Jelszóigénylés

Egyre nő a tét

Megosztás:
Megjelent: 2019. november 14., csütörtök
Serdülőink már a középdöntőkben szerepelnek.

Serdülő csapatainkra és U21-es együttesünkre összesen tíz találkozó vár a hétvégén, a tét pedig egyre nagyobb, hiszen előbbi korosztály számára már a középdöntős találkozók következnek. A leány serdülőknek hazai pályán szurkolhatunk, vasárnap a Hattyas soron játszanak bajnokikat.

Szombaton lép pályára fiú serdülő együttesünk, a pécsi megmérettetés pedig nagyon fontos lesz, hiszen egy csoportgyőzelemmel nagy lépést tehetnék céljaink felé.– A folytatásban eldől, hogy bejutunk-e a legjobb tizenkét csapat közé, ehhez az elsőségre van szükség, és ez is a célunk. Sérülés miatt lesz hiányzónk, Somosi Levente sajnos nem tart velünk, és ezt biztosan megérezzük majd, de a célunk nem változik, ezt a fordulót szeretnénk megnyerni – mondta Hulmann Zsolt vezetőedző.Buzek László fiú OSB B-5 csoport, Pécs
10:00 Szegedi RSE - PTE-PEAC
13:00 Szegedi RSE - Dág KSE
16:00 SZoESE - Szegedi RSE
Vezetőedző: 
Hulmann Zsolt

U21-es legényeink is szombaton folytatják szereplésüket a korosztályos bajnokságban, ezúttal a Gödöllő vendégei lesznek Strezeneczki Gyula tanítványai.– Erősen tartalékos lesz a felállásunk, így az elsődleges célunk az, hogy legjobb tudásunk szerint szerepeljünk. Olyan gyerekek is szerepet kapnak majd a csapatban, akik nem túl régóta játszanak, így azt várom, hogy a társaik mindenben segítsék őket. Önfeledten szeretnénk játszani, és jó szájízzel hazatérni – nyilatkozta a tréner.U21-NBII Férfi Bajnokság Kelet A-csoport, Gödöllő
15:00 Gödöllői RC - Szegedi RSE
Vezetőedző: Strezeneczki Gyula

Leány serdülő 2-es csapatunk Tatabányára utazik, ahol a házigazda mellett a Dunakanyar és az Emercius SE korosztályos csapataival mérkőzik meg.

– Ebben a körben olyan ellenfeleket kaptunk, amelyek saját csoportjaikban második vagy harmadik helyen végeztek, tehát hasonló játékerőt képviselnek. Éppen ezért nagy küzdelmet várok, és azt, hogy a rutinosok segítsék a kisebbeket, hiszen foghíjas lesz a keretünk. Szetteket és reményeim szerint meccset is nyerünk, jó találkozókra van kilátás – nyilatkozta Strezeneczki Gyula.

Szalayné Sebők Éva Leány OSB B-6 csoport, Tatabánya
11:30 Dunakanyar SE - Szegedi RSE-2
14:30 TRSE - Szegedi RSE-2
16:00 Szegedi RSE-2 - Emericus SE
Vezetőedző: Strezeneczki Gyula

Vasárnap tehát hazai meccsek is lesznek, hiszen leány serdülő 1-es csapatunk a Hattyas soron fogadja a Szolnok, a Vasas és a Lőrinc 2000 együtteseit.


– A szezon elején minimális célként tűztük ki a lányokkal, hogy szeretnénk a legjobb tizenkét csapat közé jutni – kezdte a derbik beharangozását Csányi Roland vezetőedző. – A cél elérést most tulajdonképpen be is biztosíthatjuk, hiszen ha mindhárom találkozón magabiztosan nyerünk, akkor a januári második fordulóban már nem kell számolgatni. Ez reális elvárás a csapattal szemben, a játékunkat pedig könnyíti, hogy időközben teljessé vált a keretünk – tette hozzá a szakember.


Szalayné Sebők Éva Leány OSB B-4 csoport, Szeged
10:00 Szolnoki Sportcentrum `A` - Szegedi RSE-1
14:30 Szegedi RSE-1 - Vasas SC `B`
17:30 Lőrinc 2000 SE - Szegedi RSE-1
Vezetőedző: Csányi Roland
Másodedző: Csányi Dániel

Jelezdt Te is, hogy ott leszel a leány serdülő 1-es csapatunk hazai mérkőzésén a Facebook Eseményünk által!

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Hír
2022. október 1., szombat
Hír
2022. október 1., szombat
Hír
2022. szeptember 29., csütörtök
Hír
2022. szeptember 29., csütörtök
Képgaléria
Hír
2022. szeptember 26., hétfő
Hír
2022. szeptember 26., hétfő
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com