Jelszóigénylés

Az U21-es csapatunk is sokat fejlődött

Megosztás:
Megjelent: 2019. október 4., péntek
Strezeneczki Gyula elégedett volt, és egy szép lehetőségre hívta fel a figyelmet.

Férfi csapatunk hazai NB I-es debütálása előtt az U21-es együttesünk remek felvezető bajnokit vívott a Kazincbarcika korosztályos legénységével. A végeredmény itt is hasonlóan alakult – 3:0-ra nyert a VRCK I. –, de a részeredményekre nézve itt is ugyanazt lehetett megállapítani, mint a felnőtteknél: a múlt heti nyitóforduló óta sokat fejlődött a társaság.

Az idegenben szerzett 27 pont után a Lila iskolában 34 pontot ért el összesen a Szegedi RSE, és most is látszott, mennyire segítik egymást játékosaink.

– A fiúk hozzáállását most is kiemelném, nagyszerűen dolgoztak össze – hangsúlyozta Strezeneczki Gyula vezetőedző. – Érezhetően sokat léptünk előre az elmúlt egy hétben, és ezért nagy köszönettel tartozunk Hulmann Zsoltnak, aki a serdülők edzését is beáldozta, hogy csapatával is együtt gyakorolva fejlődjünk. Remek lehetőség volt ez számunka, látszott a pozitív hatása. Csiszoltuk a taktikát, és minden szettben tíz pont környékén jártunk a junior bajnoki címvédő ellen, ami számunkra óriási dolog! – emelte ki a szakember.

Mivel egyetemisták is vannak a csapatban, az eddigi munkával, valamint a pályán mutatott teljesítménnyel egyre inkább egyértelműnek tűnik: a MEFOB-on meccseket tudna nyerni az idősebb tagokból összeállított csapat.

– Óriási élmény a MEFOB-on szerepelni, azon vagyok, hogy a srácokat meggyőzzem az indulásról. Biztos vagyok benne, hogy győzelmi esélyekkel indulnának több találkozón is, főként, ha ilyen lelkesen és jól dolgoznak tovább – véli a tréner.

A magyar bajnokkal játszva természetesen előfordultak hibák, de több biztató jelenete volt a meccsnek.

– Elégedett vagyok a srácok teljesítményével, mindenki odatette magát. A magyar bajnokkal játszottunk, amelynek kerete évek óta együtt játszik, az a feladatunk, hogy mi is így összeszokjunk. Ehhez még sokat kell dolgoznunk, tapasztalatokat kell gyűjtenünk. Csapatunk felét serdülők alkották, nekik rengeteg idejük van, hogy beérjenek – nyilatkozta Strezeneczki Gyula.


U21-Férfi NBII Bajnokság Kelet A-csoport, Szeged
Szegedi RSE - VRCK I. 0:3 (13:25)(12:25)(9:25)
Szegedi RSE: Gera Bálint, Somosi Levente, Strezeneczki Péter, Varga Medárd, Ferencz Erik, Janó Csongor, Móczár Dávid, Róka Máté
Vezetőedző: Strezeneczki Gyula

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Hír
2021. október 18., hétfő
Hír
2021. október 18., hétfő
Képgaléria
Képgaléria
2021. október 18., hétfő
Hír
2021. október 17., vasárnap
Hír
2021. október 15., péntek
Hír
2021. október 14., csütörtök
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com