SZRSE Youtube csatornája
SZRSE Facebook oldala
SZRSE Instagram oldala
Szegedi Röplabda Sportegyesület
2020. április 7.
Herman

Jelszóigénylés

Az U21-es csapatunk is sokat fejlődött

Megosztás:
Megjelent: 2019. október 4., péntek
Strezeneczki Gyula elégedett volt, és egy szép lehetőségre hívta fel a figyelmet.

Férfi csapatunk hazai NB I-es debütálása előtt az U21-es együttesünk remek felvezető bajnokit vívott a Kazincbarcika korosztályos legénységével. A végeredmény itt is hasonlóan alakult – 3:0-ra nyert a VRCK I. –, de a részeredményekre nézve itt is ugyanazt lehetett megállapítani, mint a felnőtteknél: a múlt heti nyitóforduló óta sokat fejlődött a társaság.

Az idegenben szerzett 27 pont után a Lila iskolában 34 pontot ért el összesen a Szegedi RSE, és most is látszott, mennyire segítik egymást játékosaink.

– A fiúk hozzáállását most is kiemelném, nagyszerűen dolgoztak össze – hangsúlyozta Strezeneczki Gyula vezetőedző. – Érezhetően sokat léptünk előre az elmúlt egy hétben, és ezért nagy köszönettel tartozunk Hulmann Zsoltnak, aki a serdülők edzését is beáldozta, hogy csapatával is együtt gyakorolva fejlődjünk. Remek lehetőség volt ez számunka, látszott a pozitív hatása. Csiszoltuk a taktikát, és minden szettben tíz pont környékén jártunk a junior bajnoki címvédő ellen, ami számunkra óriási dolog! – emelte ki a szakember.

Mivel egyetemisták is vannak a csapatban, az eddigi munkával, valamint a pályán mutatott teljesítménnyel egyre inkább egyértelműnek tűnik: a MEFOB-on meccseket tudna nyerni az idősebb tagokból összeállított csapat.

– Óriási élmény a MEFOB-on szerepelni, azon vagyok, hogy a srácokat meggyőzzem az indulásról. Biztos vagyok benne, hogy győzelmi esélyekkel indulnának több találkozón is, főként, ha ilyen lelkesen és jól dolgoznak tovább – véli a tréner.

A magyar bajnokkal játszva természetesen előfordultak hibák, de több biztató jelenete volt a meccsnek.

– Elégedett vagyok a srácok teljesítményével, mindenki odatette magát. A magyar bajnokkal játszottunk, amelynek kerete évek óta együtt játszik, az a feladatunk, hogy mi is így összeszokjunk. Ehhez még sokat kell dolgoznunk, tapasztalatokat kell gyűjtenünk. Csapatunk felét serdülők alkották, nekik rengeteg idejük van, hogy beérjenek – nyilatkozta Strezeneczki Gyula.


U21-Férfi NBII Bajnokság Kelet A-csoport, Szeged
Szegedi RSE - VRCK I. 0:3 (13:25)(12:25)(9:25)
Szegedi RSE: Gera Bálint, Somosi Levente, Strezeneczki Péter, Varga Medárd, Ferencz Erik, Janó Csongor, Móczár Dávid, Róka Máté
Vezetőedző: Strezeneczki Gyula

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

SZRSE Naptár 2020

Versenynaptár

Kiemelt tartalmak

Hír
Hír
2020. április 2., csütörtök
Hír
2020. március 28., szombat
Hír
2020. március 26., csütörtök
Hír

Facebook

Instagram

         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com