Jelszóigénylés

Közlemény

Megjelent: 2021. március 2., kedd
Felfüggesztjük a korosztályos csapatok edzéseit.

Az utóbbi másfél hétben egyre növekvő számú megbetegedések, koronavírus-gyanús és igazolt koronavírusos esetek merültek fel egyesületünkben, ezáltal több edzőnk és játékosunk is kontaktként vagy igazolt esetként karanténba került.

Szeretnénk megóvni játékosaink, edzőink és stábtagjaink egészségét, ezért az egyesület elnöksége úgy döntött, hogy mától vasárnap éjfélig felfüggesztjük az utánpótlás csapatok edzéseit. Ezzel a döntéssel biztosítjuk a héten, hogy az edzéseken nem lesznek újabb kontakt esetek a csoportokban, megbetegedés esetén a játékosok nem fertőzik meg egymást, és nem kerül karantén alá csapatunk.

A hétvégi versenyeken való részvételről minden korosztályos csapat esetében külön hozunk döntést, az aktuális információk fényében. A felfüggesztés feloldásáról az aktuális helyzetet elemezve fogunk döntést hozni, és legkésőbb március 7-én (vasárnap) tájékoztatást adunk a szülőknek és a játékosoknak.

Megértésüket köszönjük, mindenkinek jó egészséget kívánunk!

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!