Jelszóigénylés

Csak így tovább, srácok!

Megosztás:
Megjelent: 2022. február 7., hétfő
Mindhárom fiú csapatunk fejlődést mutatott a hétvégén

Az SZRSE színeiben három fiú utánpótlás együttesünk is játszott hétvégén, nem is akárhogyan: minden edző dicsérte a tanítványokat

Fiú mini csapatunk hazai tornán szerepelt, egy győzelmet könyvelhetett el a MÁV Előre ellen, illetve két vereséget a Kecskemét és a Pénzügyőr ellen

– A Kecskemét ellen megilletődötten, álmoskásan játszottak a srácok – kezdte értékelését Honti Szilárd vezetőedző. – A csapatot érzékenyen érintette, hogy a két legrutinosabb játékos nélkül álltunk ki. Ennek ellenére voltak szép pillanatok már az első mérkőzésen is. A székesfehérváriak elleni meccs a kötelező győzelem kategóriába tartozott, ennek tudatában játszottak a srácok. Az első szett rendkívül sima is lett, bizonyították a fiúk, hogy valóban egyértelmű favoritok. A következő két szettben a fiatalabbak kaptak több lehetőséget, a második szettben fegyelmezett játékkal nagy hátrányból fordítottak. Nacsa Péter volt az új debütáló, jól játszott. A csapategység is rendben volt, mindenki segítette egymást az elmúlt hetekben gyakorolt elemek teljesítésével, és a szurkolás is nagyon rendben volt. A vereség ellenére a Pénzügyőr elleni meccs volt a legjobb, szép mezőnyjátékkal és támadásokkal, sokkal bátrabb röplabdával rukkoltak elő a fiúk. Teljes kerettel talán másként alakul a meccs, de így is le a kalappal a srácok előtt, az utóbbi két mérkőzésből lehet építkezni. Egyre profibb a fiúk mentalitása, jó kis csapatot alkotnak! – szóltak az elismerő szavak a trénertől.


Dunszt Ferenc U13 OMB I. osztály, Szeged
KESI 'A' – Szegedi RSE 3:0 (25:14, 25:11, 25:9)
Szegedi RSE – MÁV Előre Akadémia A 3:0 (25:8, 25:23, 25:21)
Pénzügyőr SE – Szegedi RSE 3:0 (25:19, 25:13, 25:17)
Szegedi RSE:
Szőke Bence, Nacsa Péter, Dávid Nataniel, Draskóczy Ede, Gyémánt Boldizsár, Révész Boldizsár, Menyhárt Nimród, Tari Bence.
Vezetőedző: Honti Szilárd.

Fiú serdülő együttesünk kihasználta a hazai pálya előnyét, két háromszettes győzelmet aratott, a MAFC és a Pécs ellen.

– Örülök, hogy végre átszakadt a gát a csapatban – hangsúlyozta Csányi Dániel vezetőedző. – Idősebbek ellen játszottunk, a fél csapatunk a gyerek korosztályhoz tartozik, így hatalmas siker és előrelépés ez a két győzelem. Rohamosan fejlődik a társaság, egyéni és csapat szinten is, fizikálisan is kezdjük utolérni az ellenfeleket. A játék minden elemében jók voltunk. Pintér Gergely remekül ugrott be a feladó pozícióra, szépen vezényelte le a két meccset, még engem is meglepett, mennyire jól játszott. Csapatszinten is remekeltünk, csak így tovább, srácok – buzdította tanítványait a szakember.


Buzek László U17 OSB II. osztály Középszakasz, Szeged
Szegedi RSE – MAFC-Németh László 3:0 (25:23, 25:11, 25:9)
Szegedi RSE – PTE-PEAC 3:0 (25:20, 25:16, 25:17)
Szegedi RSE:
Elek Botond, Verebes Máté, Elousta Dzsáfár, Tápai Bendegúz, Szepesi Máté, Fitor Patrick, Vörös Szabolcs, Simon Benedek, Pintér Gergely.
Vezetőedző: Csányi Dániel.

Fiú U21-es legénységünk duplázott a hétvégén: először hazai pályán négyszettes vereséget szenvedett a Gödöllőtől, majd négyszettes győzelmet ért el a Kistext vendégeként

– A Gödöllő ellen a szettsiker volt a reális elvárás, amit teljesítettünk is, sőt, a szép játékunkat látva azt mondom: kicsit jobb védekezéssel és koncentrációval még meglepetést is okozhattunk volna – véli Hulmann Zsolt vezetőedző. – Sajnos a bravúr nem jött össze, mert döntő pillanatokban vétettünk hibákat, de összességében örülök a jó játéknak, persze van bennem egy kis hiányérzet. Az idegenbeli meccsen alárendelt szerepet játszottunk, most ez egyáltalán nem így történt, érezhető a fejlődés. A Kistext ellen mi voltunk az esélyesebbek, de a fővárosiak játéka meglepett minket, sokkal jobbak voltak, mint legutóbb. Az első szett kellett is ahhoz, hogy felébredjünk, a folytatásra pedig felpörögtünk és megérdemelten nyertünk. Bár akadtak váratlan hibáink az első szettben, összességében ügyesek voltak a srácok – jegyezte meg a mester.


Férfi NB II - U21, B csoport, Szeged
Szegedi RSE – Gödöllői RC 1:3 (25:23, 20:25, 19:25, 22:25)
Szegedi RSE: Kukla Zsombor, Gera Bálint, Varga Tamás, Strezeneczki Péter, Varga Medárd, Baricsa Gergő, Kollár Patrik, Vörös Szabolcs.
Vezetőedző: Hulmann Zsolt.


Férfi NB II - U21, B csoport, Budapest
Kistext – Szegedi RSE 1:3 (25:20, 24:26, 15:25, 23:25)
Szegedi RSE: Kukla Zsombor, Gera Bálint, Varga Tamás, Strezeneczki Péter, Varga Medárd, Baricsa Gergő.
Vezetőedző: Hulmann Zsolt.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com