Jelszóigénylés

Fővárosi túrák előtt az utánpótlásunk

Megosztás:
Megjelent: 2019. november 21., csütörtök
Fiú és leány gyermek csapatunk is Budapestre utazik hétvégén.

Az előttünk álló hétvége kevésbé lesz sűrű, mint ősszel szokott, szombaton és vasárnap is egy-egy gyerek csapatunk vív bajnoki mérkőzéseket. Fiú együttesünk szombaton két találkozón szerepel Budapesten, vasárnap pedig leány gyermek 1-es csapatunk három ellenféllel kerül szembe a fővárosban.
A fiúk korosztályos bajnokságában indul a középszakasz. Az alapszakaszból egy első és két-két második és harmadik helyezett került a Szegedi RSE csoportjába. Érdekesség, hogy a tornákon nem játszik mindenki mindenkivel, így sűrűbbé vált a csapatok naptára is.


– Nem ismerjük az ellenfeleket, így a meccsek első szettjeiben térképezzük fel őket. Sajnos csak két centerrel tudunk elutazni, ezen a poszton nem lesz cserénk. Úgy láttam a héten, hogy jól haladunk a munkával, szeretném, hogy a srácok a pályán is bizonyítsák a fejlődést. Remélem, hogy legalább az egyik találkozót megnyerjük, de az első meccsen dől majd el, hogy milyen célok lehetnek reálisak ebben a csoportban – harangozta be a szombati találkozókat Csányi Dániel vezetőedző.


Tatár Mihály U15 OGYB középszakasz - Budapest
13:00 Pénzügyőr SE - Szegedi RSE
16:00 Szegedi RSE - Dág KSE
Vezetőedző:
Csányi Dániel
Másodedző: Honti Szilárd

Vasárnap leány gyerek 1-es csapatunk kel útra, Strezeneczki Gyula tanítványai az UTE, a Szombathely és a Békéscsaba ellen szerepelnek majd.– Lelkes játékot szeretnék látni a lányoktól, és persze örülnék, ha mindez eredményességgel is párosulna. A tréningeken egész jól mozogtak a lányok, így bizakodom, hogy hasznos győzelmekkel versenyben maradunk a legjobb tizenkét csapat közé kerülésért. Remélem, hogy felépülnek a betegséggel küzdők, és mindenki rendelkezésre áll majd – nyilatkozta a tréner.


dr. Kotsis Attiláné U15 OGYB I. oszt. alapszakasz - Budapest
10:00 Szegedi RSE-1 - UTE U15 "B"
13:00 Szegedi RSE-1 - Szombathelyi SI/HVSE "A"
16:00 LINAMAR-BRSE Kék - Szegedi RSE-1 
Vezetőedző:
Strezeneczki Gyula

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2022. május 12., csütörtök
Hír
2022. május 12., csütörtök
Videó
Képgaléria
2022. május 10., kedd
Hír
2022. május 9., hétfő
Hír
Hír
2022. május 6., péntek
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com