Jelszóigénylés

Meccsdömping vár ránk!

Megosztás:
Megjelent: 2022. március 17., csütörtök
A legfiatalabbak különösen izgatottak a hétvége miatt

Sűrű hétvége előtt áll az SZRSE: amellett, hogy mindkét felnőtt csapatunk játszik a rájátszásban, az utánpótlás csapatok közül nyolc (!) is pályára lép szombaton és vasárnap. Bőven van mit beharangozni, kezdjük is sorolni az edzők várakozásait – a gyerek korosztállyal egy másik cikkben foglalkozunk.

Fiú és leány szupermini csapataink közös megmérettetésre készülnek a BVSC otthonában. A zuglói tornán vegyes együttesek kialakítására is lesz lehetőség, illetve majd lesz egy szegedi “házi rangadó” a két SZRSE-keret egymás elleni összecsapásával.

– Kevesebben mennek a lányok, hiszen mini forduló is lesz szombaton – jegyezte meg Magos-Dóra Annamária, a lányok vezetőedzője. – Én a minisekkel tartok, a szupermini tornán pedig Takács Dia lesz a helyettesem, akinek ezúton is nagyon szépen köszönöm a segítségét! Izgatottak a gyerekek, hiszen óriási élmény volt számukra az előző forduló. Ezúttal is lelkes játékot és minél jobb szervákat várunk tőlük – árulta el a szakember.

– Sajnos sok hiányzás volt az elmúlt hetekben, így én is kíváncsian várom, hogy mire lesznek képesek a srácok – kezdte a beszélgetést Honti Szilárd, a fiúk vezetőedzője. – Ez lesz a fiúk első tornája a szezonban, így izgatottan várják a lehetőséget, a szülők is nagyon lelkesen készülnek. A hiányzások miatt az egyéni képzések voltak fókuszban, de azért csapatmunkát is tudtunk gyakorolni, e téren előnyt jelentett, hogy a mini kerettel is dolgozhattunk. Az a legfontosabb, hogy éljünk a régóta várt játéklehetőséggel – mondta a tréner.

U11 OSZB BVSC (kezdő), Budapest
2022. március 19. szombat
10:00 BVSC-Zugló Kezdő - Szegedi RSE 
10:30 Szegedi RSE Narancs - KSE Szupermini kék
11:30 Szegedi RSE - Szegedi RSE Narancs
12:30 BVSC-Zugló - Szegedi RSE
13:00 Szegedi RSE Narancs - BVSC-Zugló Kezdő
13:30 KSE Szupermini kék - Szegedi RSE
14:00 BVSC-Zugló - Szegedi RSE Narancs

Leány mini fehér együttesünk Békéscsabára utazik, ahol a házigazda két korosztályos csapata mellett a Jászberény lesz az ellenfele.

– Az előző torna tapasztalatára építünk, ismét a szervákra fókuszálunk, de persze a játék többi elemében is szeretnénk kihozni a maximumot. A lányok folyamatosan kérdésekkel bombáznak, annyira várják már a tornát. Reménykedem a szettsikerben, nagyon megérdemelnék a gyerekek – nyilatkozta Magos-Dóra Annamária vezetőedző.

Őryné Merő Nóra Leány U13 OMB III.osztály, Békéscsaba
2022. március 19. szombat
11:30 Szegedi RSE Fehér – NBARA 3
13:00 BRSE Pink Csapat – Szegedi RSE Fehér
17:30 Szegedi RSE Fehér – BRSE Fehér Csapat
Vezetőedző: Magos-Dóra Annamária.

Leány serdülő narancs csapatunk vasárnap Budapestre utazik, ahol a Vasas vendége lesz.

– A Vasas az egyik legjobb csapat a korosztályunkban, így nyilván nehéz meccsre számítok, de szeretném hangsúlyozni: serdülő csapatunk az ellenfél ifjúsági együttesét majdnem meglepte az első szettben – mondta Tátrai Sándor vezetőedző. – Azon a meccsen közel voltunk a bravúrhoz, és ennek egyszerű volt a receptje: bátran, keményen, határozottan és koncentráltan röplabdáztunk, miközben csak a saját játékunkra figyeltünk. Most is erre lenne szükség, és el kell kerülni a bizonytalanságot, amikor a hibáktól félünk, mert ilyen hozzáállással jönnek is a hibák, ahogy az említett szett hajrájában is történt. Meglepetést okozhatunk, ha végig bátran játszunk! Néhány cserejátékos most is velünk tart, ők Gödöllőn jól szálltak be, velük többféle felállásban tudtunk játszani, most is szükség lenne erre – nyilatkozta a szakember.

Szalayné Sebők Éva Leány U17 OSB I.osztály Középszakasz, Budapest
2022. március 20. vasárnap
11:00 VASAS SC 'A' - Szegedi RSE Narancs
Vezetőedző: Tátrai Sándor.

Fiú U21-es legénységünk vasárnap szintén a fővárosba látogat, ahol elkezdi a helyosztó rájátszást a 13-17. pozícióért. Az első körben az Eszterházy SE és a Nyíregyháza lesz az SZRSE ellenfele. Mivel Hulmann Zsolt a férfi NB I-es csapat másodedzőjeként a Dág elleni találkozón ül majd a kispadon, Varga Tamás klubelnök irányítja majd a korosztályos keretet.

– Bízom benne, hogy mindkét meccset megnyerik a srácok – kezdte a beharangozást Hulmann Zsolt vezetőedző. – Bár nem ismerjük az ellenfeleket, az eredmények alapján reális eséllyel pályázunk a sikerekre. A legjobb elérhető pozíció, vagyis a 13. helyezés a célunk, szeretnénk megnyerni a rájátszást. Nem lesz teljes a keretünk, de ennek ellenére is bízom a szegedi győzelmekben – árulta el a mester.

Férfi NB II - U21 13-17. helyért, Budapest
2022. március 20. vasárnap
11:30 Eszterházy SE U21 – Szegedi RSE
16:00 Szegedi RSE - GLP Nyíregyháza
Vezetőedző: Hulmann Zsolt.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2022. november 28., hétfő
Hír
2022. november 26., szombat
Hír
2022. november 24., csütörtök
Képgaléria
Hír
2022. november 21., hétfő
Hír
2022. november 21., hétfő
Hír
2022. november 20., vasárnap
Hír
2022. november 19., szombat
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com