgalmas hétvége előtt állnak, hiszen két leány együttesünk egyaránt hazai pályán bizonyíthat, míg a srácoknak rendhagyó módon csak egyetlen meccset kell vívniuk Kecskeméten.Leány gyerek narancs csapatunk vasárnap ismét a Lila iskolában játszik. Az előző hazai tornán remekelt az SZRSE, most is nagy öröm lenne hasonló teljesítményt látni szegedi részről, bár nem lesz egyszerű feladat az ismétlés, hiszen a Vasas és az UTE érkezik.

– A mezőny két kiemelkedő csapata ellen játszunk, így remek erőfelmérő lesz a torna, szerencsére ismét hazai pályán – kezdte a beszélgetést Strezeneczki Gyula vezetőedző. – Szinte teljes csapattal tudunk kiállni, egyértelmű visszajelzést kapok majd a felkészülésünkről, kíváncsian várom a tornát. Ha a múlt heti lelkesedés és forma lesz jellemző a lányokra, akkor a sikerélmény sem marad el. Múlt héten idősebbek ellen arattunk bravúrokat, most a saját korosztályban lehet bizonyítani, de nem akarok konkrét eredmények elvárásaival nyomást helyezni a gyerekekre, hiszen nem most van szükség csúcsformára. Lelkes és bátor játékot várok, ez most a legfontosabb – hangsúlyozta a mester.

dr. Kotsis Attiláné U15 Leány OGYB I.osztály Alapszakasz, Szeged
11:00 Szegedi RSE Narancs – Vasas SC Piros
14:00 Szegedi RSE Narancs – UTE U15 A
Vezetőedző: Strezeneczki Gyula
Leány gyerek fekete együttesünknek sem kell utaznia, a Topolya sori sportcsarnokban a fogadja a Szolnok és az Emericus csapatát. A nézők számára a helyszínen kötelező a maszk viselése!

– A nagy létszámú keretből mindenkinek lehetőséget szeretnék adni – emelte ki Berkes Zoltán vezetőedző. – Az elmúlt időszakban a védekező taktikák gyakorlása volt fókuszban, ebből szeretnék minél többet viszont látni a mérkőzéseken. A Szolnok jóval esélyesebb, de arra remek lehet az első meccs, hogy játékba lendüljünk. Utána az Emericus ellen szoros meccset szeretnék látni, de nagy elvárást nem szeretnék megfogalmazni, hiszen sok betegség miatt rapszodikus volt az edzésmunka. Törekednünk kell a minél jobb minőségű és minél hosszabb labdamenetekre – fogalmazott a tréner.

dr. Kotsis Attiláné U15 Leány OGYB II.osztály Kelet Alapszakasz, Szeged
11:00 Szegedi RSE Fekete – Szolnoki SPC
14:00 Szegedi RSE Fekete – Emericus SE 'A'
Vezetőedző: Berkes ZoltánFiú gyerek csapatunk Kecskemétre látogat, rendhagyó módon csak egyetlen meccs erejéig. A hazaiak elleni derbin tehát mindent kiadhat magából az SZRSE.

– Örülök, hogy így alakult a sorsolás, hiszen így nagyobb esélyünk lesz extra teljesítményt nyújtani, az ezzel járó sikerélmény már ráférne a fiúk lelkére – nyilatkozta Csányi Dániel vezetőedző. – Az edzéseken a mutatott játékban látom a fejlődést, ezt most élesben lehet bizonyítani. Nem elég 100 százalékot adni, itt most több kell az ország egyik legjobb csapata ellen. Végre szinte teljes kerettel játszunk, Retek Barnabás lesz az egyetlen hiányzó, így majd Elousta Dzsáfár lesz a center, szerintem hasznos játékkal megoldja ezt a feladatot – tette hozzá.

Tatár Mihály U15 OGYB I.osztály Alapszakasz, Kecskemét
11:00 KESI - Szegedi RSE
Vezetőedző: Csányi Dániel

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com